Jaguar

Vineri, 21 August 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Jaguar pregătește un rival pentru Tesla Model 3

Jaguar vrea să lanseze un model electric compact care să fie un concurent direct pentru Tesla Model 3, potrivit informațiilor neoficiale publicate de presa britanică.
Luni, 27 Iulie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium: cel mai recent propulsor al gamei oferă până la 350 CP și are sistem mild-hybrid

Peste 1.5 milioane de motoare din gama Ingenium au fost produse de Jaguar Land Rover din 2015 și până astăzi. Cel mai recent motor al familiei este un diesel de 3.0 litri echipat cu sistem mild-hybrid și disponibil în trei versiuni.
Luni, 13 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar amână lansarea noului XJ, care va avea doar varianta electrică: viitorul rival al lui Mercedes-Benz EQS, afectat de reducerile de costuri

Jaguar va amâna lansarea pe piață a noii generații XJ, care va avea doar varianta electrică, întrucât producătorul britanic reduce costurile în contextul pandemiei de coronavirus.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar vrea să înregistreze denumirea EV-Type: britanicii ar putea lansa un succesor electric pentru modelul F-Type

Jaguar a aplicat pentru înregistrarea denumirii EV-Type, semn că producătorul se gândește să lanseze un succesor electric pentru modelul F-Type, conform informațiilor din presa britanică. Jaguar F-Type a primit un facelift la finele anului trecut, iar unele zvonuri indicau o posibilă versiune electrică în 2021.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Jaguar I-Pace primește îmbunătățiri: sistem de infotainment de 12.3 inch și încărcare cu până la 11 kW la wall-box-uri casnice

Jaguar a anunțat că SUV-ul electric I-Pace a primit un nou sistem de infotainment de 12.3 inch și un încărcător tri-fazic de 11 kW în echiparea standard pentru încărcarea la wall-box-uri casnice.
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar vrea să înlocuiască modelele XE și XF cu un hatchback compact

Jaguar analizează mai multe variante de înlocuire a modelelor XE și XF, iar una dintre ele este un hatchback compact cu versiune hibridă, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Duminica, 26 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Jaguar F-Pace SVR facelift, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea fi lansat în prima parte a anului viitor

Prototipul viitorului Jaguar F-Pace SVR facelift a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul german de la Nurburgring. Conform surselor, SUV-ul de performanță va fi prezentat la începutul anului viitor.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Jaguar F-Pace facelift: motorizări mild-hybrid, interior mult îmbunătățit și versiune de performanță SVR

Viitorul Jaguar F-Pace facelift ar urma să fie prezentat în următoarele luni. Britanicii pregătesc modificări de ordin estetic, dar mai ales îmbunătățiri la nivelul interiorului. Gama de motorizări va include și unități mild-hybrid.
Marti, 18 Februarie 2020 | Industrie

Jaguar a vândut anul trecut peste 17.000 de unități I-Pace: SUV-ul electric a avut o cotă de aproape 11% din vânzările constructorului

Jaguar a comercializat peste 17.000 de unități I-Pace în 2019, SUV-ul electric având o cotă de aproape 11% din vânzările constructorului britanic. Modelul I-Pace a depășit 24.000 de unități vândute de la momentul lansării.
Marti, 11 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Jaguar a oprit temporar producția electricului I-Pace din cauza lipsei de baterii

Jaguar a oprit producția SUV-ului electric I-Pace pentru o săptămână, pe fondul lipsei de baterii de la furnizorul LG Chem, susține presa britanică.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover dezvoltă un scaun de mașină inovator: forma scaunului va simula mersul pe jos

Jaguar Land Rover a anunțat că dezvoltă un scaun pentru mașină cu o formă specială care stimulează mușchii în același mod ca mersul pe jos.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Economic

Vânzările Jaguar Land Rover au scăzut cu 6% în 2019: 557.000 de unități comercializate

Grupul Jaguar Land Rover a vândut anul trecut aproximativ 557.000 de mașini, în scădere cu 6% față de 2018, însă se așteaptă la redresarea situației în 2020.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | Modele noi

Jaguar lansează XE Reims Edition: ediție limitată la 200 de exemplare pentru piața britanică

Jaguar a dezvăluit noul XE Reims Edition, un model menit să celebreze performanțele constructorului britanic în motorsport. Ediția specială va fi limitată la 200 de exemplare în nuanța French Racing Blue și va fi disponibilă exclusiv în Marea Britanie.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace primește un update software: SUV-ul electric va avea o autonomie reală cu 20 de kilometri mai mare

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a primit un update software prin care autonomia reală crește cu 20 de kilometri, însă constructorul britanic menționează că autonomia oficială va rămâne la 470 de kilometri.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jaguar F-Type: design modificat, instrumentar digital de bord și un V8 nou cu 450 CP

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Type facelift. Producătorul britanic propune modificări estetice consistente, un instrumentar digital de bord și un propulsor V8 de 5.0 litri cu 450 CP.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser video pentru Jaguar F-Type facelift: sportiva va fi prezentată în 2 decembrie

Jaguar a publicat un teaser video care anticipează lansarea unui facelift pentru sportiva F-Type. Prezentarea oficială va avea loc în 2 decembrie.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Concepte

Jaguar a prezentat conceptul electric Vision Gran Turismo Coupe: prototipul virtual va putea fi pilotat de fanii jocului video Gran Turismo Sport

Jaguar a publicat primele imagini și informații referitoare la conceptul virtual Vision Gran Turismo Coupe. Prototipul are trei motoare electrice care oferă 1.020 de cai putere și 1.200 Nm.
Marti, 15 Octombrie 2019 | General

Jaguar I-Pace, primul model electric "transformat" în Ring Taxi: SUV-ul britanic este gata să-ți ofere senzații unice pe Nurburgring

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Oferta Jaguar include și un I-Pace, SUV-ul producătorului britanic fiind primul Ring Taxi electric de până acum.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările Jaguar în 2019: peste 12.000 de unități comercializate în acest an

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările constructorului britanic, după primele nouă luni din acest an. Peste 12.000 de unități I-Pace au fost comercializate în 2019, în timp ce vânzările SUV-ului se apropie de borna 20.000 de la momentul lansării.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru