Chinezii de la SAIC vor platforma lui Opel Insignia!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.06.2009
Daca nu poti sa dezvolti, cumpara ce au dezvoltat deja altii. Aceasta pare sa fie deviza chinezilor de la SAIC, care vor sa faca un model pe platforma de succes al lui Opel Insignia.

Constructorul chinez SAIC (Shanghai Automotive Industry Corp.) se afla in negocieri avansate cu GM pentru cumpararea platformei pe care Opel si General Motors au construit noul Opel Insignia. Chinezii vor folosi aceasta platforma la construirea unui model propriu, sub marca Roewe.

Inormatiile au fost publicate astazi de catre jurnalistii de la 21st Century Business Herald, una dintre cele mai apreciate publicatii de afaceri scrise in limba chineza. Acestia sustin ca managerul diviziei de autoturisme SAIC, Jiang Jun, a avut o serie de intrevederi cu vicepresedintele GM Asia Pacific pentru a perfecta intelegerea. Discutiile au inceput inca din luna martie, ele urmand sa ajunga la un consens in cel mai scurt timp.

Platforma pe care SAIC o doreste este cea pe care GM a construit Opel Insignia si Buick Regal, ea urmand sa fie utilizata la constructia unei noi generatii a modelului Roewe (fost Rover) 750.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • corect
    uite o mutare inteligenta, ceva de calitate care se cere.............si se va vinde !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru