Mercedes B-Klasse

Duminica, 13 Martie 2011 | Modele noi

Mercedes BLS va debuta în 2014

Germanii de la Mercedes vor să introducă în 2014 un nou coupe cu patru uşi care să fie poziţionat sub actualul CLS. Acesta va avea la bază arhitectura viitorului B-Klasse şi va utiliza noua platformă MFA.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | General

Mercedes B-Klasse F-Cell, 125 de zile de maraton în jurul lumii

Pentru a celebra cum se cuvine cei 125 de ani de existenţă, Mercedes a demarat un maraton cu trei exemplare B-Klasse F-Cell. Modelul ecologic va parcurge 14 ţări în 125 de zile.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Noile Mercedes ML şi B-Klasse vin în România la toamnă

Mercedes va aduce anul acesta pe piaţa din România noua generaţie CLS, faceliftul lui C-Klasse şi roadsterul SLK. Nu vor lipsi C-Klasse Coupe în vară şi B-Klasse şi noul ML în toamnă.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu Mercedes-Benz B-Klasse

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion cu viitorul Mercedes B-Klasse, model aşteptat să debuteze în decursul anului viitor.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Modele noi

Mercedes: B-Klasse va rivaliza direct Audi A3

Platforma viitorului B-Klasse se numeşte MFA şi patentul acestia va fi prezentat în ianuarie 2011. Modelul va fi construit la noua fabrică din Ungaria.
Marti, 17 August 2010 | Industrie

Mercedes şi BYD au primit o comandă pentru 100.000 de vehicule electrice

Mercedes şi BYD lucrează împreună la un automobil electric, bazat pe B-Klasse. Guvernul chinez a comandat deja 100.000 de automobile, ce vor fi livrate până în 2012.
Luni, 02 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes B-Klasse

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu interiorul viitorului Mercedes-Benz B-Klasse, alături de câteva imagini cu exteriorul acestui model.
Marti, 13 Iulie 2010 | Modele noi

Mercedes promite 20 de modele noi până în 2014

Mercedes se pregăteşte să îşi înoiască gama cu 20 de modele până în 2014. Este vorba despre faceliftul lui C-Klasse, noul SLS Roadster şi electric, noile A şi B-Klasse, precum şi SUV-ul coupe GLC.
Joi, 27 Mai 2010 | Industrie

Toyota şi Mercedes se pregătesc de o colaborare

Informaţii neoficiale anunţă discuţii între Mercedes şi Toyota, oficialii germanii luând în considerare folosirea fabricilor japoneze din Europa pentru producţia viitoarelor A şi B-Klasse.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Modele noi

Mercedes A-Klasse primeste doua noi versiuni: Style si Premium

Mercedes a anuntat ca va largi gama de versiuni disponibile pentru micul A-Klasse. Acesta va putea fi cumparat si in variantele Style si Premium, bogate in optionale.
Marti, 23 Martie 2010 | Modele noi

Mercedes ar putea crea o versiune AMG a viitorului B-Klasse

Germanii de la Mercedes-Benz ar putea crea un hot-hatch AMG pe platforma lui B-Klasse. Acest model ar putea fi primul AMG care nu va avea motor V8 din ultimii 15 ani.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul Mercedes B-Klasse, testat in Suedia

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la Mercedes in timp ce efectuau testele de iarna ale noului B-Klasse. Modelul va debuta peste doi ani si beneficiaza de o noua platforma.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Industrie

Au demarat lucrarile la uzina Mercedes-Benz din Ungaria

Mercedes-Benz a inceput lucrarile la noua uzina a marcii din Kecskemet, Ungaria. Aceasta va fi terminata in anul 2012 si va produce modele de segment compact.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Premii auto

Daimler a primit patru premii in cadrul Internet Auto Awards 2009

Daimler a castigat de patru ori premiul intai pentru creatiile sale in cadrul celui mai mare sondaj public din Europa, Internet Auto Awards 2009. Modelele premiate sunt Mercedes B-Klasse si SLS AMG, alaturi de proiectul e-mobility si de sistemul Splitview.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Daimler, fotospion, AMG, Ungaria, Mercedes AMG, Mercedes SLS AMG, uzina, Mercedes A-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru