Jaguar

Joi, 03 Februarie 2022 | Industrie

Jaguar va avea propria arhitectură pentru viitoarele modele cu zero emisii

Potrivit celor mai recente informații, viitoarele modele electrice Jaguar vor fi dezvoltate pe o platformă proprie. Din 2025, marca britanică intenționează să fie una pur electrică.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Industrie

Fără modele noi Jaguar până în 2025. Tot atunci, marca va deveni pur electrică

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar nu va lansa modele noi până în 2025. Tot atunci, marca britanică va deveni pur electrică.
Joi, 26 August 2021 | Modele noi

Jaguar XE și XF R-Dynamic Black: 204 CP și o serie de elemente vopsite în negru

Jaguar XE și XF (inclusiv XF Sportbrake) au primit nivelul de echipare R-Dynamic Black. Acestea pot fi deja comandate pe piața din Marea Britanie și includ, printre altele, mai multe elemente de caroserie vopsite în negru.
Marti, 06 Iulie 2021 | Industrie

Jaguar-Land Rover: “Criza cipurilor va duce la scăderea vânzărilor cu 50%”

Jaguar Land Rover transmite că actuala criză a cipurilor va provoca o scădere cu 50% a vânzărilor din al doilea trimestru, față de așteptările inițiale.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Jaguar: “Viitoarele noastre modele electrice vor avea prețuri de pornire de 100.000 de lire sterline”

Șeful Jaguar spune că producătorul britanic trebuie să-și schimbe radical strategia și să se poziționeze într-un segment superior de preț la momentul lansării pe piață a viitoarelor sale modele electrice.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Modele noi

Jaguar prezintă noul I-Pace facelift. Încărcarea bateriei este acum mai rapidă

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al producătorului britanic, a primit un facelift. Acesta vine acum în standard cu un încărcător de 11 kW, iar lista de dotări a fost și ea extinsă.
Marti, 20 Aprilie 2021 | Modele noi

Jaguar anunță o nouă variantă Black pentru SUV-ul electric I-Pace

Jaguar I-Pace poate fi comandat într-o nouă variantă Black. Aceasta este bazată pe nivelul de echipare HSE și propune mai multe dotări în standard care în cazul celorlalte variante sunt incluse pe lista de opționale.
Marti, 16 Martie 2021 | Tehnologie

Jaguar Land Rover va lansa un purificator de aer pentru habitaclu, capabil să combată virusurile

Sistemul de purificare al aerului se află în faza de prototip și are la bază purificatorul Nanoe X creat de Panasonic. Nanoe X va acționa împreună cu sistemele de climatizare și ventilație ale mașinii pentru a combate răspândirea bacteriilor și a virusurilor.
Duminica, 14 Martie 2021 | Modele noi

60 de ani de Jaguar E-Type: britanicii marchează momentul cu 12 exemplare clasice restaurate complet

Jaguar Classic a restaurat 12 exemplare E-Type clasice pentru a celebra cei 60 de ani pe care acest model legendar îi împlinește în 15 martie. Mașinile vor fi ulterior vândute.
Joi, 11 Martie 2021 | Industrie

Jaguar: “Ne gândim la o versiune de performanță pentru SUV-ul electric I-Pace”

SUV-ul electric Jaguar I-Pace ar putea primi o versiune de performanță SVR, potrivit declarațiilor făcute de șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO).
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce capacitatea de producție cu 25% în următorii 5 ani

Potrivit celor mai recente informații, capacitatea de producție a gigantului Jaguar Land Rover ar urmă să fie redusă cu 25% în următorii cinci ani. Până în 2039, cele două companii intenționează să producă numai mașini electrice.
Luni, 15 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Jaguar va lansa doar modele 100% electrice; primul Land Rover electric se lansează în 2024

Jaguar va lansa doar modele 100% electrice începând cu anul 2025, iar primul Land Rover electric va fi prezentat în 2024, conform noii strategii a grupului britanic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi

Viitorul SUV Jaguar J-Pace va avea doar versiune electrică: noul model va concura în segment cu Tesla Model X

Viitorul SUV Jaguar J-Pace va avea doar versiune electrică și va fi prezentat în cursul anului 2021, potrivit unor informații neoficiale. Noul model va concura în segment cu Tesla Model X.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Modele noi

60 de ani de Jaguar E-Type: britanicii sărbătoresc momentul cu versiunea aniversară F-Type Heritage 60 Edition

În 2021 se vor împlini 60 de ani de la debutul lui Jaguar E-Type, iar britanicii vor marca momentul cu o ediție specială dezvoltată pe baza actualului F-Type R. Varianta aniversară va fi disponibilă în 60 de unități și va fi realizată cu ajutorul diviziei SV Bespoke.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat F-Pace SVR facelift: 550 de cai putere și 0-100 km/h în 4 secunde

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Pace SVR facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri care dezvoltă 550 CP și 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 287 km/h.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat E-Pace facelift: mici modificări la nivel estetic, un nou ecran central curbat cu diagonala de 11.4 inch și variantă plug-in hybrid

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru E-Pace. SUV-ul producătorului britanic dispune de mici îmbunătățiri exterioare, de noutăți la nivelul interiorului și de o gamă de motorizări cu versiuni mild-hybrid. Varianta de top are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 309 cai putere și autonomie electrică de până la 55 de kilometri.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Vânzările Jaguar Land Rover au depășit 113.000 de unități în al treilea trimestru din 2020: creștere de peste 50% față de trimestrul doi, dar sub nivelul de anul trecut

Grupul Jaguar Land Rover a raportat o creștere de 53% a vânzărilor din al treilea trimestru, la peste 113.000 de unități, în comparație cu trimestrul al doilea din acest an. În ciuda revenirii după perioada aprilie-iunie, puternic marcată de pandemie, rezultatul JLR a fost sub nivelul înregistrat anul trecut în același interval.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar XF primește un facelift: sistem de infotainment de 11.4 inch, motor pe benzină de până la 300 CP și diesel mild-hybrid de 204 CP

Jaguar XF a primit un facelift cu numeroase îmbunătățiri la interior, inclusiv un sistem de infotainment de 11.4 inch. Clienții pot alege un motor pe benzină de până la 300 CP sau un diesel mild-hybrid de 204 CP.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Modele noi

Jaguar F-Pace facelift: SUV-ul de segment mediu primește îmbunătățiri la interior și versiune plug-in hybrid de peste 400 de cai putere

Jaguar a publicat primele imagini cu F-Pace facelift, care primește mici modificări de design, ecrane mai mari la interior și o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere cu autonomie de 53 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru