FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes B-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.08.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu interiorul viitorului Mercedes-Benz B-Klasse, alături de câteva imagini cu exteriorul acestui model.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu viitorul Mercedes-Benz B-Klasse în timpul testelor. Pe lângă obişnuitele imagini cu exteriorul, suedezii au reuşit să obţină două cadre clare cu interiorul noului B-Klasse. Astfel, putem observa atât modificările exterioare, cât şi schimbările operate la interiorul noii generaţii B-Klasse. Aparent, cei de la Mercedes-Benz au urmat drumul întins de conceptul BlueZero la Salonul Auto de la Detroit din 2009.

Cei de la Mercedes au optat pentru creşterea numărului de spaţii de depozitare de la interior prin câteva soluţii inteligente. Afişajul radioului şi al sistemului de navigaţie a fost mutat, îar cei de la Mercedes au renunţat la levierul de control al transmisiei automate în favoarea unei manete suplimentare amplasată pe coloana de direcţie – in stilul manetei cu aceeaşi funcţie de la interiorul lui S-Klasse. Eventualele transmisii manuale vor beneficia de clasicul schimbător amplasat între scaune, nefiind vorba de revenirea schimbătoarelor de viteze amplasate pe coloana de direcţie – cum puteau fi observate pe modelele Mercedes-Benz din anii 1960.

În materie de design exterior, B-Klasse nu prezintă o schimbare majoră, fiind vorba de aceeaşi siluetă cu care a debutat pe piaţă.

Desigur, aspectul părţii frontale a fost schimbat semnificativ, iar profilul şi posteriorul prezintă şi ele anumite modificări care au rolul de a face noul B-Klasse mai atractiv.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru