Saab

Vineri, 22 Iulie 2011 | Industrie

Continuă problemele la Saab: reînceperea producţiei, amânată cu o lună

Angajaţii fabricii Saab din Trollhattan vor sta acasă cu o lună în plus faţă de data prevăzută pentru reînceperea producţiei. Saab nu a mai produs maşini din 6 aprilie.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Industrie

Fabrica Saab din Trollhattan rămâne închisă până pe 9 august

Pauza de vară a multor furnizori întârzie repornirea producţiei la uzina Saab din Trollhattan, anunţă Autoblog.it. Constructorul suedez este la cea de-a treia pauză de producţie din ultimele 12 luni.
Sambata, 02 Iulie 2011 | Economic

Saab vede luminiţa de la capătul tunelului

Constructorul suedez Saab a primit un împrumut de 25 de miloane de euro din partea Gemini Investment Fund Limited, mulţumită căruia producţia uzinelor din Trollhattan ar putea reîncepe în două săptămâni.
Marti, 28 Iunie 2011 | Industrie

Un client chinez "misterios" scapă Saab de datorii

Un client chinez a plasat o comandă pentru 582 de maşini Saab. Constructorul suedez scapă astfel de datorii şi îşi plăteşte angajaţii, însă producţia rămâne în continuare oprită.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Industrie

Saab, tot mai aproape de sfârşit: muncitorii vor cere falimentul companiei!

Povestea Saab se îndreaptă vertiginos spre final. Muncitorii vor cere intrarea în faliment a companiei din cauza faptului că nu au fost plătiţi în luna iunie.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Industrie

Saab este urmărit de ghinion: producţia, oprită din nou la Trollhattan

Saab a fost nevoit să sisteze din nou producţia în cadrul uzinei sale din Trollhattan după o serie de probleme legate de furnizarea componentelor necesare asamblării.
Vineri, 27 Mai 2011 | Industrie

Saab este din nou în priză: producţia a repornit azi la Trollhattan

Saab a repornit astăzi producţia în cadrul uzinei sale din Trollhatan. În prima zi vor lua naştere doar 100 de unităţi, urmând ca mai apoi ritmul să crească pentru a putea acoperi cererea de 6500 de maşini.
Luni, 23 Mai 2011 | Industrie

Spyker, gata să-şi schimbe numele în Swedish Automobile de dragul Saab

Dacă înţelegerea cu chinezii de la Pang Da va fi semnată iar Saab va primi injecţia financiară necesară supravieţuirii pe termen lung, Spyker îşi va schimba numele.
Luni, 16 Mai 2011 | Industrie

Saab şi-a găsit un nou partener în China: Pang Da

La doar trei zile după ce au anunţat că parteneriatul cu Hawtai a căzut, oficialii Saab s-au reorientat spre cea mai mare companie de distribuţie auto din China.
Joi, 12 Mai 2011 | Industrie

Saab nu mai primeşte banii de la Hawtai

Probleme serioase în curtea celor de la Saab, după ce Spyker Cars a anunţat că nu vor mai primi banii de la chinezi din cauza unor neînţelegeri.
Joi, 12 Mai 2011 | Modele noi

Chinezii vor să aducă SUV de 10.000 de dolari în Europa în termen de trei ani

Hawtai Auto, noul partener al Saab, ar putea comercializa un SUV de 10.000 de dolari în Europa şi în SUA în termen de trei ani, informează AutomotiveNews.
Marti, 03 Mai 2011 | Industrie

Saab va semna un parteneriat cu un concern chinez

Hawtai Group şi Saab vor anunţa astăzi un parteneriat. Saab devine cea de-a doua marcă suedeză asistată de un concern chinez, dar condiţiile noului parteneriat nu au fost încă anunţate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Mai 2011 | Economic

Saab respiră cu greu: un nou împrumut pentru reînceperea activităţii

Oficialii Spyker au anunţat că au contractat un împrumut pe termen scurt pentru reluarea activităţii la uzina din Trolhattan.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Modele noi

Saab vrea noua platformă Mini-BMW pentru lansarea lui 9-1

Saab caută să achiziţioneze drepturile de folosire ale viitoarei platforme R-56, dezvoltată de Mini şi BMW. Suedezii vor putea lansa astfel viitorul 9-1, un rival pentru Audi A1.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Modele noi

Noul Saab 9-3 va debuta la Frankfurt

Noua generaţie a lui Saab 9-3 va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.
Duminica, 10 Aprilie 2011 | Industrie

Situaţia Saab se agravează

Săptămâna aceasta Saab a oprit producţia la uzina din Trollhattan pentru încă trei zile, întrucât nu a reuşit să achite facturile către furnizori. Mai mult decât atât, datoriile către aceştia se cifrează la "câteva milioane de euro".
Sambata, 02 Aprilie 2011 | Industrie

Saab opreşte producţia în lipsă de lichidităţi

Constructorul sudez Saab a fost nevoit să oprească producţia la fabrica din Trollhattan pentru câteva ore din cauza lipsei de lichidităţi.
Sambata, 26 Martie 2011 | General

CEO-ul Saab spune adio corabiei suedeze

După 40 de ani în care a fost alături de Saab, Jan Ake Jonsson, CEO-ul constructorului din Trollhattan, a decis să se retragă din fruntea companiei pe care o conduce.
Vineri, 18 Martie 2011 | WRC

Zvonurile privind revenirea Saab în WRC se intensifică

Şansele ca Saab să revină în curând în Campionatul Mondial de Raliuri au crescut după ce rusul Vladimir Antonov, consilierul companiei, a devenit acţionar la promoterul WRC.
Duminica, 13 Martie 2011 | Economic

Saab se află iar în pragul falimentului

Vladimir Antonov, finanţatorul Saab, este convins că fără ajutorul unor noi investitori sau a unui împrumut din partea statului suedez, constructorul din Trollhattan va intra în faliment în cinci zile.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru