Daimler a primit patru premii in cadrul Internet Auto Awards 2009

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 02.10.2009
Daimler a castigat de patru ori premiul intai pentru creatiile sale in cadrul celui mai mare sondaj public din Europa, Internet Auto Awards 2009. Modelele premiate sunt Mercedes B-Klasse si SLS AMG, alaturi de proiectul e-mobility si de sistemul Splitview.

Corporatia germana Daimler a primit patru premii in cadrul celui mai mare sondaj public din Europa. Toate cele patru premii constau in locul intai la diverse categorii si premiaza mai multe modele Mercedes-Benz. Astfel, modelul B-Klass a fost votat ca fiind cel mai popular van din Europa, pentru care a primit trofeul "Carolina". Supercarul Mercedes SLS AMG a fost cel mai popular produs nou prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt si a fost votat prin internet.

Editorii de la AutoScout24 au declarat proiectul "e-mobility Berlin" ca fiind cea mai buna initiativa ecologica, deoarece este primul proiect de anvergura pentru mobilitate electrica in oras. Totodata, cea mai buna inovatie a fost tehnologia Splitview, care ii permite soferului si pasagerului din fata sa vada doua afisaje diferite pe acelasi ecran in acelasi timp, fara interferente intre acestea. Acest afisaj a fost introdus si pe modelul Jaguar XJ.

Cele doua modele Mercedes si cele doua sisteme create de Daimler au fost premiate in cadrul Internet Auto Awards 2009, cel mai mare sondaj public din Europa. Dintre cele patru creatii Daimler premiate de catre Autoscout24, sistemul Splitview si modelul SLS AMG ar putea fi laureatii a numeroase alte premii in perioada urmatoare.

Atat supercarul de la Mercedes-Benz, cat si noul afisaj cu LED-uri poseda tehnologie de varf care va fi implementata ulterior pe toate modelele Mercedes-Benz.

Via | GermanCarScene

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru