Alfa Romeo nu va vinde MiTo in Statele Unite

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.07.2009
Alfa Romeo a declarat ca modelul MiTo nu va fi introdus pe piata din Statele Unite, hatchback-ul adresandu-se unei nisei care inca nu s-a dezvoltat suficient.

Relansarea Alfa Romeo pe piata din Statele Unite nu va presupune si debutul modelului MiTo peste Ocean. Afirmatia a fost facuta de insusi Sergio Cravero, directorul executiv Alfa Romeo, intr-un interviu recent, in care a subliniat faptul ca brandul italian se va concentra in special pe modele mari in SUA.

Decizia este motivata de faptul ca pe piata americana segmentul B este inca o nisa destul de restransa, ceea ce ar insemna ca MiTo nu ar putea inregistra 20.000 de unitati vandute anual. In aceste conditii, lansarea modelului nu este prioritara pentru Alfa Romeo, desi procentul masinilor de clasa mica vandute in SUA a inceput sa creasca.

In aceste conditii, gama Alfa Romeo pentru Statele Unite va include modelele Milano, Giulia dar si alte produse viitoare. De asemenea, platforma C-Evo, folosita pe Bravo, se va regasi si pe noua generatie Chrysler Sebring, care va pastra tractiunea anterioara, dar si pe viitorul Dodge Avenger, care va adopta in schimb propulsia posterioara

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • magarul din nisha
    adicatelea americanu de rand nu este gata sa accepte masini de mai mici dimensiuni.

    Aceleasi tractoare/camioane pe post de automobile. Chiar nu pot intelege de ce rednecks-ii trebuie sa foloseasca o "camioneta" de 5,5m lungime si 1,9m inaltime pentru a transporta 2-3 imbuibati cu hamburger.

    Degeaba le arati design exterior, motoare mici si nervoase, degeaba interioare; ei se vor intoarce spre vesnicele motoare in V (asa-i ca suna bine...in V!) cu 6 -8 -12 cilindri cu litraj cat mai mare de parca participa la un concurs "cine are litraju' mai batos"...IDIOTS !
    2 3
  • IMGthis
    catre Automarket
    in text ziceti de chrysler sebring si dodge avenger, cu tractiunile lor diferite.
    cred ca si anterior si posterior inseamna acealasi lucru anume tractiune spate, poate veti dori sa schimbati asta
    0 3
  • AndreiRN
    Poluare
    Nu se califica normelor de poluare.
    3 3
  • magarul DE nisha
    .... lansarea modelului nu este !!! prioritara !!! pentru Alfa Romeo....

    nu se face vorbire de norme de poluare. Te pomeni ca americanii scot parfum de toporasi din pick-up-uile si SUv-urile lor.
    2 2
  • AndreiRN
    Poluare
    Poluant este CO si NO sin u CO2 care este prezent in orice bere si orice bautura carbogazoasa.
    Da, motoarele americane polueaza mai putin ca cele europene si asta din ani '70 cand s-au introdus norme de poluare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru