Leon

Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Modificări în gama lui Cupra Leon: motorizări noi cu până la 190 de cai putere

Gama de motorizări a lui Cupra Leon va include două noi unități cu puteri cuprinse între 150 și 190 de cai putere. Totodată, marca spaniolă anunță și dotările standard pe care le vor avea aceste versiuni.
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noul Cupra Leon VZ Cup: jante de 19 inch și până la 310 cai putere

Spaniolii de la Cupra lansează o nouă versiune de performanță pentru modelul (deja sportiv) Cupra Leon. Numele său este Cupra Leon VZ Cup, primele exemplare urmând a fi livrate începând cu luna martie 2022.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri pentru Seat Leon plug-in hybrid: hatchback-ul cu 204 CP pleacă de la 29.600 de euro

Seat Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de clasă compactă, poate fi comandat și în România. Hatchback-ul are un preț de pornire de 29.582 de euro, în timp ce break-ul pleacă de la 30.200 de euro.
Luni, 27 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat nu va lansa o versiune electrică pentru Leon: spaniolii se concentrează pe Mii electric și pe un posibil Seat el-Born

Seat a confirmat că nu intenționează să lanseze o versiune electrică pentru noua generație Leon, însă ar putea dezvolta un model electric derivat din conceptul el-Born.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Cupra a produs primele exemplare Leon Competicion: modelul cu 340 CP va debuta weekend-ul acesta pe circuitul de la Mugello

Cupra a produs primele două exemplare Leon Competicion. Modelul va debuta în seria TCR Italy, prima etapă fiind programată pentru intervalul 17 - 19 iulie pe circuitul de la Mugello.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Intern

Noul Seat Leon este disponibil și în România: prețurile hatchback-ului compact pornesc de la 17.000 de euro

Seat a publicat lista de prețuri a noului Leon. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune pleacă de la 17.035 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru cu 110 CP.
Duminica, 29 Martie 2020 | General

Cupra introduce elemente de caroserie fabricate la imprimantă 3D: Leon Competicion este primul model care beneficiază de noile accesorii

Cupra Leon Competicion, modelul pregătit de spanioli pentru ediția din acest an a TCR, a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie fabricate la imprimată 3D. Modelul de circuit mizează pe motorul pe benzină de 2.0 litri cu 340 CP.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Acesta este noul Cupra Leon: modelul de performanță oferă până la 310 CP și poate fi comandat și în versiune plug-in hybrid

Cupra a prezentat noua versiune de performanță a modelului de clasă compactă Leon. Pentru prima dată, Cupra Leon va fi disponibil într-o versiune plug-in hybrid cu 245 CP, dar și într-o variantă de top cu 310 CP.
Marti, 11 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Cupra Leon: hot hatch-ul va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în 20 februarie

Cupra Leon, hot hatch-ul de clasă compactă dezvoltat de divizia de performanță Seat, va fi prezentat oficial în 20 februarie. Modelul va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Modele noi

Seat Leon ajunge la a patra generație: motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid și pachet tehnologic de top

Modelul compact al celor de la Seat se lansează într-o nouă generație. Modificările estetice ale lui Leon sunt vizibile, iar cele tehnice și tehnologice sunt pe alocuri radicale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu noua generație Seat Leon: mai multe fotografii, publicate înainte de prezentarea oficială

Seat a publicat câteva fotografii sub camuflaj cu noua generație Leon cu puțin timp înainte de prezentarea oficială care va avea loc marți seară.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru noua generație Seat Leon: spaniolii dezvăluie forma caroseriei

Seat a publicat un nou teaser pentru noua generație Leon în care prezintă forma generală a caroseriei înainte de prezentarea oficială programată pentru 28 ianuarie.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitoarea generație Seat Leon: modelul constructorului spaniol va fi prezentat în 28 ianuarie

Seat a publicat un nou teaser video care anunță lansarea noii generații Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie, iar spaniolii pregătesc atât îmbunătățiri estetice, cât și modificări consistente pentru interior.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență stopurile modelului de clasă compactă

Seat a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video dedicat noii generații Seat Leon: modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie

Seat a publicat primul teaser video cu noua generație Leon. Modelul producătorului spaniol va fi prezentat în 28 ianuarie și va prelua o parte dintre elementele de interior ale noului Volkswagen Golf.
Luni, 29 Iulie 2019 | General

Motive de sărbătoare pentru Seat: actuala generație Leon a ajuns la un milion de unități comercializate

A treia generație Seat Leon a atins o bornă importantă: un milion de unități comercializate din 2012 și până astăzi. Cea mai importantă piață de desfacere pentru modelul de clasă compactă este cea din Germania.
Luni, 15 Iulie 2019 | Concepte

Primul teaser video cu un nou concept Cupra: prototipul anunță versiunea de performanță a viitorului Leon

Cupra a publicat un teaser video care anunță un nou concept. Conform primelor informații, viitorul prototip va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și anticipează o versiune de performanță a viitorului Leon.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Opel, Honda, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru