Renault-Nissan

Luni, 02 Mai 2011 | Industrie

Carlos Ghosn promite să restaureze încrederea în marca Renault

Brazilianul Carlos Ghosn le-a promis acţionarilor Renault că va restaura încrederea în companie după ce marca a fost implicată într-un scandal de spionaj la începutul acestui an.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Luni, 07 Februarie 2011 | Modele noi

Viitorul model compact Infiniti va avea motor Mercedes

Sub capota modelului compact pe care Infiniti se pregăteşte să îl dezvăluiască la Geneva 2011, japonezii au instalat un motor 1.8 CGI, împrumutat de la Mercedes.
Duminica, 30 Ianuarie 2011 | Economic

Alianţa Renault-Nissan ocupă locul trei în topul vânzărilor din 2010

Alianţa Renault-Nissan a reuşit în 2010 să se claseze pe locul trei în topul vânzărilor, devansând astfel grupul german Volkswagen.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn: "Există clienţi care chiar vor maşini cu emisii zero"

carlos Ghosn spune că, deşi opinia generală arată altfel, maşinile electrice vor deveni profitabile pentru constructori peste trei ani.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "Renault-Nissan ar putea deţine 50% din acţiunile AvtoVAZ"

În urma unei întrevederi cu Vladimir Putin, Carlos Ghosn a declarat că Alianţa Renault-Nissan examinează posibilitatea creşterii pachetului de acţiuni deţinut la AvtoVAZ de la 25% la 50 procente.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Modele noi

Mercedes va extinde gamele A-Klasse şi B-Klasse cu SUV-uri şi modele sport

Noua platformă a lui A-Klasse şi B-Klasse este atât de versatilă încât poate fi folosită atât pentru un SUV, cât şi pentru un model sport sau un hatchback.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "N-am ezitat nicio clipă să refuz şefia General Motors"

Şeful Alianţei Renault-Nissan a confirmat zvonurile care anunţau faptul că i-a fost propus postul de director al concernului General Motors şi a specificat că a refuzat din prima oferta respectivă.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

OFICIAL. Renault Latitude, reţeta franceză pentru segmentul mediu

Renault a lansat astăzi la Moscova noul Latitude, varianta franceză a coreeanului Samsung SM5. Modelul vine cu un interior axat pe confort şi o gamă de motoare puternice.
Marti, 10 August 2010 | Industrie

Renault-Nissan renunţă la cursa de preluare a SsangYong

Alianţa Renault-Nissan a anunţat astăzi oficial că renunţă la eforturile sale de preluare a constructorului coreean SsnagYong. Interesul său pentru piaţa asiatică rămâne însă la fel de ridicat.
Vineri, 16 Iulie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn: "2010 va fi un an record pentru piaţa auto"

Şeful Alianţei Renault-Nissan consideră că anul 2010 va fi un an record pentru industria auto, indiferent ce se va întâmpla. Ghosn consideră că scăderea pieţei din Europa va fi compensată de succesul pieţelor emergente.
Vineri, 09 Iulie 2010 | Modele noi

Renault şi Bajaj, tot mai aproape de un rival pentru Tata Nano

Renault-Nissan şi indienii de la Bajaj au semnat astăzi un nou acord privind dezvoltarea primului lor vehicul low-cost, rival pentru Tata Nano.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Iulie 2010 | Intern

Dacia va produce motoare Euro 5

Uzina Automobile Dacia va produce şi motoare Euro 5. Unităţile actuale K7 vor fi modernizate şi ele pentru a putea respecta aceste norme de mediu. Oficialii mărcii nu au anunţat încă data de la care aceste motoare vor fi implementate pe modelele din Mioveni.
Joi, 24 Iunie 2010 | Economic

Carlos Ghosn a primit de la Nissan 9.5 milioane de dolari în 2009

Preşedintele Nissan, Carlos Ghosn, a reuşit să obţină o remuneraţie totală de 9.5 milioane de dolari. Suma este însă pe jumătatea celei primite de Alan Mulally la Ford.
Vineri, 28 Mai 2010 | Industrie

Renault vrea să cumpere Ssangyong Motor

Surse apropiate de situaţia companiei Ssangyong Motor au dezvăluit faptul că Renault a depus o ofertă pentru achiziţia companiei. Oficialii francezi au refuzat să comenteze acest zvon.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Autoipoteze

Viitorul Infiniti M ar putea împărţi platforma cu Mercedes E-Klasse

Colaborarea dintre Grupul Renault-Nissan şi corporaţia Daimler ar putea fi dusă cu un pas mai departe, de data aceasta prin împărţirea de platforme între Mercedes-Benz şi Infiniti.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Modele noi

Rusia: Uzina Lada va produce Dacia Logan cu sigla Nissan

Constructorul rus, aflat în prezent sub conducerea Renault, va produce la uzina din Togliati modelul românesc Dacia Logan, vândut însă sub sigla Nissan.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Modele noi

Primele informatii despre viitoarele Smart forfour si fortwo

Viitoarele Smart fortwo si forfour vor pastra motorul amplasat in posterior si tractiunea spate, dar vor fi construite alaturi de fratii de platforma de la Renault pentur reducerea costurilor.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Industrie

Daimler si Renault-Nissan, posibile divergente din cauza bateriilor

Atat Daimler, cat si Renault-Nissan vor sa devina numarul unu in productia de baterii pentru automobile, iar acest lucru ar putea duce la un conflict intre cele doua companii.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Industrie

OFICIAL: Daimler a semnat parteneriatul cu Renault-Nissan

Producatorul francez Renault, japonezii de la Nissan si germanii de la Daimler au semnat astazi un parteneriat prin care vor imparti tehnologie si capital in urmatorii ani.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Nissan, Dacia, Volvo, Chrysler, Daimler, SUA, Jeep, Dodge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru