Vanzari Ford

Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Ford vrea să lanseze 25 de modele şi versiuni noi în Europa în următorii cinci ani

Ford pregăteşte o campanie ofensivă pe piaţa din Europa, care vizează lansarea a 25 de noutăţi în următorii cinci ani. Faţă de planul din 2012, proiectul implică zece lansări noi.
Miercuri, 28 August 2013 | Industrie

Şeful Ford: "Piaţa din Europa are nevoie de cinci sau şase ani să se refacă"

Stephen Odell, CEO-ul Ford of Europe, estimează că piaţa auto din Europa îşi va reveni în cinci sau în şase ani, titrează Automotive News. Odell spune că sunt semne de revenire încă de la jumătatea anului curent.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Industrie

Ford: ”Ka nu este profitabil, deşi obţine vânzări bune”

Profitabilitatea redusă a lui Ford Ka şi imposibilitatea de a-l integra în strategia "One Ford" îi face pe americanii de la Ford să se gândească la eliminarea modelului de segment A din portofoliul mărcii.
Marti, 05 Februarie 2013 | Modele noi

Noul Ford Focus RS, confirmat pentru debut în 2015

Debutul lui Ford Focus RS a fost confirmat pentru 2015. Modelul va avea un motor turbo de 2.3 litri care va dezvolta aproximativ 330 CP.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Industrie

Opel: "Vrem să depăşim Ford în Europa"

Thomas Sedran, CEO-ul interimar al mărcii Opel, şi-a anunţat intenţia de a depăşi marca Ford la vânzări pe piaţa din Europa.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Economic

Bloomberg: Dealerii Ford din Europa au crescut artificial vânzările de automobile noi

Potrivit celor de la Bloomberg, dealerii Ford din Europa au recurs la o metodă inedită de a-şi creşte vânzările: îşi vând între ei automobilele noi, ca apoi să le comercializeze pe piaţa second-hand cu reduceri consistente.
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Luni, 28 Mai 2012 | Modele noi

Europa: Ford Focus 1.0 EcoBoost a primit 4.700 de comenzi într-o lună

Cel mai mic motor oferit vreodată în gama Focus a cucerit deja 4.700 de clienţi în prima lună de vânzări în Europa. Oficialii Ford spun că 23% dintre clienţii lui Focus au ales această motorizare în aprilie.
Joi, 24 Mai 2012 | Modele noi

Ford ar putea aduce Mustang şi pe piaţa din Europa

Ford ia în considerare importul modelului Mustang pe piaţa din Europa. Americanii aşteaptă reacţiile clienţilor europeni înainte de decizia finală.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Google a cumpărat primul Focus Electric de serie

Primul exemplar de serie al noului Ford Focus Electric a fost livrat la sediul Google. Oficialii companiei nu au specificat destinaţia acestui model.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.
Joi, 09 Iunie 2011 | Modele noi

Ford măreşte producţia de C-Max din Europa pentru a răspunde cererii

Producţia de Ford C-Max şi Grand C-Max va fi crescută cu 16% la uzina din Valencia pentru a răspunde cererii de pe piaţa europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2011 | Economic

Aprilie 2011: Vânzările Dacia scad cu 70%, BMW şi Audi cresc

Evoluţie paradoxală pe piaţa auto din România, în luna aprilie a acestui an. Cu excepţia Volkswagen, toate mărcile de volum au pierdut procente importante. În antiteză, BMW Mercedes şi Audi au bifat creşteri.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Modele noi

Camaro a depăşit Mustang la vânzări pentru prima dată în 25 de ani

Chevrolet Camaro a devenit cel mai bine vândut model sport din Statele Unite ale Americii. Modelul GM a surclasat Ford Mustang la vânzările anuale pentru prima dată în ultimii 25 de ani.
Luni, 09 August 2010 | Industrie

SUA: Ford a primit un împrumut de 250 de milioane de dolari

Ford a primit 250 de milioane de dolari pentru a demara un program de creştere al exporturilor. Tinţa lor este de 200.000 unităţi pe an.
Joi, 24 Iunie 2010 | Industrie

Ford vrea să-şi mărească profitabilitatea în Europa

Cei de la Ford au anunţat din nou că nu vor opera reduceri de preţ pentru a atinge anumite cifre de vânzări, preferând să conserve profitabilitatea şi identitatea mărcii la nivel european.
Joi, 06 Mai 2010 | General

Ford a produs 6 milioane de unitati Fiesta la fabrica din Koln

Ford sarbatoreste productia a sase milioane de unitati Fiesta la fabrica din Koln. In total, Fiesta a fost produs in peste 12 milioane de unitati.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Modele noi

Ford Fiesta este cea mai vanduta masina din Europa in 2010

Ford Fiesta a surclasat Volkswagen Golf in materie de vanzari pe piata din Europa, iar Ford este cel mai bine vandut producator la nivel european in primul trimestru al acestui an.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Industrie

Ford a atins cea mai mare cota de piata in Europa din ultimul deceniu

In timp ce scaderea medie a vanzarilor din industria auto din primele 11 luni ale acestui an a fost de 6%, vanzarile celor de la Ford au scazut doar cu 1.4 procente.
Vineri, 06 Noiembrie 2009 | Industrie

Volkswagen trece de Toyota si GM in 2009!

Conform unui studiu efectuat de compania de analiza Global Insight, VW Group a depasit la vanzarile totale Toyota, devenind astfel prima companie auto a lumii. GM cade de pe doi pe patru, in urma celor de la Ford.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, GM, Fiesta, Ford Fiesta, vanzari Volkswagen, vanzari Toyota, vanzari auto, Ford Kuga
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru