Mazda6

Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noua Mazda2 - primele imagini cu interiorul modelului japonez

O serie de imagini surprinse în cadrul sesiunii de teste a viitoarei generaţii Mazda2 au dezvăluit interiorul modelului sub-compact şi procesul de simplificare la care a fost supus.
Vineri, 04 Iulie 2014 | Industrie

Mazda a reuşit vânzări triple faţă de aşteptările interne în primele cinci luni ale anului

Japonezii de la Mazda au avut o creştere a livrărilor de 24% în primele cinci luni ale anului în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2013. Conducerea companiei dorea o creştere de 7%.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Siguranta

Mazda anunţă un recall de 88.000 de unităţi la nivel global pentru Mazda3, Mazda6 şi CX-5

Oficialii Mazda au anunţat o campanie de rechmare în service pentru modelele Mazda3, Mazda6 şi CX-5. Aceasta implică reprogramarea unui computer de la bord şi afectează modelele produse între octombrie 2012 şi ianuarie 2014.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Feature

Amintiri din vacanţa de iarnă: maşini colorate, zăpadă lipsă, jeg pe şosele

În vacanţa de iarnă, membrii redacţiei Automarket se îndreaptă fiecare spre oraşul natal alături de un automobil proaspăt. Să vedem ce ne-au rezervat ultimele două săptămâni în materie de prieteni motorizaţi.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Cinci stele pentru noua Corolla, Mazda6 şi Lexus IS, doar patru stele pentru Opel Adam şi Mitsubishi Space Star

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele unei noi sesiuni de teste. În timp ce Adam şi Space Star au obţinut patru stele de siguranţă, modele precum Mazda6, Corolla şi Lexus IS 300h au obţinut cinci stele.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | General

Mazda6 Skyactiv-D - primul trofeu obţinut la Indianapolis de un automobil diesel

Mazda a reuşit să scrie o pagină de istorie pe circuitul american de la Indianapolis. A reuşit să câştige clasa GX din cadrul cursei Grand Am cu un model propulsat de un motor diesel.
Luni, 29 Iulie 2013 | General

Mazda6 Skyactiv-D este primul bolid diesel ce concurează la Indianapolis după 60 de ani

Maşini de curse cu motor diesel în America? Pare greu de crezut, dar un model Mazda6 cu motor turbodiesel va concura la Indianapolis în campionatul Grand Am.
Luni, 03 Iunie 2013 | Autoipoteze

Mazda3 va primi o nouă generaţie în toamnă - primele imagini neoficiale

Noua generaţie a lui Mazda3 a fost deconspirată de o publicaţie din Japonia. Primele imagini neoficiale ale compactei nipone nu au fost confirmate încă de reprezentanţii mărcii.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Viitorul Mazda2 ar putea avea o platformă de CX-5 modificată

Noua generaţie a lui Mazda2 va prelua platforma tehnică a lui CX-5 într-o versiune modificată dramatic. Decizia face parte din noua strategie a celor de la Mazda,concentrată pe platforma SkyActiv lansată odată cu noul CX-5.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Modele noi

Mazda: "Noul Mazda6 a fost dezvoltat cu ajutorul informaţiilor primite de la doar 5 fani ai mărcii"

Mazda a doborât orice criteriu clasic de dezvoltare a unei maşini noi prin noul Mazda6. Conform declaraţiilor managerului de proiect, modelul nipon a fost desenat cu ajutorul a doar cinci fani ai mărcii din cinci ţări diferite.
Joi, 14 Martie 2013 | Premii auto

World Car of The Year 2013: Iată lista scurtă a finaliştilor!

Mercedes-Benz A-Klasse, Porsche Boxster, Subaru BRZ şi Volkswagen Golf 7 se vor lupta pentru titlul de World Car of The Year 2013.
Joi, 21 Februarie 2013 | General

AUTOVOT 2013: BMW Seria 3, Mazda6 şi Mercedes-Benz Clasa A sunt cei trei câştigători

După aproape 10.000 de voturi din partea fanilor Automarket de pe Facebook, avem rezultatele finale ale AUOTOVOT 2013: BMW Seria 3 câştigă Categoria Premium, Mazda6 îşi adjudecă Categoria Maşini Accesibile, iar Mercedes-Benz Clasa A e maşina preferată de publicul feminin.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Februarie 2013 | Premii auto

OFICIAL: Cei 10 finalişti World Car of the Year 2013

Organizaţia care decernează premiile World Car of the Year a anunţat finaliştii ediţiei 2013. Câştigătorul va fi anunţat în 28 martie, la Salonul Auto de la New York.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Industrie

Mazda va obţine profit pentru prima dată în ultimii cinci ani datorită lui CX-5

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, Mazda va obţine profit, anunţă reprezentanţii mărcii nipone. Situaţia japonezilor s-a îmbunătăţit datorită lui CX-5, care a depăşit aşteptările de vânzări.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Intern

Mazda6 pleacă de la 21.690 de euro pe piaţa din România

Mazda a anunţat astăzi preţurile celui mai nou model lansat în România. Este vorba despre noua generaţie Mazda6, disponibilă cu cinci motorizări şi o gamă largă de sisteme de siguranţă noi.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mazda6 şi Mazda6 Wagon, galerie foto completă

Mazda a publicat galeriile foto complete ale lui Mazda6 Sedan şi Mazda6 Wagon odată cu debutul acestora la Salonul Auto de la Paris.
Marti, 25 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mazda i-ACTIVSENSE, noile tehnologii de siguranţă ale niponilor

Mazda a anunţat că va lansa la Paris gama de tehnologii i-ACTIVSENSE. Această gamă debutează pe Mazda6 şi înglobează o serie de elemente menite prevenirii accidentelor.
Joi, 30 August 2012 | Autoipoteze

Mazda6 ar putea primi versiuni Coupe şi MPS

Mazda ia în considerare dezvoltarea unei versiuni coupe a lui Mazda6. Modelul ar putea primi şi o versiune MPS, alături de o eventuală versiune cu tracţiune integrală.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Mazda6, a treia generaţie - primele fotografii şi informaţii oficiale

Modelul de segment mediu al celor de la Mazda a ajuns la a treia generaţie. Noul Mazda6 este mai uşor, mai spaţios şi mai tehnologizat.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru