FOTO EXCLUSIV*: Urmaşul lui Lamboghini Murcielago testează intens

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Ultimele imagini surprinse de fotografii de la CarPix trădează dimensiunile şi formele viitorului supercar semnat de Lamborghini, gata să înlocuiască actualul Murcielago.

Esential

700 de cai putere ar urma să dezvolte urmaşul lui Murcielago.

Nu mai este un mister faptul că Lamborghini lucrează intens la dezvoltarea unui urmaş al actualului Murcielago. O dovedesc încă o dată fotografiile spion, surprinse de cei de la CarPix pe circuitul de la Nurburgring şi în interiorul propriului centru de testare. Deşi zvonurile anunţă debutul său pentru Salonul Auto de la Paris, noul supercar, botezat de presă Jota, ar putea să îşi mai amâne sosirea, probabil pentru anul viitor.

Deşi păstrează dimensiunile generale ale lui Murcielago, viitorul model va fi mult mai uşor şi va fi capabil să găzduiască sub caroseria din fibră de carbon un propulsor V12 de ultimă generaţie. Echipat cu injecţie directă şi o serie de alte tehnologii pentru reducerea consumului şi emisiilor, motorul de 7.0 litri pe benzină va fi capabil să livreze un total de 700 de cai putere.

Transmiterea resurselor impresionante pe şosea va fi posibilă cu ajutorul unui sistem de tracţiune integrală de generaţie nouă, dezvoltat în prezent de suedezii de la Haldex.

Toată reţeta va avea la bază o structură nouă, din aluminiu, care îi va lua locul celei tubulare.

Designul va fi inspirat serios de ediţia limitată Reventon şi de conceptul Estoque, majoritatea componentelor caroseriei urmând să fie construite din fibră de carbon, Excepţie vor face portierele şi acoperişul, construite din aluminiu.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • nimic nou in astfel de stiri
    oauuuuuuuuuu ce faina o sa fie. mi-am dat seama exact cum o sa fie... vai vai faina stire.
    si acum serios vorbind nu inteleg stirile de genul acesta sunt cele mai penibile si care nu vin cu nimic nou. sunt patetice si aici nu ma leg neaparat de automarket.ro ci in general cu toate ca dupa ce titlu a ales automarket.ro foto exclusiv as putea sa ma leg si personal de ei.
    4 0
  • cul
    Vine cu mitraliere? :D
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru