Opel Insignia este cel mai bine vandut model din segmentul sau

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Masina anului 2009 in Europa este si campioana la vanzari pe segmentul sau in luna iulie. Opel Insignia detine o cota de piata de 14.65% in Europa, fiind vandut in peste 1.700 de exemplare.

Opel Insignia este campionul vanzarilor in segmentul sau, detinand o cota de piata de 14.65 % in segmentul D in Europa. Opel a reusit sa vanda peste 1.700 unitati Insignia doar in luna iulie, dintre care 1132 au fost vandute persoanelor fizice. Clientii Opel au ales atat modelele Sedan, cat si SportsTourer, impartirea acestora in materie de vanzari fiind de 47:53. Modelul din Russelsheim s-a dovedit a fi extrem de popular in Italia, unde a acaparat o cota de piata de 21.27% si a fost vandut in 664 exemplare.

Cel mai popular nivel de echipare al lui Insignia este Cosmo, care a atras 92% din clientii Opel. Se pare ca acestia prefera un autoturism cu un nivel bogat de dotari, echipat cu numeroase artificii tehnice. Pe langa asta, 30% din toate unitatile Insignia cumparate sunt echipate cu jante de 19 sau de 20 inch, iar 32% dintre acestea beneficiaza de sistemul de faruri adaptive AFL. Sistemul de navigatie a fost ales de 70% dintre clientii lui Insignia, pe cand 50% dintre clienti au dorit si un interior imbracat in piele.

Via | Repubblica

Comentarii (17)

  • Stelian_Opincariu
    Oameni buni, Vectra este un cuvant care puteti sa il stergeti din vocabular! il puteti inlocui fare regrete cu Insignia! Fara resentimente, Insignia se pozitioneaza la ani lumina de letargicul Vectra.Opel Insignia pot sa afirm cu mandrie ca este cea mai buna alegere din clasa medie. Toate cifrele in vanzari are pe Insignia in top.........Va salut, Ciao!
    6 10
  • @stelian
    sa ne saluti cand te hotarasti ca nu mai postezi intr-o zi...
    9 4
  • :))))))
    :))))))
    4 3
  • you_hoooo
    cifre gresite
    cred ca ati gresit unitatile vandute .... asta s-a vandut doar intr-o tara, cred ca Italia dupa cum mentionati... doar 1000 s-au vandut in Grecia, 1000 in Olanda, 600 si ceva in Spania, etc; nu mai punem Germania care cumpara cam 3000-4000 pe luna; cred ca se discuta de 17000!
    5 0
  • Stelica Stelica
    "Vectra este un cuvant PE care puteti sa il stergeti"
    mai bine suna asa:
    Vectra este cuvantul pe care il puteti sterge...

    Cam rar pe la biblioteca.
    5 0
  • Stelian_Opincariu
    @cst
    Salut cst. Cum te numesti defapt? Mai greseste omul, doar nu e perfect. Oricum iti multumesc pt sesizare,Pace tie
    3 5
  • @Opincaru
    bai opinca mai lasa-ne tata si du-te in America ta.....zat
    5 2
  • @opink
    opincariu iti dau eu o alternativa mult mai buna in segment.honda accord.niciodata nu va ajunge opel la calitatea hondei....numai bine
    4 4
  • traiasca limba romana
    ai cam chiulit la orele de limba romana,,,,,of of mai stelian

    Toate cifrele in vanzari are pe Insignia in top.........Va salut, Ciao!

    poate ca ' Insignia este din punct de vedere al vanzarilor in top"sau oricum altcuma,,dar sa nu faci asa dezacorduri
    3 1
  • adn opel
    pt my
    Stimate domn,sa ne lasi cu masinile facute de OREZARI,si una asa pt tine si pt cultura ta de 2 lei,Honda este facuta in Anglia si sincer ne-am lamurit de ce fac prostanacii europei asa cum ii alinta francezii,asa ca se ansambleaza tot in spatiul european,singura asiatica de top ramane Toyota facuta la mama ei ,in afara de cotetul de Yaris.Asculta la mine mestere NEAMTU-I TATIC LA MASINI SI OPEL ESTE MASINA DE MASINA ,de Insignia nu mai vorbesc o sa fie succes garantat ca si SIGNUM,UNII STIU CAT DUCE UN SIGNUM,SA AUZIM DE BINE.
    3 9
  • @adn opel
    Masini facute de orezari in Anglia...sigur vorbesti de Honda? Adica de compania nr.1 in toate topurile de satisfactie a clientilor? Si de cand Accord se face in Anglia?
    In alta ordine de idei, vrei sa te duc in vizita la un director de service Opel, sa-ti spuna cate ceva despre masinile astea? Nu zic decat atat: se umplu de bani service-urile Opel. Iar Insignia se vinde bine dintr-un singur motiv: e model nou si arata, pentru o anumita categorie sociala, cool. Peste cateva luni, o sa vorbim de un alt model nou care se va vinde mai bine. Si asa mai departe.
    In alta ordine de idei, mai citeste si tu inainte sa aberezi in halul ala.
    4 1
  • george
    IO-TE CE "ZICE" TOPURILE...
    @ sam

    http://www.automarket.ro/stiri/lexus-a-detronat-porsche-in-clasamentul-jd-power-din-sua-22196.html

    Iar JD Power este unul dintre cele mai sonore nume in domeniu...
    E adevarat ca topul de mai sus mi se pare idiot dar topul asta e unul dintre cele pe care le invoci tu si spune cu totul altceva. Acura, care e tot o Honda, e ha ha tocmai pe 13...
    1 2
  • Cristi
    mai george
    Prietene noi traim in Europa, daca vrei sa citesti topuri in SUA de ce nu te muti acolo ?

    Stie toata lumea ce fel de masini isi cumpara americanii
    1 0
  • george
    PRIETENE, TU VEZI CE SCRII?
    @ Cristi

    Sa ma mut in America acum cand se moare de foame?!?!? Nu m-am tampit prietene chiar daca am imbatranit nitel...

    In primul rand, eu m-am referit la "toate topurile" despre care vorbea "sam"...Te rog sa citesti cu minima atentie daca tot vrei sa comentezi.

    In al 2-lea rand, ce legatura are asta? Cu alte cuvinte imi dai dreptate: daca pentru America, Honda face masini proaste, inseamna ca...sunt proaste...DUH...Nu ma intereseaza care sunt motivele pentru care Honda face masini proaste (desi le stiu foarte bine) ci faptul ca le face proaste...
    Discutia nu era referitoare la diferentele de calitate intre masinile aceleiasi marci ci la diferentele de calitate dintre marci.
    0 1
  • @George
    In Franta si Germania au iesit nr.1 in clasamentul JD Power. Asta spune ceva. In State, lumea are alta perceptie asupra Honda, o privesc ca pe ceva banal. In plus de asta, calitatea Honda si in general a masinilor japoneze este ceva mai slaba decat in Europa sau Japonia. Dar de ce vorbim atat de Honda? Pana una alta, sa-mi spuna si mie cineva ce calitati forte are concret aceasta Insignia si cu ce se difera varful de vanzari al ei fata de cel al modelelor nou lansate carora li s-a facut enorm de multa publicitate.
    2 1
  • george
    CU O RANDUNICA NU SE FACE PRIMAVARA
    @ sam

    Vorbim despre Honda pentru ca la un moment dat s-a spus un neadevar despre Honda...

    Aceeasi perceptie distorsionata despre care vorbesti tu poate fi invocata si in cazul pietei europene.

    Pentru Honda, pietele FR + DE sunt cam vax...America e #1, in cel mai nefericit caz, #2. Din punctul asta de vedere, topul facut pentru aceasta piata mi se pare mai reprezentativ. Oricum topurile de fiabilitate facute de JD Power sunt extrem de proaste. Daca te-ai saturat de SF-uri, atunci poti sa incepi sa citesti din astea. Same crap...

    In alta ordine de idei, nici eu nu-mi dau seama ce are asa de special Insignia asta. Din ce am vazut pana acum, pot sa spun ca e facuta cam in graba, ce-i drept, cu un design bunicel. Adevarul il vom vedea peste un an 2 cand trece entuziasmul asta legat de "noutatea" masinii...
    1 2
  • @george
    esti PRAFFFFFF
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru