Jaguar

Marti, 24 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Performanță în versiune electrică: SUV-ul Jaguar I-Pace va avea o variantă SVR

Directorul diviziei Special Vehicle Operations a confirmat că Jaguar va oferi o versiune de performanță SVR pentru SUV-ul electric I-Pace.
Joi, 19 Septembrie 2019 | General

Un exemplar Jaguar XJR-11 care a concurat în etapele de anduranță din 1989 și 1990 va fi scos la licitație: doar trei astfel de unități au fost produse

Casa RM Sotheby's va scoate la lictiație în luna octombrie un exemplar Jaguar XJR-11. Prototipul a fost folosit în etapele de anduranță din 1989 și 1990 și a obținut trei podiumuri.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul Jaguar XJ: noua generație va avea doar versiune electrică și va fi prezentată în 2020

Jaguar a publicat un teaser pentru noua generație a vârfului de gama XJ, care va fi produsă începând de anul viitor doar în versiune electrică.
Luni, 12 August 2019 | Industrie

Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW

Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe plaftormă BMW, ca urmare a parteneriatului dintre grupul JLR și constructorul german, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Mai bun decât el însuși: Jaguar XE SV Project 8 și-a doborât propriul timp de la Nurburgring

Cel mai rapid sedan de pe circuitul de la Nurburgring a devenit și mai rapid. Jaguar XE SV Project 8 și-a îmbunătățit cu 2.9 secunde propriul record stabilit în 2017 pe Iadul Verde.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Joi, 06 Iunie 2019 | Industrie

Jaguar lansează o ediție specială pentru XE SV Project 8: doar 15 exemplare vor fi disponibile la nivel global

Jaguar a anunțat o ediție specială pentru XE SV Project 8. Cel mai puternic model din istoria companiei va fi produs într-o serie de doar 15 exemplare, a căror menire este o “performanță mai ridicată pe șosea”. Motorul V8 de 5.0 litri și 600 de cai putere permite o accelerare 0-100 km/h în 3.7 secunde și o viteză maximă de 300 km/h.
Marti, 04 Iunie 2019 | General

Ian Callum, directorul departamentului de design Jaguar, părăsește compania: scoțianul a fost alături de producătorul britanic timp de 20 de ani

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a decis că este momentul să părăsească producătorul britanic și să descopere noi proiecte. Scoțianul s-a aflat alături de Jaguar timp de 20 de ani.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Final de carieră pentru actualul Jaguar XJ: înlocuitorul vârfului de gamă debutează în 2020 doar cu versiuni electrice

Jaguar a anunțat că XJ va părăsi linia de asamblare în 5 iulie. Actuala generație a debutat în 2009, iar în tot acest timp a fost asamblată în peste 120.000 de unități.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar face dubla: după ce a cucerit Europa, SUV-ul electric I-Pace primește titlul World Car of the Year 2019

Acest început de an va rămâne în istoria Jaguar: SUV-ul electric I-Pace a reușit să câștige atât titlul Mașina Anului în Europa, cât și trofeul World Car of the Year.
Luni, 25 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Jaguar J-Pace va avea versiune 100% electrică: debutul SUV-ului este programat în 2021

Viitorul SUV de la Jaguar, modelul J-Pace, va fi lansat în doi ani și va avea o versiune electrică, potrivit unor surse din cadrul companiei britanice.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

Ediții speciale pentru Jaguar F-Pace: SUV-ul britanic poate fi comandat în versiunile 300 Sport și Chequered Flag

Jaguar a introdus edițiile speciale F-Pace 300 Sport și F-Pace Chequered Flag. Clienții pot alege motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 180 CP și 300 CP, în timp ce exteriorul va fi disponibil cu accesorii speciale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Martie 2019 | GENEVA 2019

Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul britanic devine al treilea model electrificat care primește prestigiosul premiu

Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa. SUV-ul electric l-a învins în finală în duel direct pe Alpine A110, după ce juriul a decis inițial că cele două modele sunt la egalitate.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Jaguar XE facelift: sedanul primește elemente de design mai sportive și tehnologii noi

Jaguar a introdus un facelift pentru sedanul XE care include o serie de modificări de design pentru un caracter mai sportiv, iar modelul va fi disponibil cu tehnologii noi atât cu motor diesel de 180 CP, cât și cu o unitate pe benzină în versiuni de 250 CP și 300 CP.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar ar putea înlocui XE și XF cu un model electric: vânzările celor două sedanuri sunt foarte slabe

Jaguar analizează posibilitatea de a înlocui sedanurile XE și XF cu un model electric ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate de cele două modele, potrivit presei britanice.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | General

Un Jaguar XJ220 C va fi scos la licitație: modelul britanic a fost pilotat de David Coulthard în cursa de 24 de ore de la Le Mans

Un Jaguar XJ220 C care a fost pilotat de David Coulthard va fi scos la licitație în 1 decembrie. În 1993, exemplarul a concurat și a câștigat cursa de 24 de la Le Mans (clasa GT), însă bucuria britanicilor a durat doar o lună: titlul a fost retras în urma unor nereguli descoperite în dreptul sistemului de evacuare.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Type ar putea primi versiune 100% electrică până în 2021: “Mașinile sport nu sunt într-o zonă de creștere, dar există un viitor pentru F-Type”

Jaguar a anunțat că viitorul F-Type ar putea primi o versiune 100% electrică până în 2021, în ciuda succesului de care se bucură SUV-urile și în contextul în care mașinile sport nu se mai bucură de aceeași atenție din partea clienților.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover se alătură proiectului prin care vei prinde mereu verde la semafor: "Tehnologia va apărea pe mașini în 3 ani"

Jaguar Land Rover s-a alăturat proiectului pentru dezvoltarea unei tehnologii prin care șoferul va fi informat ce viteza optimă trebuie să aibă pentru a prinde mereu verde la semafor, la care a aderat recent și Ford.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru