Lamborghini Murcielago by JB Car Design: liliacul alb

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 23.10.2010
Tunerul de lux JB Car Design a prezentat un kit complet pentru Lamborghini Murcielago LP 640. Acesta poartă denumirea de Bat şi poate fi comandat pentru 88.000 de euro.

Casa de tuning germană JB Car Design a pregătit un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru Lamborghini Murcielago LP 640. Pachetul creat de nemţi a fost botezat Bat şi poate fi comandat pentru suma de 88.000 de euro. La exterior, tunerul de lux a pregătit pentru supercarul italian un kit de caroserie fabricat din fibră de carbon.

Spoilerul faţă nou, pragurile laterale revizuite şi deflectorul de aer din spate îi oferă lui Murcielago un aspect mult mai agresiv. Pentru ca ecuaţia să fie completă, cei de la JB Car Design au pregătit un set de jante din aliaj de 20 de inch şi un eleron din fibră de carbon.

La interior, tunerii germani au adăugat un volan sport şi un sistem audio premium, iar clienţii pot opta pentru o tapiserie îmbrăcată în piele sau în Alcantara. Kit-ul de performanţă este oferit de JB Car Design în două versiuni, una de 710 cai, iar cealaltă de 750 cai. Pentru ca porpulsorul V12 de 6.5 litri să ajungă la aceste perfromanţe, tunerii au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul sport. 

Via | JB Car Design

Comentarii (2)

  • +110 CP doar prin recalibrarea ECU si kit evacuare suna bine :)
    3 0
  • Suna bine, nu te contrazic, dar la 88.000 de euro iti pot face o lista de 50 de masini pe care ai putea sa le aduci in garaj.. Spun doar ca e un pret piperat
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru