Un nou motor diesel de 3.0 litri pentru Range Rover Sport

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.02.2010
Land Rover va introduce sub capota actualului Range Rover Sport o unitate diesel de 3.0 litri, capabils adezvolte 211 cai putere si un cuplu motor de 520 Nm.

Land Rover improspateaza gama de motorizari a modelului Range Rover Sport cu o noua unitate diesel. Este vorba despre propulsorul TDV6 cu o capacitate de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 211 cai putere si un cuplu total de 520 de Nm. Resursele vor fi sufieciente pentru a-i asigura SUV-ului englez o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 10.3 secunde si o viteza maxima de 193 de km/h.

Introducerea noului motor va face ca Range Rover Sport sa ofere un alt pret de plecare, ceva mai redus decat actualul entry-level TDV6 SE de 3.0 litri si 245 de cai putere. Acelasi propulsor de 211 cai putere va fi introdus anul cesta si in gama fratelui Discovery 4, pentru a inlocui actualul diesel TDV6 de 2.7 litri si 190 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • dafasdfs
    precizeaza si originea motorului sa vada "valorosii" cu passat variant si golf 1.6 cine face motoare pentru Range Rover.
    7 4
  • ptr valorosul cu Skoda
    Peugeot face ma saracie cu Skoda.
    3 3
  • ...........
    @ptr valorosul cu Skoda

    numai zi u k skoda e saracie de masina k totusi e masina buna si mai ales noul superb pe care u probabil si mult ca sigur suspini dupa el dar te zgarii pe piept si pui sare apoi stiind k nu poti avea asa bijuterie de masina;)...
    SKODA SUPERB e peste toate peugeot`urile;)
    2 10
  • .......
    Skoda mai intai sa faca o masina singura, macar cum face Renault, nu cu piesele altora,ci cu puterile propii, porma sa se compare cu Autovaz, Suzuki, Kia....etc.
    6 3
  • pt ala de mai jos
    daca passat-ul sau golf-ul nu sunt masini, inseamna ca peugeot ul tau e bicileta lui mos gerila, hai jet ca is satul de voi astia cu plasticurile frantuzesti, mai aveti putin si o sa va impliniti visul, sa aveti si caroseria din plastic, in afara de designul exterior care arata cat de cat acuma 10 ani ati batut pasu pe loc fratilor
    2 8
  • scolarii
    se vede ca astia mici au vacanta de la scoala...
    10 1
  • PENTRU NERVOSI:
    DATI CU PAREREA DESPRE VW SI SKODA IN ALTA PARTE , AICI ESTE VB DESPRE MASINI..........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru