Spyker

Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Feature

FEATURE: SAAB - Vârfurile şi căderea unui mare brand auto

Saab. Un destin dificil. O marcă cu atât de multă istorie în spate a cerut falimentul spre finalul anului trecut. De ce s-a ajuns aici? Trecem prin istoria mărcii pentru a vedea de ce Saab a ajuns aproape de dispariţie.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Industrie

Spyker Cars are un nou proprietar

Constructorul olandez Spyker a fost vândut unei companii din Statele Unite ale Americii. Cei de la Swedish Automobile au păstrat 50% din acţiunile Spyker Cars B.V.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Formula 1

FEATURE: Scheme inedite de culori utilizate pe monoposturile de Formula 1

Automarket vă prezintă cele mai interesante scheme de culori alese de echipele din Formula 1 pentru a marca un eveniment special.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Industrie

Proprietarul Spyker Cars a cumpărat carosierul Zagato

Coventry Prototype Panels, companie deţinută de Vladimir Antonov, a adăugat în portofoliul său carosierul Zagato, după ce deţinea deja mărcile Bowler şi Spyker Cars.
Luni, 23 Mai 2011 | Industrie

Spyker, gata să-şi schimbe numele în Swedish Automobile de dragul Saab

Dacă înţelegerea cu chinezii de la Pang Da va fi semnată iar Saab va primi injecţia financiară necesară supravieţuirii pe termen lung, Spyker îşi va schimba numele.
Marti, 03 Mai 2011 | Industrie

Saab va semna un parteneriat cu un concern chinez

Hawtai Group şi Saab vor anunţa astăzi un parteneriat. Saab devine cea de-a doua marcă suedeză asistată de un concern chinez, dar condiţiile noului parteneriat nu au fost încă anunţate.
Marti, 03 Mai 2011 | Economic

Saab respiră cu greu: un nou împrumut pentru reînceperea activităţii

Oficialii Spyker au anunţat că au contractat un împrumut pe termen scurt pentru reluarea activităţii la uzina din Trolhattan.
Duminica, 10 Aprilie 2011 | Industrie

Situaţia Saab se agravează

Săptămâna aceasta Saab a oprit producţia la uzina din Trollhattan pentru încă trei zile, întrucât nu a reuşit să achite facturile către furnizori. Mai mult decât atât, datoriile către aceştia se cifrează la "câteva milioane de euro".
Sambata, 02 Aprilie 2011 | Industrie

Saab opreşte producţia în lipsă de lichidităţi

Constructorul sudez Saab a fost nevoit să oprească producţia la fabrica din Trollhattan pentru câteva ore din cauza lipsei de lichidităţi.
Sambata, 26 Martie 2011 | General

CEO-ul Saab spune adio corabiei suedeze

După 40 de ani în care a fost alături de Saab, Jan Ake Jonsson, CEO-ul constructorului din Trollhattan, a decis să se retragă din fruntea companiei pe care o conduce.
Vineri, 18 Martie 2011 | WRC

Zvonurile privind revenirea Saab în WRC se intensifică

Şansele ca Saab să revină în curând în Campionatul Mondial de Raliuri au crescut după ce rusul Vladimir Antonov, consilierul companiei, a devenit acţionar la promoterul WRC.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Feature

FEATURE: Istoria Spyker sau cum să renaşti din cenuşă

În 1880, în Olanda, fraţii Spijker puneau bazele unui brand care avea să revoluţioneze lumea automobilului la începutul secolului XX. Primul motor cu şase cilindri şi primul automobil cu tracţiune integrală sunt doar câteva realizări ale olandezilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | General

Spyker a lansat o colecţie de ceasuri

Pasionaţii mărcii Spyker îşi pot cumpăra un ceas care imită trăsăturile supercar-urilor create de marca olandeză contra unei sume cuprinse între 7.500 şi 23.500 de euro.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Tehnologie

Saab transmite pe internet procesul de asamblare

Clienţii Saab pot urmări la cerere procesul de asamblare al vehiculului pe care l-au comandat. Serviciul va fi funcţional din 2011.
Marti, 31 August 2010 | Industrie

Saab discută cu trei constructori pentru dezvoltarea viitorului 9-2

Victor Muller a anunţat că poartă discuţii cu trei constructori de automobile pentru dezvoltarea modelului 9-2 şi că îşi caută un investitor pentru finanţarea procesului de creaţie al acestui model.
Vineri, 27 August 2010 | Industrie

Spyker a pierdut 139 de milioane de euro în prima jumătate a anului

Deţinătorii mărcii Saab, olandezii de la Spyker Cars B.V., au anunţat că au înregistrat pierderi de 139 de milioane de euro în primele şase luni ale lui 2010.
Marti, 06 Iulie 2010 | Industrie

Spyker a finalizat achiziţia Saab înainte de termen

Spyker a plătit ultima rată pentru a completa achiziţia Saab de la General Motors înainte de termenul stabilit în contract. Achiziţia mărcii suedeze a adus cheltuieli de 400 de milioane de dolari.
Marti, 08 Iunie 2010 | Industrie

Fostul şef al mărcii Saab ar putea trece la "cârma" Volvo

Din moment ce fostul şef al mărcii Volvo ar putea să conducă divizia europeană a Ford Motor Company, o publicaţie suedeză anunţă că şeful Saab ar putea trece la cârma companiei din Goteborg.
Joi, 03 Iunie 2010 | Modele noi

Modelele Spyker vor fi vândute şi în reprezentanţele Saab

Spyker a început să folosească piese Saab pentru modelele sale şi urmează să deschidă 25 de reprezentaţe noi în showroom-urile Saab la nivel mondial, pentru a-şi îmbunătăţi reţeaua de dealeri.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Industrie

Spyker are un nou partener pe piata din China

Olandezii de la Spyker Cars au un partener de nadejde pe piata din China, in persoana celor de la China Automobile Trading Co, unul dintre cei mai mari importatori de automobile de pe piata respectiva.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Porsche, Lotus, Opel, GM, vanzari, Lamborghini, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru