Tokyo

Luni, 30 August 2021 | Masini autonome

Toyota a oprit mașinile autonome în satul Jocurilor Paralimpice, după ce un vehicul a rănit un sportiv

Toyota a anunţat că a suspendat toate vehiculele autonome e-Palette din satul Jocurilor Paralimpice din Tokyo, la o zi după ce unul dintre acestea a lovit şi a rănit un pieton cu deficienţe de vedere.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan a prezentat conceptul electric IMk: prototipul are la bază o platformă nouă și anunță un viitor model de oraș

Nissan IMk este al patrulea concept al familiei IM (Intelligent Mobility). Prototipul va fi expus în premieră la Tokyo și anunță un viitor model de oraș complet electric.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie

Telenovela continuă: Carlos Ghosn a fost eliberat din nou, după ce a plătit o cauțiune de 4.5 milioane de dolari

Fostul șef Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a părăsit din nou detenția după ce instanța a acceptat plata unei cauțiuni de 4.5 milioane de dolari. Este pentru a doua oară când Ghosn părăsește arestul de la Tokyo, după ce fusese arestat la începutul lunii aprilie.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Cum vrea Carlos Ghosn să scape de arest: fostul șef Nissan se oferă să poarte dispozitiv de urmărire la gleznă și să rămână în Tokyo

Fostul șef Nissan, Carlos Ghosn, le-a propus autorităților japoneze să îl elibereze pe cauțiune și, în schimb, să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă la gleznă. În plus, Ghosn a spus că este dispus să nu plece din Tokyo.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn, la prima apariție publică după arestare: “Am fost acuzat pe nedrept și reținut pe baza unor acuzații nefondate”

Carlos Ghosn și-a declarat nevinovăția cu ocazia primei sale apariții în public de când a fost arestat în Tokyo. Fostul șef Nissan susține că a fost acuzat pe nedrept, iar reținerea sa a fost făcută pe baza unor acuzații nefondate.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, refuzată de procurori: fostul președinte Nissan, acuzat că a transferat pierderi personale de 16 milioane dolari către constructor

Procurorii japonezi au emis noi acuzații la adresa lui Carlos Ghosn, acesta fiind suspectat acum că a transferat pierderi de 16.6 milioane de dolari din investițiile personale către constructorul japonez. Astfel, speranțele sale de eliberare pe cauțiune au fost năruite.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest până pe 20 decembrie: instanța a respins apelul său la prelungirea detenției

O instanță din Tokyo a respins apelul lui Carlos Ghosn la prelungirea arestului, astfel că fostul președinte Nissan va rămâne în detenție până cel puțin pe data de 20 decembrie.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ripostează: fostul președinte Nissan a făcut plângere împotriva deciziei de prelungire a arestului

Carlos Ghosn, fostul președinte Nissan, a depus o plângere împotriva deciziei instanței care a decis prelungirea arestului pe baza unor noi acuzații de fals în declarații, potrivit autorităților din Tokyo.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Industrie

Procurorii analizează prelungirea arestului pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan și Mitsubishi ar putea fi reținut pentru încă 10 zile

Procurorii din Tokyo analizează varianta prelungirii arestului pentru Carlos Ghosn, după ce actualul mandat de reținere expiră vineri, pe 30 noiembrie. Aceștia ar putea cere încă 10 zile de detenție pentru Carlos Ghosn, înainte să decidă dacă acesta va fi acuzat oficial sau va fi eliberat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Industrie

Șeful Renault-Nissan a fost arestat în Japonia: Carlos Ghosn a mințit în declarația de venituri

Șeful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat în Japonia, pentru fals în declarații privind veniturile sale, potrivit publicației Asahi, citată de Reuters.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Interviu

Designerul-șef al conceptului Mazda Kai, precursorul viitorului Mazda 3, în interviul Automarket: "Kai este compact, sportiv și sexy"

Conceptul Kai, pe care Mazda l-a prezentat la recent încheiatul Salon Auto de la Tokyo, anunță noua generație a lui Mazda 3. "Suntem un brand care vrea să fie unic, distinct", spune Yasutake Tsuchida, designerul care a coordonat dezvoltarea conceptului.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Investiții pe piața asiatică: Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în capitala Japoniei

Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în Tokyo, iar deschiderea oficială este programată pentru data de 21 noiembrie.
Marti, 26 Septembrie 2017 | General

Doar pentru fanii adevărați: Lamborghini a deschis în Tokyo un magazin cu produse vestimentare și accesorii

Lamborghini își dorește să fie aproape de fani nu doar prin intermediul supercarurilor pe care le produce. De aceea, italienii au deschis în Ginza, Tokyo, un nou magazin cu produse vestimentare și accesorii.
Vineri, 16 Iunie 2017 | Masini autonome

La timp pentru Jocurile Olimpice: Tokyo vrea să aibă taxiuri autonome până în 2020

Companiile de taxi din Tokyo semnează contracte cu producători de tehnologie pentru mașini autonome cu intenția de a furniza mașini fără șofer începând din 2020, când vor avea loc și Jocurile Olimpice.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Yamaha Sports Ride Concept - o mașină sport creată de celebrul producător de motociclete

Yamaha a prezentat conceptul unui automobil sport la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre al doilea concept de automobil prezentat de producătorul nipon de motociclete.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Lotus, Hyundai, Honda, Volvo, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru