Ford măreşte producţia de C-Max din Europa pentru a răspunde cererii

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 09.06.2011
Producţia de Ford C-Max şi Grand C-Max va fi crescută cu 16% la uzina din Valencia pentru a răspunde cererii de pe piaţa europeană.

Ford a anunţat că va mări producţia modelelor C-Max şi Grand C-Max în urma cererii peste aşteptări pentru aceste modele. Uzina Ford din Valencia va produce cu 18% mai multe unităţi C-Max şi Grand C-Max. De la lansarea sa, Ford a vândut peste 100.000 de unităţi C-Max, în mai puţin de un an de la debutul pe piaţă, iar vânzările de C-Max s-au dublat în perioada respectivă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

C-Max este liderul segmentului pe piaţa din Italia, cu o cotă de 27% şi în Irlanda cu o cotă de 23%. În comparaţie cu 2010, cei de la Ford şi-au dublat vânzările din segmentul lui C-Max pe toate cele 19 pieţe "tradiţionale" din Europa ale mărcii. Potrivit celor de la Ford, 65% dintre clienţii de C-Max aleg versiunile superioare de echipare ale modelului, cum ar fi Titanium. În 2010, doar 32% dintre clienţii de C-Max (generaţia precedentă) alegeau versiunile superioare de echipare.

În România, Ford C-Max porneşte de la 17.750 de euro cu TVA inclus.

Grand C-Max porneşte de la 19.000 de euro cu TVA inclus. Cea mai ieftină versiune Titanium a lui Ford C-Max porneşte de la 19.500 de euro cu TVA inclus pe piaţa din ţara noastră şi vine în compania motorului 1.6 Ti-VCT de 105 CP şi a unei transmisii manuale cu cinci rapoarte. Între timp, cea mai ieftină versiune Titanium a lui Ford Grand C-Max porneşte de la 20.750 de euro cu TVA inclus în ţara noastră, oferită în compania aceluiaşi propulsor.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Reusit!
    Personal design-ul acestui model mi se pare mult mai reusit decat al concurentei,ca sa nu mai zic de al fratelui compact!
    Poate doar Opel cu al sau Zafira ma mai tine in cumpana!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru