Renault-Nissan

Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Infiniti: ”Viitorul Q30 este încadrat între Audi A3 şi Q3”

Andy Palmer, şeful Infiniti, descrie viitorul Q30 ca un model încadrat între Audi A3 şi Q3. Noul Q30 va debuta în 2015, anunţă reprezentanţii mărcii într-un interviu acordat celor de la Autocar.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Renault va construi un hatchback Nissan în Franţa

Publicaţia franceză Les Echos anunţă intenţiile Nissan de a produce un hatchback într-o fabrică Renault din Franţa. Cota de producţie anuală va fi de aproximativ 80.000 de unităţi.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Tehnologie

Mercedes şi Renault-Nissan anunţă un motor de 1.3 litri şi 150 CP

Preşedinţii Mercedes şi Renault-Nissan au anunţat la Paris că intenţionează să lanseze în 2016 un motor pe benzină de 1.3 litri şi 150 de cai putere.
Joi, 23 August 2012 | Industrie

Daimler ar putea construi modele Mercedes în fabricile Renault-Nissan

Daimler ia în considerare producţia modelelor Mercedes-Benz în unele fabrici ale partenerilor de la Renault-Nissan, informează Reuters. Nemţii vor lua o decizie până la sfârşitul anului.
Marti, 26 Iunie 2012 | Industrie

Carlos Ghosn, CEO-ul Nissan, este cel mai bine plătit director din Japonia

Carlos Ghosn a fost al patrulea cel mai bine plătit director din industria auto în 2011. Brazilianul a reuşit să-l depăşească până şi pe Dieter Zetsche, şeful Daimler.
Vineri, 04 Mai 2012 | Industrie

Renault-Nissan va deveni acţionarul majoritar al celui mai mare producător de automobile din Rusia

În 2014, Renault-Nissan va deveni acţionarul majoritar al AvtoVAZ, cel mai mare producător de automobile din Rusia. Împreună, cele două companii deţin o cotă de piaţă de 40 procente în Rusia.
Marti, 20 Martie 2012 | Industrie

Carlos Ghosn a confirmat renaşterea mărcii Datsun

Marca Datsun va renaşte în 2014, anunţă Carlos Ghosn. Aceasta are un nou logo şi va fi comercializată în India, Indonezia şi Rusia.
Marti, 21 Februarie 2012 | Modele noi

Renault confirmă un vârf de gamă bazat pe o platformă Mercedes

Peste doi ani, Renault ar putea lansa un model de lux bazat pe o platformă Mercedes-Benz, anunţă Bloomberg. Modelul a fost confirmat de Carlos Tavares şi de Carlos Ghosn.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Industrie

Carlos Ghosn: "Piaţa din Europa va avea un declin în 2012"

După ce reprezentanţii GM, Fiat-Chrysler şi Volkswagen AG au declarat că anul 2012 va fi dificil pe piaţa din Europa, şeful Alianţei Renault-Nissan a venit cu propria sa previziune, tot negativă.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Renault lucrează la o maşină de 2.500 de euro pentru pieţele emergente

Publicaţia franceză La Tribune anunţă că Renault-Nissan lucrează la un automobil de 2.500 de euro, care va fi oferit doar pe pieţele emergente. Lucrările la noul model demarează în ianuarie 2012.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Economic

Carlos Ghosn: "Vom vinde 1.5 milioane de maşini electrice până în 2016"

Şeful Alianţei Renault-Nissan susţine că până în 2016 grupul va vinde 1.5 milioane de maşini electrice. Ţinta companiei este de a deveni lider în segmentul automobilelor electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Octombrie 2011 | Economic

ANALIZĂ: Este deja Volkswagen cel mai mare constructor auto din lume?

Estimările unor importante companii de analiză a pieţei anunţă un an excepţional pentru Volkswagen şi primul loc în topul celor mai mari constructori auto din lume. Pe locurile doi şi trei vin GM, respectiv Renault-Nissan.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Economic

Preşedintele Renault: "2012 este un an extrem de nesigur"

Carlos Ghosn s-a arătat extrem de îngrijorat de evoluţia economică prevăzută pentru anul 2012 şi a declarat că resimte o mare incertitudine.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Industrie

Renault ia în considerare renaşterea mărcii Alpine

Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault, a declarat că echipa sa pregăteşte întoarcerea mărcii Alpine sub forma unei divizii premium. Modelele Alpine vor da dovadă de eleganţă franţuzească şi vor avea şi o tentă sportivă.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

Carlos Ghosn: "Infiniti are capacitatea să construiască un model bazat pe GT-R"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că Infiniti ar putea oricând să dezvolte un model de performanţă bazat pe GT-R, dar că nu există în plan un asemenea model.
Joi, 21 Iulie 2011 | Modele noi

Rusia: Nissan pregăteşte un model low-cost bazat pe Logan

Piaţa din Rusia va primi în 2012 încă un model low-cost construit pe platforma Logan. De data aceasta, modelul respectiv va fi vândut sub sigla Nissan, anunţă Automotive News.
Joi, 14 Iulie 2011 | Intern

România: Vânzările Nissan s-au dublat în primul semestru al lui 2011

Nissan şi-a dublat vânzările în România în primele şase luni ale lui 2011, reuşind să comercializeze 1.048 unităţi. Cele mai populare modele au fost Qashqai, Juke şi Navara.
Marti, 31 Mai 2011 | Industrie

Renault a anunţat succesorul lui Patrick Pelata

Carlos Tavares va conduce marca Renault din 1 iulie. Noul şef al mărcii franţuzeşti a studiat în Franţa şi a petrecut 23 de ani în cadrul companiei, după care s-a alăturat mărcii Nissan.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Renault Duster - primele imagini

Un portal rusesc a prezentat versiunea Renault a lui Duster, care va fi echipată cu un motor 2.0 benzină, transmisie automată şi sistem de climatizare cu reglare automată.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Nissan, Dacia, Volvo, Chrysler, Daimler, SUA, Jeep, Dodge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru