Lamborghini Murcielago modificat de Edo Competition

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.02.2011
Germanii de la Edo Competition au prezentat viziunea proprie asupra lui Lamborghini Murcielago. Mulţumită modificărilor operate de nemţi, supercarul italian dezvoltă 750 de cai putere.

Casa germană de tuning Edo Competition a creat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Lamborghini Muricielago LP640. La exterior, supercarul italian a primit un eleron restilizat, iar buza spoilerului faţă poate fi reglată. De asemenea, creaţia germanilor dispune de un set de jante din aluminiu de 18 şi 19 inch încălţate cu pneuri de înaltă performanţă de provenienţă Michelin.

În ceea ce priveşte modificările mecanice, germanii au înlocuit capetele cilindrilor, au îmbunătăţit sistemul de admisie şi au modificaat coloanele de aer. De asemenea, inginerii Edo Competition au recalibrat unitatea ECU a supercarului italian şi au montat un sistem de evacuare nou.

Mulţumită noilor modificări operate de germani, Lamborghini Murcielago produce 750 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 740 Nm. Sprintul de la 0 la 100 este realizat în 3.1 secunde, iar viteza maximă cu care poate rula creaţia nemţilor este de 365 km/h.

Via | GTSpirit

Comentarii (1)

  • nu mai este mult pana la Geneva.... :X
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru