New York

Vineri, 24 Iunie 2022 | General

VIDEO: Sute de motociclete și ATV-uri "ilegale", distruse după ce primarul New York-ului le-a declarat război

Aproximativ 100 de motociclete de teren și ATV-uri confiscate au fost distruse sub ochii jurnaliștilor și ai primarului din New York. Acesta din urmă le-a declarat "război" motocicletelor conduse ilegal pe străzile orașului.
Sambata, 11 Septembrie 2021 | Economic

New York vrea să interzică vânzarea de mașini diesel și pe benzină după 2035

Guvernatorul statului New York a semnat un proiect de lege prin care vânzarea mașinilor noi de pasageri cu motoare cu ardere internă să fie interzisă în statul american din 2035.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Ediția din acest an a Salonului Auto de la New York a fost anulată

Organizatorii Salonului Auto de la New York au anunțat că ediția din acest an a fost anulată din cauza numărului tot mai mare de infectări cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2. Salonul ar putea reveni în 2022.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la New York a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul, mutat din aprilie în august

Salonul Auto de la New York, ce trebuia să înceapă în data de 8 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Evenimentul a fost reprogramat pentru sfârșitul lunii august.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Maserati Levante Trofeo: ediție limitată cu motor Ferrari V8 biturbo de 3.8 litri, 600 CP și 730 Nm

Maserati a venit la Salonul Auto de la New York cu Levante Trofeo, o ediție limitată a SUV-ului său. Această versiune specială reprezintă una dintre cele mai puternice mașini create vreodată de Maserati, fiind dotată cu un motor Ferrari V8 biturbo de 3.8 litri ce dezvoltă 600 CP și 730 Nm.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Noul Subaru Forester este aici: interior mai spațios, motoare revizuite și tehnologii de ultimă generație

Noul Subaru Forester și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. Ajuns la cea de-a cincea generație, SUV-ul promite un interior mai spațios, motoare îmbunătățite și tehnologii de ultimă oră.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota RAV4 debutează la New York: design agresiv și performanță sporită în off-road

Noua generație Toyota RAV4 și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul japonez are acum un design mai agresiv și promite abilități mai bune în off-road.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noul Subaru Forester: modelul va fi dezvăluit pe 28 martie

Subaru a prezentat primul teaser cu noul Subaru Forester, model ce va fi dezvăluit oficial pe data de 28 martie, în cadrul Salonului Auto de la New York.
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

La noi se cumpără limuzine, la alții mașini electrice: primăria New York achiziționează 2000 de mașini electrice pentru flota municipală

Era mașinilor mari pe benzină începe să apună și în Statele Unite, acolo unde primăria New York a anunțat că va cumpăra 2000 de mașini electrice pentru angajați.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Honda Civic Concept le arată americanilor viitorul compactei japoneze

Honda a prezentat la Salonul Auto de la New York un exponat pe nume Civic Concept. Acesta prefigurează varianta americană a celei de-a zecea generaţii a compactei, care va arăta diferit de varianta europeană.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Volvo a adus la New York versiunile R-Design ale lui S60, V60 şi XC60

Volvo prezentat la Salonul Auto de la New York trei modele R-Design. Vorbim despre S60, V60 şi XC60, toate echipate cu accesoriile din gama R-Design.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Range Rover Sport, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Englezii de la Range Rover au prezentat a doua generaţie a lui Range Rover Sport. Modelul are un design inspirat din cel al lui Evoque şi vine cu două motorizări: V6 diesel de 287 CP şi V8 benzină de 500 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Martie 2013 | Modele noi

Chevrolet Camaro SS - primul teaser anunţă un facelift pe modelul american

Salonul Auto de la New York, care îşi deschide porţile în cursul săptămânii viitoare, va fi gazda lansării versiunii 2014 a lui Camaro. Printre repere: versiunea SS şi un facelift adânc a modelului american.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Concepte

Infiniti LE, primele imagini ale conceptului care prefigurează prima electrică de serie a japonezilor

Infiniti a dezvoltat un model bazat pe Nissan Leaf, numit LE. Pentru moment, vorbim de un concept, dar Infiniti LE va avea şi o versiune de serie, care va păstra sistemul de propulsie.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Modele noi

SUA: Nissan a introdus în producţie Taxiul Viitorului

Nissan NV200, câştigătorul proiectului "Taxiul Viitorului", a intrat în producţie. În primă fază, modelul va fi utilizat de taximetriştii din New York.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Hyundai Santa Fe - prima imagine oficială a noii generaţii

Hyundai vine la Salonul Auto de la New York cu noua generaţie a lui Santa Fe, supranumită şi ix45, care prezintă noul limbaj de design al mărcii, botezat Storm Edge.
Miercuri, 03 August 2011 | Formula 1

New York vrea să găzduiască o cursă de F1 în 2013

Formula 1 ar putea beneficia de o cursă suplimentară în Statele Unite pe un circuit stradal în New York începând din sezonul 2013.
Luni, 16 Mai 2011 | Siguranta

Şoferii din New York, invitaţi să respecte viteza legală în oraş

Primăria oraşului New York a iniţiat o campanie care utilizează mesaje şi imagini dure pentru şoferi. Scopul: conştientizarea limitei maxime de viteză în oraş.
Marti, 19 Aprilie 2011 | Modele noi

NEW YORK 2011: Chrysler 200 primeşte două versiuni sportive

Versiunile S ale lui Chrysler 200 Sedan şi 200 Cabrio au debutat la Salonul Auto de la New York. Modelul este echipat cu un motor V6 Pentastar şi are un nivel de echipare generos.
Joi, 30 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Autospeciala de deszăpezire loveşte o maşină parcată

Dacă aveaţi impresia că o stradă plină de zăpadă e o situaţie neplăcută, muncitorii de la salubritate din New York au reuşit să îi facă un cadou de Sărbători mai neplăcut unui şofer american.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru