GENEVA LIVE: Lamborghini Aventador, urmaşul lui Murcielago

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Pe cât de bine arată în fotografii, pe atât de agresiv e în realitate. Vorbim de Lamborghini Aventador, principala noutate a mărcii italiene la Geneva.

Lamborghini a fost una dintre mărcile care au reuşit să-şi ţină sub secret strict marea noutate de la Geneva. Iar pentru a reuşi acest lucru în paralel cu menţinerea unui grad ridicat al atenţiei şi al curiozităţii jurnaliştilor, Lamborghini a început o campanie de teasing care a "dezvăluit" puţin câte puţin din modelul despre care se ştia că iese pe piaţă pentru a-l înlocui pe Murcielago. 

Până la urmă, numele său a fost aflat - Aventador - iar primele fotografii oficiale ale modelului italian au apărut abia aseară, după ce acesta a fost prezentat în faţa jurnaliştilor prezenţi la seara de gală Volkswagen care precede prima zi de presă de la Geneva. Una peste alta, Aventador este o apariţie pe cât de aşteptată, pe atât de impresionantă. Atât în fotografii, cât şi în realitate.

Comentarii (8)

  • ?
    Fratilor, mi se pare mie, sau asta este aproape la fel cu Reventon?
    2 4
  • Aventador
    Da cam seamana, dar eu am o problema cu deschiderea usilor, de ce nu se deschid vertical, chiar sunt suparat am colectia de machete 1:18 Lambo si nu imi place treaba asta... vreau un raspuns ....de ce se deschid asa?
    0 2
  • @topli
    de ce nu te uiti la poze? usile se deschid in stilul clasic "lambo"
    1 0
  • BaditzaEx
    demential...
    way out !!!, de departe cel mai frumos supercar EVER !!!
    1 0
  • BaditzaEx
    abia astept sa-l conduc si sa-l tunez
    pe ps3 :=))
    1 0
  • @badita
    de departe? dar de aproape nu?
    2 0
  • Andrei
    Lamborghini Aventador
    Performante foarte bune la un pret foarte bun tinand cont ca vorbim de Lamborghini si anume 255,000 euro . Acceleratia 0-100 km/h : 2.9 s, viteza max. >350 km/h . Si vorbim de versiunea " de baza " Aventador . In viitorul apropiat va fi lansata si versiunea SV, care va avea performante si mai si . Vorbeam de performante, noul Koenigsegg Agera R, desi are 1115 CP şi 1200 Nm si este mai usor cu 200 kg decat Lamborghini Aventador, are exact aceieasi acceleratie 0-100 km/h : 2.9 s . Aceasta este dovada ca tractiunea integrala si noua cutie de viteze, ambele dezvoltate de Lamborghini, functioneaza ireprosabil . Despre pret, Agera R se va vinde foarte probabil la un pret mai mare de 1 milion euro .
    2 0
  • mustang
    reventon 2
    kiar k seamana f tare cu Reventon, sunt un mare fau Lamborghini, am o intreaga colectie die-cast Lamborghini si sunt umpic dezamagit d asemanarea f mare cu Reventon, puteau sa-l fak mai diferit :(
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru