Project Kahn aduce 600 CP sub capota lui Range Rover Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.02.2010
Range Rover Sport beneficiaza mai nou de pe urma unui pachet de tuning pregatit de britanicii de la Project Kahn, care aduce sub capota un aport de 97 de cai putere si un kit aerodinamic nou, mult mai agresiv.

Renumita firma de tuning Project Kahn, specializata in modificarea modelelor premium, a decis sa ofere o noua abordare pentru actualul Range Rover Sport, in versiunea Supercharged.

Britanicii au reusit sa modifice radical aspectul exterior cu ajutorul unui kit aerodinamic, compus din 10 elemente, si a unui set de jante de 22 de inch, din aliaj. La toate acestea se adauga un sistem de evacuare sport, care modifica sunetul emis de motorul V8.

La interior Kahn a imbracat cu o tapiterie din piele fina perforata scaunele fata si spate, torpedoul si plansa de bord si a dat o nota exclusivista cu ajutorul unor cusaturi speciale la nivelul volanului si schimbatorului. Instrumentele de bord au primit o noua iluminare, de culoare albastra.

Project Kahn nu a uitat nici de motorul V8, care a fost modificat pentru a produce 600 de cai putere, cu 97 de cai mai mult decat ceea ce ofera versiunea de serie. Pachetul vine astfel si cu o suspensie rigidizata, pentru o mai buna tinuta de drum.

Momentan nu exista detalii despre pretul unui pachet de tuning gandit de Kahn si botezat RS600, insa ne putem astepta la un pret destul de piperat.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru