Hamann prezinta Conqueror II Range Rover Sport

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.03.2010
Hamann a prezentat un kit de performanta si design pentru Range Rover Sport botezat Conqueror II. Acesta va fi disponibil in doua versiuni de motorizare, una diesel si una pe benzina

Esential

560 CP dezvolta propulsorul pe benzina al lui Conqueror II

Casa de tuning Hamann a prezentat noua sa viziune asupra lui Range Rover Sport. Pachetul creat de tunerii germani poarta denumirea de Conqueror II si este disponibil pentru doua versiuni de motorizare, una diesel si una pe benzina. Modelul conceput de Hamann a suferit modificari mecanice dar si exterioare. Pachetul de design se compune dintr-un spoiler fata nou in care au fost integrate luminile de pozitie cu LED-uri, un deflector de aer, un eleron dar si o capota din fibra de carbon.

Pentru ca tuningul exterior sa fie complet, Hamann a optat pentru jante de 23 de inch fabricate printr-o tehnologie noua de forjare. La interior fibra de carbon se impleteste eficient cu aluminiul de culoare neagra. In ceea ce priveste motorizarile, Hamann ofera fanilor un propulsor V8 de 5.0 litri supraalimentat care livreaza 560 de cai putere la o turatie de 6.500 rpm si dezvolta un cuplu motor de 685 Nm, intre 2.500 rpm si 5.500 rpm. Modificarile operate de germani aduc propulsorului pe benzina un plus de 50 de cai putere si 60 Nm fata de versiunea de serie.

Cea de-a doua motorizare disponibila in versiunea Conqueror II este una diesel.

Propulsorul ales de germani este un V6 de 3.0 litri care produce 280 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 660 Nm. De asemenea, Conqueror II Range Rover Sport dispune de un sistem de evacuare nou care se termina cu patru tevi de esapament.

Via | zercustoms

Comentarii (2)

  • pac pac
    sss
    cand ma uit la masina asta imi vine in minte un mafiot cu vreo 20 de gorile dupa el care merg sa bata o armata de baieti
    3 0
  • a
    Jantele sunt la fel ca la aston martin bmw x5 si x6
    nu puteau sa faca alt tip de jenti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru