Spyker a lansat o colecţie de ceasuri

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Pasionaţii mărcii Spyker îşi pot cumpăra un ceas care imită trăsăturile supercar-urilor create de marca olandeză contra unei sume cuprinse între 7.500 şi 23.500 de euro.

Olandezii de la Spyker au lansat o colecţie de ceasuri de mână. Acestea sunt fabricate în Elveţia şi au un preţ situat între 7.500 de euro şi 23.500 de euro. Cele două ceasuri sărbătoresc participarea producătorului de nişă la Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Ambele ceasuri sunt mecanice cu chronograph şi prezintă un design inspirat din cel al modelelor Spyker. Carcasa ceasurilor este realizată din aur alb sau aur roşu de 18K, în timp ce cadranul este realizat din oţel sau titaniu cu diverse finisaje.

Brăţara ceasului este realizată din piele, dar clienţii pot opta pentru o brăţară din titaniu. Carcasa fiecărui ceas poartă inscripţia "NULLA TENACI INVIA EST VIA", ce reprezintă motto-ul Spyker şi înseamnă "Pentru cei tenace, niciun drum nu este impasibil". Totodată, există mici detalii care sunt preluate direct de la automobilele Spyker, cum ar fi emblemele amplasate pe rotiţele ceasului.

Cadranul ceasului poate fi finisat astfel încât să semene cu bordul unui model Spyker, în timp ce caracterele cu care acesta este inscripţionat sunt similare cu cele folosite de ceasurile de bord ale modelelor Spyker. Fiecare ceas este numerotat individual şi este construit la compandă.

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru