Renault şi Bajaj, tot mai aproape de un rival pentru Tata Nano

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.07.2010
Renault-Nissan şi indienii de la Bajaj au semnat astăzi un nou acord privind dezvoltarea primului lor vehicul low-cost, rival pentru Tata Nano.

Renault se apropie cu paşi repezi de lansarea unui rival pentru Tata Nano. Francezii au promis în 2009 dezvoltarea unui model low-cost de mici dimensiuni, împreună cu partenerii indieni de la Bajaj Auto. Astăzi, alianţa franco-niponă anunţă semnarea unui nou acord cu Bajaj, ca etapă a dezvoltării modelului.

Potrivit informaţiilor publicate de ambele companii, contractele semnate astăzi au în vizor normele de producţie, testare şi distribuţie a modelului, destinat în principal pieţelor emergente. Proiectul trece astfel într-o altă etapă, care confirmă interesul Renault-Nissan şi Bajaj Auto de a concura cu revoluţionarul Tata Nano.

Oficialii francezi şi indieni au promis că vor ţine la curent publicul şi mass-media cu evoluţia procesului de producţie.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • hai las-o
    Citez: "revolutionarul Tata Nano" :))
    Ce o fi atat de revolutionar la el????
    1 1
  • @hexor
    PREŢUL
    3 0
  • :)
    pretul este revolutionar! si inca ceva. Pt India unde saracia are cote alarmante si oamenii merg cu tarabontele alea cu pedale sau in cel mai fericit caz cu o motocicleta o astfel de masina e lucru mare! nu-i ploua are motor nu mai dau la pedale..inseamna mult pt ei!practic de asta e asa ieftina ca nu are prea multe detalii tehnice si un cost redus de fabricatie(am vazut pe la TV k pe spate nici nu are portiera pt portbagaj) si e facuta special pt ei!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru