Range Rover lansează ediţia limitată Sport Luxury

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.03.2011
Britanicii de la Range Rover au creat o nouă ediţie specială a versiunii Sport, boteazată Luxury. Un exemplar al acestei versiuni costă 109.900 euro şi poate fi comandat doar în Olanda.

Oficialii Range Rover au lansat o nouă ediţie specială dedicată versiunii Sport a SUV-ului. Botezată Luxury, versiunea limitată a britanicilor este poziţionată între ediţiile HSE şi Autobiography şi oferă o combinaţie minunată între un exterior unic şi un interior rafinat.

La exterior, grila a fost vopsită în culoarea Gloss Black, iar pe fantele de aerisiere a fost inscripţionat numele modelului britanic. Pentru ca ecuaţia să fie completă, designerii Range Rover au optat pentru un set de jante cu cinci spiţe din aliaj uşor de 20 de inch. Mai mult decât atât, clienţii se pot bucura de o caroserie vopsită în culorile Santorini Black, Nara Bronze sau Fuji White.

La interior, britanicii au pregătit un sistem audio Hi-Fi de provenienţă Harman/Kardon cu 13 boxe şi un subwoofer care produce 480 watti. De asemenea, clienţii dispun de o interfaţă audio portabilă şi de conectivitate iPod, iar tapiseria din piele Oxford se îmbină perfect cu elementele din lemn.

Noua versiune limitată dispune de propulsorul TDV6 de 3.0 litri capabil să producă 245 de cai şi 600 Nm. Preţul pentru Range Rover Sport Luxury este de 109.900 euro, iar pentru moment ediţia limitată este disponibilă doar în Olanda.

Via | Range Rover

Comentarii (1)

  • Hai la olanda...
    De'acu ce-om face... hai sa mergem in Olanda pana nu se termina oferta :)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru