Symonds

Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Cinci pretendenti pentru functia de sef al echipei Renault

Presa britanica sustine ca Alain Prost este principalul favorit sa preia conducerea echipei Renault dupa plecarea lui Flavio Briatore, insa numele surpriza de pe lista candidatilor este cel al lui Olivier Quesnel, seful echipei Citroen din WRC.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault: "Briatore si Symonds sunt singurii vinovati"

Directorul executiv al Renault sustine ca Flavio Briatore si Pat Symonds sunt singurii vinovati in scandalul in care este implicata echipa franceza in privinta evenimentelor de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA: "Alonso nu stie nimic despre Singapore 2008"

Documentele aparute miercuri in presa internationala sugereaza ca FIA il considera nevinovat pe Fernando Alonso in ceea ce priveste accidentul lui Nelson Piquet Jr. de la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2009.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

David Richards ar putea prelua Renault

David Richards a devenit favorit la preluarea functiei de sef la Renault, presa internationala speculand ca britanicul ar putea chiar sa cumpere intreaga echipa de la francezi.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore: "Am demisionat pentru a salva echipa"

Flavio Briatore sustine ca a demonsionat din functia de manager pentru a salva echipa Renault de la o pedeapsa aspra din partea FIA in scandalul legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Briatore si Symonds au parasit echipa Renault

Renault a confirmat miercuri ca Flavio Briatore si Pat Symonds au parasit echipa si a anuntat ca nu contesta acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr la adresa echipei.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault decide miercuri viitorul lui Briatore

Renault va decide miercuri daca Flavio Briatore va ramane la conducerea echipei de Formula 1 in urma scandalului in care este implicat constructorul francez.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault ar putea renunta la serviciile lui Briatore

Presa spaniola sustine ca Renault a propus forului mondial sa il concedieze pe Flavio Briatore pentru a evita o pedepasa aspra din partea FIA in scandalul legat de cursa de la Singapore din sezonul trecut.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Radiografia conversatiilor radio din timpul accidentului lui Piquet

Conversatiile radio dintre oficialii echipei Renault din timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 sugereaza ca accidentul lui Nelson Piquet Jr. a facut parte din strategia echipei pentru a facilita victoria lui Fernando Alonso.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Informatii noi despre declaratia lui Symonds

Pat Symonds a recunoscut ca a luat parte la o intalnire privata cu Nelson Piquet Jr. inainte de Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa a refuzat sa raspunda la o serie de intrebari esentiale pentru investigatia FIA.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds a primit imunitate din partea FIA

Pat Symonds a primit imunitate din partea FIA pentru ca directorul departamentului de inginerie al Renault sa nu fie suspendat daca va oferi toate amanuntele legate de accidentul lui Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds a refuzat sa raspunda la intrebari cheie

Pat Symonds a refuzat sa precizeze daca i-a cerut lui Nelson Piquet Jr. sa provoace un accident in timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 pentru a favoriza victoria lui Fernando Alonso.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Detalii incendiare despre scandalul Renault

Nelson Piquet Jr. a dezvaluit ca echipa l-a instruit sa produca accidentul din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa Renault sustine ca brazilianul a fost cel care a facut aceasta propunere.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

Alonso viseaza la un podium in fata propriilor suporteri

Fernando Alonso spera sa obtina un podium in Marele Premiu al Europei din acest weekend, iar Pat Symnonds este increzator ca Renault poate continua sa dezvolte corespunzator monopostul R29.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Symonds, dezamagit de debutul Renault din acest an

Pat Symonds este dezamagit de rezultatele obtinute de Renault in primele patru curse ale anului, insa sustine ca update-urile pentru cursa de la Barcelona sunt promitatoare.
Luni, 23 Martie 2009 | F1 Short

Symonds si Domenicali se contrazic in privinta eleroanelor

Pat Symonds si Stefano Domenicali au opinii contradictorii in privinta eleroanelor utilizate de Williams si Toyota.
Luni, 23 Martie 2009 | Formula 1

Symonds: "Monopostul Renault este capabil sa castige curse"

Pat Symonds crede ca Renault beneficiaza de un monopost capabil sa lupte pentru victorii in sezonul care va incepe la finalul acestei saptamani.
Luni, 23 Februarie 2009 | Formula 1

FIA va modifica regulamentul motoarelor

FIA este pregatita sa modifice regulamentul motoarelor pentru a interzice schimbarea unitatii intre antrenamentele libere de sambata si cursa.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Williams, regulament, FIA, Alonso, accident, Domenicali, Australia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru