Status Design a creat un pachet pentru Lamborghini Murcielago

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Ruşii de la Status Design au realizat un kit de tuning pentru Lamborghini Murcielago. Modelul a fost modificat atât la interior, cât şi la exterior, în timp ce motorul a rămas neschimbat.

Tunerii de la Status Design au dezvoltat un pachet de modificări pentru Lamborghini Murcielago. Kit-ul de modificări include atât schimbări la nivelul exteriorului, cât şi un interior schimbat total. În timp ce aspectul modelului s-a schimbat dramatic, nu putem să spunem că modificările sunt tocmai în linie cu filozofia Lamborghini, ci sunt mai degrabă pe gustul unor proprietari excentrici de "tauri" din Sant’Agata.

Printre modificările estetice putem enumera setul de praguri laterale şi bare de protecţie faţă-spate de la BF-Performance, o nouă capotă şi alte elemente similare. Blocurile optice au primit două pleoape din fibră de carbon, în timp ce capacele oglinzilor au fost înlocuite cu elemente din fibră de carbon. Capacul motorului este şi el realizat din fibră de carbon, la fel ornamentele laterale ale fantelor de aerisire. Murcielago a primit un nou eleron din fibră de carbon şi un set de jante din aliaj uşor, vopsite în negru cu accente roşii.

La nivelul interiorului, Status Design a făcut "abuz" de piele şi fibră de carbon. Aproape toate elementele de la interior sunt imbrăcate fie în piele, fie în fibră de carbon şi formează împreună un amestec deosebit, care denotă atât eleganţă, cât şi sportivitate.

Sistemul Audio a primit un set de difuzoare Helix, un condensator şi un subwoofer montate în portbagaj şi un head-unit McIntosh.

Via | Carscoop 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru