Jaguar

Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aniversare în stil britanic: Jaguar a transformat două exemplare F-Type Cabrio în mașini destinate raliurilor pentru a sărbători 70 de ani de la debutul lui XK 120

Au trecut 70 de ani de când ADN-ul Jaguar a fost îmbunătățit cu gene sportive. Pentru a marca acest moment, producătorul britanic a pregătit o serie de versiuni limitate ale unor modele deja aflate în gamă. Astăzi, facem cunoștință cu două exemplare F-Type Cabrio pregătite pentru probe de macam.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Industrie

Ford a întrerupt o linie de producție la uzina de motoare din Bridgend timp de 5 zile: cererea este în scădere

Ford a anunțat întreruperea unei linii de producție la uzina din Bridgend (Marea Britanie) timp de cinci zile ca urmare a cererii scăzute. Acea linie produce motoare pentru Jaguar, care însă a oprit activitatea la o fabrică proprie pentru două săptămâni.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Jaguar XK 120 împlinește 70 de ani de la debut: britanicii sărbătoresc momentul prin lansarea ediției F-Type Chequered Flag

Jaguar lansează ediția specială Chequered Flag în gama F-Type. Britanicii vin cu mici modificări estetice și cu o serie de elemente noi la nivelul habitaclului. Versiunea F-Type Chequered Flag poate fi comandată cu motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 300 CP și 380 CP.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | General

Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi: cel mai rapid sedan de pe Nurburgring este gata să-ți ofere senzații unice pe Iadul Verde

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Începând de acum, oferta Jaguar include și un XE SV Project 8, model care oferă 600 CP. Prețul pentru un tur de circuit cu cel mai rapid sedan de la Nurburgring este de 199 de euro.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | Mediu

Noul standard de emisii mai face o victimă: Jaguar XJR575 a fost retras din oferta constructorului britanic

Jaguar XJR575 a fost retras din oferta constructorului britanic. Modelul echipat cu motorul V8 benzină de 5.0 litri nu a fost omologat și testat după noile reguli impuse de standardul WLTP.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Industrie

Popularitatea motoarelor diesel pe mărci: primele 9 locuri sunt ocupate de producători premium

37% dintre mașinile vândute de Dacia în Europa au motorizare diesel, similar cu media de la nivelul Uniunii. În schimb, pe primele nouă poziții în topul popularității diesel sunt numai constructori premium.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover reduce producția în Marea Britanie: angajații unei fabrici vor munci 3 zile pe săptămână până la Crăciun

Presa britanică susține că angajații unei fabrici Jaguar Land Rover vor trece la un program de lucru de doar 3 zile pe săptămână, până la perioada sărbătorilor de iarnă, din cauza incertitudinii legate de Brexit.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Tuning

Lister LFP: un Jaguar F-Pace modificat devine cel mai rapid SUV din lume

Bentley Bentayga și Lamborghini Urus au reușit să atragă atenția în ultimii doi ani prin versiunile lor supersportive, însă o companie britanică specializată în modificarea modelelor Jaguar le bate cu un F-Pace de 680 de cai putere care reușește 0-100 km/h în doar 3.5 secunde și o viteză maximă de 321 km/h.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | General

Jaguar Land Rover lansează un sistem de infotainment cu aspect retro dedicat istoricelor: ecran tactil de 3.5 inch și sistem de navigație

Jaguar Land Rover a dezvoltat un sistem de infotainment modern care a fost integrat într-un pachet cu design retro. Britanicii au găsit astfel o soluție pentru cei care conduc zilnic mașini istorice și care își doresc elemente moderne la bord.
Vineri, 24 August 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar va lansa o versiune electrică pentru clasicul E-type: vânzările vor începe din vara lui 2020

Jaguar a anunțat că va produce o versiune electrică pentru modelul clasic E-type, în urma feedback-ului pozitiv din partea clienților. Vânzările vor începe din vara anului 2020.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Jaguar resuscitează XK: modelul britanic va debuta în 2021 într-o configurație de 2+2 locuri

Jaguar vrea să resusciteze modelul XK. Acesta ar urma să folosească platforma noului F-Type, iar voci apropiate companiei spun că sportiva britanică debutează în 2021. Aceleași surse anunță o configurație de 2+2 locuri.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Jaguar a înregistrat denumirea "J-Pace": britanicii vor lansa un nou SUV în 2021

Jaguar continuă ofensiva în segmentul SUV. Britanicii au înregistrat denumirea "J-Pace", iar surse apropiate companiei spun că debutul noului model este programat pentru 2021.
Miercuri, 09 Mai 2018 | General

Alege să urci într-un Ring Taxi Jaguar: F-Type SVR și XJR575 au fiecare câte 575 CP și sunt gata să-ți ofere experiențe unice pe Nurburgring

Dacă vrei să simți senzații tari pe circuitul de la Nurburgring, poți alege să urci într-un Ring Taxi. De acum, oferta Jaguar include un F-Type SVR și un XJR575. Fiecare dintre cele două modele oferă 575 de cai putere, iar la volan se vor afla piloți profesioniști.
Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

Jaguar a prins gustul edițiilor speciale: Project 9 va fi produs într-un număr limitat de unități cu ajutorul diviziei Special Vehicle Operations

Jaguar a prins gustul edițiilor limitate și are în plan un nou proiect special. Project 9 este numele acestuia și va fi dezvoltat de divizia Special Vehicle Operations. Până în acest moment, britanicii nu au ales modelul pe care îl vor transforma într-un vehicul asamblat într-un număr limitat de exemplare.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XJ50: ediție aniversară la 50 de ani de la lansarea celebrului sedan britanic

Jaguar celebrează 50 de ani de la apariția sedanului său XJ cu ediția specială XJ50. Noul model este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri ce dezvoltă 300 de cai putere.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XE Landmark Edition: jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie pentru noua ediție specială

Jaguar a lansat ediția specială Landmark Edition pentru modelul XE, care se bazează pe versiunea sportivă R-Sport și include jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar introduce noile XE și XF 300 Sport: motor de 2.0 litri benzină cu 300 de cai putere

Jaguar a anunțat lansarea noilor versiuni XE și XF 300 Sport. Cele două modele pot fi comandate cu un motor de 2.0 litri care produce 300 de cai putere și 400 Nm. În cazul lui XF 300 Sport, clienții au la dispoziție și un diesel V6 care produce tot 300 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru