Piata

Marti, 03 Ianuarie 2023 | Intern

Piața auto națională a crescut cu 7% în 2022: peste 129.000 de mașini noi, vândute în România

Potrivit Asociației Constructorilor de Automobile din România, piața auto a crescut cu aproape 7% în 2022. În total, au fost vândute peste 129.000 de mașini noi, iar creșteri s-au înregistrat și în decembrie.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Tesla trece pe profit, pentru a treia oară în istoria companiei: 312 milioane de dolari în trimestrul al treilea

Tesla a anunțat un profit de 312 milioane de dolari pentru trimestrul al treilea din 2018, depășind așteptările analiștilor din piață. Este pentru a treia oară în istoria companiei când Tesla are un trimestru profitabil, după reușite similare în 2013 și 2016.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Creștere accelerată la nivel mondial: primul milion de mașini electrice s-a vândut în 5 ani, astăzi e nevoie de doar 6 luni pentru asta

Piața mașinilor electrice va atinge în curând borna de 4 milioane de unități vândute la nivel global, potrivit unei estimări Bloomberg NEF. Creșterea este una accelerată dacă luăm în calcul că primul milion de electrice s-a vândut în 5 ani, iar acum este nevoie de circa 6 luni pentru un rezultat similar.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Intern

Studiu: aproape 60% din mașinile second-hand de pe internet sunt vândute de samsari. Dealerii au doar 15% din anunțuri

Mai mult de jumătate din mașinile second-hand vândute pe internet în România aparțin samsarilor, potrivit unei analize realizate de un site de specialitate. Doar 15% dintre anunțurile de vânzare sunt de la dealerii auto.
Luni, 18 Iunie 2018 | Economic

Vânzările de SUV-uri, creștere "explozivă" în 2018 în Europa: Dacia Duster a fost pe podium în segmentul său, pe primele trei luni

Vânzările de SUV-uri în Europa vor înregistra o creștere "explozivă" în acest an, peste estimările inițiale, potrivit unei analize de piață. În primele trei luni din 2018, Dacia Duster a fost pe locul 3 în topul vânzărilor de pe segmentul său, după Renault Captur și Peugeot 2008.
Luni, 26 Februarie 2018 | Intern

Studiu de piață: peste 10% dintre șoferii români nu au mers cu mașina la o verificare în service de peste un an

Peste 10% dintre șoferii din România nu și-au verificat mașinile la service de peste un an, 1.6% dintre ei și-o repară singuri, iar 2% aleg întotdeauna cele mai ieftine piese de schimb, potrivit un studiu de piață.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Industrie

Concurență pentru Dacia: Opel și-a anunțat intrarea pe piața din Maroc, unde vrea să atragă 5% din clienți

Opel a anunțat că va intra pe piețele din Maroc și Tunisia, prin intermediul unei companii locale, și urmărește atingerea unei cote de piață de 5% în următorii 5 ani.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Intern

Schimbări pe piața RCA: ASF ar pregăti scumpiri ale polițelor pentru șoferii “periculoși”, iar cei prudenți vor beneficia de reduceri mari

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) se pregătește să facă o serie de schimbări importante pe piața RCA. Șoferii “periculoși” ar urma să plătească polițe mai scumpe, iar cei prudenți s-ar putea bucura de reduceri mari ale tarifelor.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Creștere a pieței cu 155%: aproape 3 milioane de mașini hibride ar urma să fie vândute la nivel global în următorii 5 ani

Aproape 3 milioane de mașini hibride ar urma să fie vândute în următorii 5 ani, la nivel global, potrivit unui studiu publicat recent.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Dacia a vândut în Franţa peste 100.000 de maşini în 2010

Dacia a vândut în Franţa în 2010 peste 100.000 de maşini, mai multe decât totalul celor înmatriculate în România anul trecut de toate mărcile.
Miercuri, 13 Ianuarie 2010 | Industrie

India a devenit cea mai mare piata a lumii pentru modelele mici

Anul 2009 a adus o schimbare la varful clasamentelor care cuantifica numarul de masini vandute in segmentele mic si mini. India a depasit Japonia, preluand prima pozitie.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen creste salariile a 90.000 de muncitori din Germania

Volkswagen va creste cu 4.2% salariile muncitorilor din sase uzine germane. Negocierile se vor incheia luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen ar putea cumpara actiuni la Suzuki

Pana la sfarsitul acestui an Volkswagen intentioneaza sa cumpere actiuni in cadrul Suzuki, pentru a-si consolida pozitia pe piata din India si Asia de sud-est.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Economic

BYD: "Vrem sa devenim liderul pietei auto mondiale"

Constructorul chinez de masini BYD vrea sa detina suprematia pe piata auto mondiala peste 15 ani. Acestia vor sa cucereasca piata din Asia si mai apoi sa patrunda in SUA si Europa.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Interviu

Seful Lamborghini: "Clientii nostri fac maxim 8000 de kilometri pe an"

Stephan Winkelmann, presedintele si directorul executiv Lamborghini, explica intr-un interviu cateva dintre dedesubturile marcii pe care o conduce.
Vineri, 28 August 2009 | Industrie

VW vrea sa detroneze Toyota in topul constructorilor

Volkswagen intentioneaza sa vanda pe piata din SUA 800.000 de unitati pana in 2018, pentru a putea detrona Toyota din topul celor mai mari constructori mondiali.
Marti, 28 Iulie 2009 | Industrie

Alfa Romeo nu va vinde MiTo in Statele Unite

Alfa Romeo a declarat ca modelul MiTo nu va fi introdus pe piata din Statele Unite, hatchback-ul adresandu-se unei nisei care inca nu s-a dezvoltat suficient.
Marti, 21 Iulie 2009 | Industrie

Renault va produce un model bazat pe Logan in Venezuela

Renault a semnat de curand un acord cu chinezii de la Great Wall pentru o mai buna acoperire a pietei din Venezuela. Francezii vor sa lanseze aici un model bazat pe Logan.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Economic

Crestere de 28.6% a vanzarilor Dacia in Europa

Primele sase luni ale anului au adus o crestere nesperata pentru constructorul roman. Potrivit statisticilor oficiale, Dacia a livrat cu 28.6% mai multe unitati decat anul trecut.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Industrie

Ford ar putea depasi GM pe piata din SUA dupa 79 de ani

In luna care tocmai s-a incheiat, Ford a inregistrat o cota de piata mai mare decat GM. In aceste conditii, la sfarsitul anului, vanzarile Ford in SUA le-ar putea depasi pe cele ale GM dupa 79 de ani.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru