Jaguar

Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar XE Landmark Edition: jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie pentru noua ediție specială

Jaguar a lansat ediția specială Landmark Edition pentru modelul XE, care se bazează pe versiunea sportivă R-Sport și include jante de aliaj de 18 inch și 3 culori de caroserie.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar introduce noile XE și XF 300 Sport: motor de 2.0 litri benzină cu 300 de cai putere

Jaguar a anunțat lansarea noilor versiuni XE și XF 300 Sport. Cele două modele pot fi comandate cu un motor de 2.0 litri care produce 300 de cai putere și 400 Nm. În cazul lui XF 300 Sport, clienții au la dispoziție și un diesel V6 care produce tot 300 CP.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Jaguar continuă ofensiva SUV-urilor: J-Pace va fi lansat în 2021 ca rival pentru Porsche Cayenne

Jaguar va lansa în 2021 noul SUV J-Pace care va împrumuta tehnologii din gama Range Rover și va fi poziționat pe piață ca rival pentru Porsche Cayenne.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru I-Pace: SUV-ul electric ar putea primi o variantă de performanță, dar și una dedicată ieșirilor în off-road

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru SUV-ul I-Pace. Modelul electric dezvoltat de constructorul britanic ar putea primi atât o variantă de performanță (SVR), cât și o versiune dedicată pasionaților de off-road (SVX).
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar i-Pace este primul SUV electric disponibil în România: prețurile încep de la 78.000 de euro

Prezentat în premieră mondială acum trei săptămâni la Geneva, noul Jaguar i-Pace poate fi comandat de astăzi în România. Modelul electric al britanicilor promite o autonomie de 480 de kilometri și are 400 CP și 696 Nm.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Pace SVR: SUV-ul de performanță are un V8 de 5.0 litri cu 550 de cai putere

Jaguar a lansat noul F-Pace SVR. SUV-ul de performanță expus în cadrul Salonului Auto de la New York are un look mai agresiv și un motor V8 de 5.0 litri care produce 550 de cai putere.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Google și Jaguar vor să creeze o flotă de mașini autonome: 20.000 de unități I-Pace vor fi testate în SUA

Google, prin divizia sa Waymo, a semnat un parteneriat cu Jaguar Land Rover prin care va dezvolta o flotă de mașini autonome. Colaborarea presupune 20.000 de unități Jaguar I-Pace care vor fi echipate cu tehnologii autonome și care vor fi testate pe drumurile publice din Statele Unite.
Luni, 26 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Pace SVR debutează în 28 martie: SUV-ul de performanță va primi motorul V8 de 5.0 litri cu 575 CP

Jaguar lansează noul F-Pace SVR în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul de performanță pregătit de constructorul britanic va miza pe un motor V8 de 5.0 litri care produce 575 de cai putere.
Luni, 12 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia SVO va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice Jaguar Land Rover: britanicii nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor

John Edwards, șeful Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că divizia pe care o conduce va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice din familia Jaguar Land Rover. Britanicii spun că nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ va fi mai mare și mai sportiv: detalii despre următoarea generație așteptată pentru sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ va fi un model mai mare și cu un plus de sportivitate odată cu noua generație a sedanului britanic, a declarat Ian Callum, șeful de design de la Jaguar.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jaguar F-Type SVR primește un pachet exterior din partea diziviei SVO: kit-ul este gratuit și poate fi comandat în șase teme diferite

Jaguar F-Type SVR va fi disponibil împreună cu kit-ul "Graphic Pack". Britanicii oferă elemente de caroserie cu tușe inspirate din motorsport. Debutul acestei versiuni va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jaguar a lansat SUV-ul electric I-Pace: rivalul lui Tesla Model X are 400 CP și o autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a prezentat noul I-Pace. SUV-ul electric are două motoare electrice care oferă un total de 400 CP, iar bateria de 90 kWH promite o autonomie de 480 de kilometri, valoare măsurată în ciclul WLTP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie

Clasice reîncărcate: Jaguar va construi după specificațiile originale 25 de exemplare ale legendarului D-Type

Lumea mașinilor clasice se află în fierbere după ce divizia Jaguar Classic a anunțat faptul că va construi de la zero, după schițele originale, 25 de exemplare ale unuia dintre cele mai de succes modele din istoria Le Mans: D-Type
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

SUV-ul electric Jaguar I-Pace debutează în 1 martie: încărcarea acumulatorilor va dura 45 de minute pentru 80% din capacitate

SUV-ul electric Jaguar I-Pace va fi prezentat în 1 martie, urmând ca debutul internațional să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Britanicii nu au publicat foarte multe detalii, dar ne-au asigurat că viitorul I-Pace va avea nevoie de 45 de minute pentru ca bateria să ajungă de la 0 la 80%.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Intern

Prețuri pentru piața din România: noul SUV Jaguar E-Pace pleacă de la 30.900 de euro

Jaguar a publicat lista de prețuri pentru noul E-Pace. Pe piața din România, noul SUV britanic pleacă de la 30.940 de euro pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 150 de cai și cutie manuală cu 6 trepte.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover va reduce temporar producția din Anglia: constructorul dă vina pe incertitudinea creată de Brexit

Jaguar Land Rover (JLR) a anunțat reducerea temporară a producției la fabrica engleză din Halewood (Liverpool) în acest an, ca urmare a vânzărilor slabe puse pe seama votului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană și a taxelor mărite pentru motoarele diesel.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ ar putea deveni 100% electric: următoarea generație este așteptată să fie lansată la sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ ar putea să fie o mașină 100% electrică odată cu noua generație a sedanului britanic, a cărei lansare este așteptată pentru sfârșitul acestui an.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Jaguar Land Rover anunță investiții în electrificare și tehnologii autonome: un centru de inginerie software va fi deschis în Irlanda

Jaguar Land Rover va deschide un centru de inginerie software în Irlanda, acolo unde 150 de oameni vor lucra la dezvoltarea unor tehnologii autonome și pentru electrificarea autoturismelor.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Jaguar XE SV Project 8: prototipul de 600 de cai putere a devenit cel mai rapid sedan pe Nurburgring

Jaguar a anunțat că prototipul său XE SV Project 8, care va avea o producție limitată, a devenit cel mai rapid sedan care parcurge circuitul de la Nurburgring.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Jaguar se gândește la încă un model electric după SUV-ul I-Pace: “Analizăm mai multe configurații de baterii”

Designerul-șef de la Jaguar lasă de înțeles că britanicii vor încă un model electric pe lângă SUV-ul Jaguar I-Pace. Pentru asta, compania se gândește să modifice configurația bateriilor electrice, spune Ian Callum.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru