Saab

Joi, 05 Ianuarie 2012 | Industrie

SURPRIZĂ: Saab va produce din nou maşini

Deşi pare un miracol, Saab va produce în continuare maşini la uzina din Trollhattan. Este vorba însă doar de unităţile rămase neterminate pe linia de asamblare.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Industrie

Indienii de la Mahindra se interesează de soarta Saab

Un consorţiu turc, sprijinit de indienii de la Mahindra, este interesat de achiziţionarea brandului suedez, aflat în faliment. Zvonurile nu au fost momentan confirmate.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Industrie

Chinezii de la Youngman vor să cumpere Saab pe bucăţi şi să producă modele sub sigla suedeză

Lichidarea companiei Saab nu înseamnă neapărat dispariţia numelui Saab. Youngman vrea să cumpere platforma, fabrica şi numele Saab şi să producă modele în continuare sub sigla mărcii suedeze.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Economic

UPDATE: Saab a intrat oficial în insolvenţă

Tribunalul din Vanersborg a anunţat astăzi că a acceptat cererea de intrare în insolvenţă a constructorului suedez Saab.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Industrie

Banca Chinei intră pe fir în discuţiile pentru preluarea Saab

A patra bancă a Chinei a intrat în discuţiile pentru salvarea Saab şi ar putea cumpăra 30% dintre acţiunile companiei suedeze. Negocierile se poartă în această săptămână.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Interviu

GM se opune noilor patroni chinezi şi ar putea îngropa definitiv Saab

General Motors şi-a exprimat public dezacordul pentru vânzarea Saab către chinezii de la Pang Da şi Youngman. Opoziţia fostului părinte american ar putea ucide astfel marca suedeză.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Industrie

Saab a prezentat noul său plan de restructurare

Actualii posesori ai mărcii Saab au prezentat planul de restructurare a companiei, care vizează concedierea a 500 de salariaţi şi repornirea producţiei cât mai repede posibil.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Industrie

Chinezii de la Pang Da cumpără Saab cu 100 de milioane de euro

Chinezii de la Youngman şi Pang Da vor cumpăra Saab de la Swedish Automobile NV contra sumei de 100 de milioane de euro.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | Industrie

Saab, la graniţa falimentului: Administratorul cere lichidarea firmei

Telenovela Saab continuă. După ce şefii companiei nu au reuşit să ajungă la niciun rezultat în discuţiile cu potenţialii investitori chinezi, administratorul angajat de Tribunal a cerut lichidarea: Saab nu are destui bani pentru a continua reorganizarea
Joi, 13 Octombrie 2011 | Industrie

Şeful Pang Da: Încă vreau să salvez Saab

Afacerea dintre Saab şi Pang Da nu a fost încă trasă pe linie moartă. Comisia de Reforme şi Dezvoltare din China va evalua mâine parteneriatul şi va decide dacă totul va merge mai departe sau nu.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Pang Da: "Afacerea cu Saab a căzut". Saab: "Discuţiile continuă"

Preşedintele companiei chineze care a promis că va investi în Saab a anunţat ieri că afacerea a căzut. Saab susţine ]nsă că totul e sub control şi că a fost vorba de "o neîneţelegere".
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Premii auto

Pasărea Phoenix? Saab 9-5 a bătut Seria 5 şi A6 într-un top realizat în Singapore

Cel mai important ghid de cumpărare auto care apare în Singapore i-a acordat lui Saab 9-5 V6 Turbo premiul pentru cel mai bun model din segmentul său. Saab n-a mai produs maşini din luna aprilie, din cauza datoriilor acumulate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Septembrie 2011 | Industrie

Spyker Cars are un nou proprietar

Constructorul olandez Spyker a fost vândut unei companii din Statele Unite ale Americii. Cei de la Swedish Automobile au păstrat 50% din acţiunile Spyker Cars B.V.
Joi, 22 Septembrie 2011 | Industrie

Se salvează Saab? Curtea de Apel din Suedia ajută marca să intre în reorganizare

Saab primeşte o mână de ajutor din partea autorităţilor suedeze. Curtea de Apel a aprobat intrarea în restructurare sub protecţia creditorilor, astfel că oficialii Saab pot aştepta ceva mai liniştiţi investiţia chineză, care vine în noiembrie.
Joi, 08 Septembrie 2011 | Industrie

Veşti proaste pentru Saab: faliment iminent

Tribunalul regiunii Vanersborg le-a respins celor de la Saab cererea de intrare sub protecţia Curţii în faţa creditorilor. În aceste condiţii, singura soluţie pentru ca muncitorii să fie plătiţi de statul suedez este ca Saab să-şi declare falimentul.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: Saab intră sub protecţia Legii Falimentului din Suedia

Saab va încerca să dovedească în următoarele luni că se poate reorganiza şi că îşi poate asigura veniturile pe termen scurt şi lung. Compania suedeză cere intrarea termporară sub protecţia unui tribunal suedez.
Duminica, 28 August 2011 | Economic

Saab ar putea cere din nou protecţie împotriva creditorilor

Datorită situaţiei financiare slabe, constructorul suedez Saab este pe punctul de a înainta încă o cerere pentru a obţine protecţie împotriva creditorilor.
Marti, 16 August 2011 | FRANKFURT 2011

Saab declară forfeit pentru Salonul de la Frankfurt

Confruntaţi cu probleme majore de lichidităţi şi cu producţia oprită încă din martie, oficialii Saab au hotărât să nu se prezinte la Salonul de la Frankfurt. "Preferăm să folosim banii la altceva", spun aceştia.
Joi, 11 August 2011 | Modele noi

Noua generaţie Saab 9-3 ar putea renunţa la numele actual

Saab intenţionează să lanseze la mijlocul lui 2013 o nouă generaţie a modelului 9-3. Suedezii vor însă să renunţe la numele actual în favoarea unuia folosit în trecut.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Industrie

Preşedintele Consiliului Municipal din Trollhattan îi cere demisia şefului Saab

Paul Akerlund, Preşedintele Consiliului Municipal din Trollhattan, este de păerere că Victor Muller este vinovat de evoluţia Saab din ultimii doi ani, motiv pentru care îi cere să demisioneze.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru