Lamborghini Murcielago

Duminica, 02 Aprilie 2017 | General

Poliția italiană mai primește un Lamborghini Huracan: 610 cai putere și un portbagaj refrigerat pentru transport de organe

Lamborghini a oferit poliției italiene un al doilea Huracan, după ce mai donase unul în 2015. Noul supercar va ajunge la Bologna și va putea chiar să deservească urgențe medicale.
Luni, 12 Martie 2012 | Accidente exotice

Lamborghini Murcielago SuperVeloce, distrus într-un accident din Indonezia

Un şofer din Indonezia a pierdut controlul volanului unui Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce şi a avariat serios supercarul italian. Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură.
Miercuri, 05 Octombrie 2011 | General

Laptopul Asus Lamborghini VX7 a fost lansat în România

Lamborghini şi Asus au lansat un nou laptop pe care l-au botezat VX7. Design-ul noii creaţii a celor două brand-uri a fost inspirat de modelul Murcielago, iar sub "capotă", acesta ascunde un procesor Intel Core i7.
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Autoipoteze

Lamborghini Aventador Roadster ar putea sosi în 2012

Varianta decapotabilă a supercarului Aventador ar putea debuta oficial chiar mai devreme decât se aştepta. Surse neoficiale vorbesc de o lansare programată anul viitor.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Video

VIDEO: Jay Leno testează cel mai puternic Murcielago creat vreodată

Prezentatorul Jay Leno conduce unul dintre cele cinci Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV din lume echipate cu o transmisie manuală cu şase rapoarte.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Lamborghini Aventador, urmaşul lui Murcielago

Pe cât de bine arată în fotografii, pe atât de agresiv e în realitate. Vorbim de Lamborghini Aventador, principala noutate a mărcii italiene la Geneva.
Sambata, 19 Februarie 2011 | Tuning

Lamborghini Murcielago modificat de Edo Competition

Germanii de la Edo Competition au prezentat viziunea proprie asupra lui Lamborghini Murcielago. Mulţumită modificărilor operate de nemţi, supercarul italian dezvoltă 750 de cai putere.
Sambata, 12 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Detalii noi despre Lamborghini Aventador

Oficialii constructorului italian Lamborghini au oferit publicului detalii noi despre succesorul lui Murcielago. Acesta va beneficia de serviciile unei structuri monococă a cărei masă este de 147.5 kilograme.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | GENEVA 2011

Lamborghini Aventador a fost confirmat pentru Geneva

Lamborghini a confirmat debutul urmaşului lui Murcielago la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011. Modelul este echipat cu un motor V12 de 700 CP.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Liniuţă între Nissan R35 GT-R şi Lamborghini Murcielago

Cine câştigă într-o liniuţă între două modele aparent foarte diferite, dar care fac parte din acelaşi grup, al maşinilor de vis ale lumii?
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | General

Lamborghini Murcielago a fost condus pe ultimul drum

Locuitorii oraşului italian Sant'Agata Bolognese au putut asista la o parada emoţionantă oferită de oficialii Lamborghini în cinstea "pensionării" lui Murcielago.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Modele noi

Lamborghini Aventador - numele urmaşului lui Murcielago?

După ce Lamborghini a înregistrat denumirea Aventador în SUA, jurnaliştii de peste Ocean anunţă că acesta va fi numele viitorului urmaş al lui Murcielago.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | General

Adio Lamborghini Murcielago - ultimul exemplar a fost produs

La aproape un deceniu de la lansare, Murcielago îşi ia rămas bun de fanii săi. Supercarul italian a fost produs în 4099 de exemplare de-a lungul întregului ciclu de viaţă.
Sambata, 23 Octombrie 2010 | Tuning

Lamborghini Murcielago by JB Car Design: liliacul alb

Tunerul de lux JB Car Design a prezentat un kit complet pentru Lamborghini Murcielago LP 640. Acesta poartă denumirea de Bat şi poate fi comandat pentru 88.000 de euro.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Accidente exotice

Două accidente cu supercar-uri în Germania în acelaşi weekend

Viteza excesivă i-a făcut pe doi posesori de supercar-uri din Germania să rămână fără mândria lor din garaj. Ambele accidente s-au soldat doar cu pagube materiale.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | Tuning

Status Design a creat un pachet pentru Lamborghini Murcielago

Ruşii de la Status Design au realizat un kit de tuning pentru Lamborghini Murcielago. Modelul a fost modificat atât la interior, cât şi la exterior, în timp ce motorul a rămas neschimbat.
Miercuri, 22 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Urmaşul lui Lamboghini Murcielago testează intens

Ultimele imagini surprinse de fotografii de la CarPix trădează dimensiunile şi formele viitorului supercar semnat de Lamborghini, gata să înlocuiască actualul Murcielago.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Modele noi

Lamborghini va prezenta la Paris două modele noi

Lamborghini va prezenta la Salonul Auto de la Paris două modele noi. Primul dintre acesta va fi înlocuitorul lui Murcielago, iar cel de-al doilea poartă numele de cod 83X şi ar putea deveni succesorul lui Gallardo.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Siguranta

Lamborghini recheamă în service 400 unităţi Murcielago

Patru sute de posesori de Lamborghini Murcielago din întreaga lume sunt nevoiţi să se întoarcă la service-urile mărcii italiene pentru înlocuirea gratuită a rezervorului de carburant.

Tag-uri similare

Dacia, Lamborghini, General Motors, productie, Seat, tuning, vanzari Dacia, Hummer, fibra de carbon, WTCC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru