Range Rover Sport

Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Range Rover Sport SVR: 4.5 secunde pe 0-100 km/h pentru versiunea de performanţă a modelului britanic

Cu o acceleraţie 0-100 egală cu cea a lui Porsche 911 şi cu 550 de cai putere sub capotă, noul Range Rover Sport SVR va deveni probabil noua "jucărie" preferată de oamenii cu bani care-şi doresc un SUV de status.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | General

Range Rover Sport SVR este cel mai rapid SUV din lume pe Nurburgring

Range Rover Sport SVR, versiunea de performanţă a SUV-ului britanic, a devenit cel mai rapid SUV din lume pe circuitul de la Nurburgring, reuşind un timp de numai 8 minute şi 14 secunde.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Intern

Ţiriac Auto a inaugurat un nou showroom Jaguar şi Land Rover în Bucureşti

Ţiriac Auto, dealer al mărcilor Jaguar, Land Rover şi Range Rover în România a inaugurat un nou showroom în Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi este al şaselea centru din ţară dedicat acestor mărci.
Marti, 17 Iunie 2014 | Modele noi

Range Rover Sport Stealth Pack - accesorii noi pentru o ediţie limitată

Range rover Sport Stealth pack este surpriza britanicilor pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood. SUV-ul îşi propune să fie o apariţie inedită, dedicată exclusiv evenimentului.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Marti, 11 Martie 2014 | General

PUBLICUL A ALES: Skoda Octavia şi Audi A8 facelift sunt marii câştigători în AUTOVOT 2014

31 de dueluri fascinante, doi câştigători ai celor două mari categorii în AUTOVOT 2014: Skoda Octavia şi noul Audi A8 s-au impus în marile finale şi şi-au câştigat un loc în galeria marilor invingători ai competiţiei care de 8 ani îi acordă publicului puterea de a-şi alege maşinile favorite.
Luni, 10 Martie 2014 | Premii auto

Finalişti WCOTY: premiul cel mare este disputat de Audi, BMW şi Mazda

Mazda3, Audi A3 Sedan şi BMW Seria 4 Coupe sunt finaliştii categoriei principale a ediţiei 2014 a World Car of The Year. Câştigătorii vor fi anunţaţi peste o lună, la Salonul Auto de la New York.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Ziua marilor finale în Autovot 2014. Opel Insignia vs. Skoda Octavia la categoria Accesibile; Audi A8 facelift vs. Range Rover Sport la categoria Premium

Autovot 2014, singura competiție de popularitate în care se duelează mașinile lansate în România și în care voturile vin exclusiv din partea publicului, ajunge astăzi la ultima zi, cea a marilor finale. Iar cele mai bune modele își dispută trofeele la categoriile Mașini Accesibile și Mașini Premium.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Automarket vă propune astăzi o avalanşă de modele Range Rover, cel mai rapid Defender din lume, precum şi un Volkswagen Golf R care se apropie de 400 de cai.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (1)

Materialul nostru dedicat creaţiilor din lumea tuningului revine şi în 2014. Avem pentru voi mai multe kituri pentru Aventador, dar şi primul tuning dedicat lui Lamborghini Huracan.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Octombrie 2013 | Industrie

Range Rover: Listele de aşteptare pentru un model nou se întind pe şase luni

Cererea ridicată pentru noile Range Rover şi Range Rover Sport, lansate simultan, a dus la liste de aşteptare lungi pentru ambele modele, acestea întinzându-se pe şase luni.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Range Rover şi Range Rover Sport primesc tehnologie şi motoare noi la Frankfurt

Land Rover a anunţat că modelele Range Rover şi Range Rover Sport vor avea parte de mai multe modificări cu ocazia Salonului de la Frankfurt. Mezinul va primi un nou diesel, în vreme ce Range Rover va fi echipat cu noi tehnologii.
Luni, 29 Iulie 2013 | Modele noi

Land Rover plănuieşte versiuni RS pentru Range Rover Sport şi Evoque

Land Rover plănuieşte versiuni dopate oficial pentru Evoque şi RRS. Acest model a fost deja zărit de către fotografii spioni, iar sursele spun că va avea 540 CP.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Intern

Range Rover Sport s-a lansat oficial în România

Noul Range Rover Sport s-a lansat oficial în România în cadrul unui eveniment găzduit de World Trade Plaza din Bucureşti. Vânzările pentru noul SUV premium debutează în luna septembrie.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Range Rover Sport în România: start de la 63.860 euro

Importatorul mărcii Range Rover în România a anunţat preţurile noului Range Rover Sport. Cea mai ieftină versiune a modelului pleacă de la 63.116 euro cu TVA inclus, dar aceasta va fi disponibilă abia din ianuarie 2014. Până atunci, cea mai ieftină versiune costă 63.860 euro cu TVA inclus.
Luni, 10 Iunie 2013 | General

Range Rover Sport a devenit cel mai rapid SUV de serie la Pikes Peak

Land Rover şi-a trecut în cont o nouă distincţie pentru proaspătul Range Rover Sport. Constructorul britanic a reuşit să stabilească cel mai bun timp pe circuitul de la Pikes Peak cu un SUV de serie.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.

Tag-uri similare

Mercedes, Porsche, Fiat, VW, video, Salon Auto, Jaguar, Concept, Land Rover, Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru