Range Rover Sport

Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Range Rover Sport, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Englezii de la Range Rover au prezentat a doua generaţie a lui Range Rover Sport. Modelul are un design inspirat din cel al lui Evoque şi vine cu două motorizări: V6 diesel de 287 CP şi V8 benzină de 500 CP.
Joi, 14 Martie 2013 | Modele noi

Range Rover Sport - primele imagini neoficiale

După teaserul publicat ieri, astăzi au apărut deja primele imagini neoficiale cu noul Range Rover Sport. Fotografiile sunt surprinse de un fotograf amator într-un atelier auto.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Noul Range Rover Sport - prima fotografie teaser

Noul Range Rover Sport va fi dezvelit publicului înainte de Salonul Auto de la New York de la finalul lunii martie. Până atunci, constructorul britanic a publicat o primă fotografie teaser.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Modele noi

OFICIAL: Lista celor 16 SUV-uri pe care Land Rover le pregăteşte până în 2020

Land Rover va avea o gamă compusă din 16 modele până la sfârşitul acestui deceniu. Toate vor fi SUV-uri încadrate în trei categorii: Utilitare, de Recreere şi de Lux.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Modele noi

Land Rover lucrează la un Range Rover Sport de performanţă

Land Rover ar putea lansa în următorii ani un Range Rover Sport de performanţă, capabil să se bată cu versiuni echivalente din curtea Porsche, Mercedes AMG sau BMW M.
Joi, 07 Iulie 2011 | Modele noi

Land Rover actualizează gamele Discovery şi Range Rover Sport

Generaţia 2012 a modelelor Land Rover Discovery 4 şi Range Rover Sport a primit un motor V6 diesel îmbunătăţit, o listă de dotări mai generoasă şi o transmisie automată cu opt trepte realizată de ZF.
Duminica, 13 Martie 2011 | Modele noi

Range Rover lansează ediţia limitată Sport Luxury

Britanicii de la Range Rover au creat o nouă ediţie specială a versiunii Sport, boteazată Luxury. Un exemplar al acestei versiuni costă 109.900 euro şi poate fi comandat doar în Olanda.
Miercuri, 16 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Range Rover lansează la Geneva un hibrid care emite 89 grame CO2 pe kilometru

Range Rover va prezenta un hibrid diesel V6 care va emite doar 89 de grame de CO2 pe kilometru în cadrul standului său de la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Tuning

Mansory a lansat un pachet pentru Range Rover Sport

Tunerii de la Mansory aniversează 40 de ani de existenţă ai lui Range Rover cu un pachet de modificări pentru modelul Sport.
Sambata, 06 Martie 2010 | Tuning

Hamann prezinta Conqueror II Range Rover Sport

Hamann a prezentat un kit de performanta si design pentru Range Rover Sport botezat Conqueror II. Acesta va fi disponibil in doua versiuni de motorizare, una diesel si una pe benzina
Marti, 16 Februarie 2010 | Tuning

Project Kahn aduce 600 CP sub capota lui Range Rover Sport

Range Rover Sport beneficiaza mai nou de pe urma unui pachet de tuning pregatit de britanicii de la Project Kahn, care aduce sub capota un aport de 97 de cai putere si un kit aerodinamic nou, mult mai agresiv.
Joi, 04 Februarie 2010 | General

Un nou motor diesel de 3.0 litri pentru Range Rover Sport

Land Rover va introduce sub capota actualului Range Rover Sport o unitate diesel de 3.0 litri, capabils adezvolte 211 cai putere si un cuplu motor de 520 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Economic

Land Rover sfideaza criza la sfarsitul lui 2009

Ultimul semestru al anului trecut a adus o crestere cu 93% a vanzarilor pentru land Rover. Britanicii au vandut cel mai bine modelele Discovery 4 si Range Rover Sport.
Miercuri, 09 Decembrie 2009 | Mediu

Land Rover va lansa in 2010 un hibrid cu emisii de 100 g/km

Land Rover intentioneaza sa lanseze anul viitor cinci versiuni hibride ale modelului Range Rover Sport, in stadiu de prototip. Acestea vor testa un tren de rulare hibrid, compus dintr-un motor V6 diesel si o unitate electrica de 33 cai putere.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Tuning

Startech a retusat noile Range Rover si Range Rover Sport

Gama Range Rover a fost "atacata" de tunerii de la Startech cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen. Modificarile se refera exclusiv la aspectul exterior si interior.
Duminica, 25 Octombrie 2009 | Modele noi

Noul Land Rover Defender vine in 2013

Britanicii de la Land Rover pregatesc viitoarea generatie a lui Defender. Botezat deocamdata Project Icon, acesta isi va face debutul in anul 2013.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Versiunea 2010 a lui Range Rover Sport se intrece cu modelul actual

Britanicii au organizat o cursa intre versiunea 2010 a lui Range Rover Sport si versiunea actuala a acestui model. Modelul noul dezvolta 517 CP si poate sa accelereze de la 0 pana la 160 km/h si sa franeze inapoi pana la 0 in doar 15.6 secunde.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

O editie limitata a lui Range Rover Sport debuteaza la Frankfurt

Britanicii de la Land Rover au creat o editie limitata a modelului Range Rover Sport, pe care au lansat-o la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Video

GALERIE VIDEO: Cele trei SUV-uri revizuite din gama Land Rover

Land Rover a publicat si video-urile oficiale ale SUV-urilor revizuite, prezentate astazi la Salonul de la New York: Discovery 4, Range Rover si Range Rover Sport.
Marti, 07 Aprilie 2009 | Modele noi

Land Rover pregateste trei facelifturi pentru gama sa de SUV-uri

Land Rover va dezvalui la Salonul de la NewYork facelifturi pentru modelele Discovery, Range Rover si Range Rover Sport. Noutatea o vor constituie noile propulsoare diesel si benzina.

Tag-uri similare

Mercedes, Porsche, Fiat, VW, video, Salon Auto, Jaguar, Concept, Land Rover, Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru