Vanzari

Joi, 14 Aprilie 2022 | Economic

Ford Mustang: Cea mai vândută mașină sport, la nivel global, pentru al șaptelea an la rând

Potrivit unei analize realizate de Ford, Mustang a fost cea mai vândută mașină sport, la nivel global, în 2021. Este pentru al șaptelea an consecutiv când modelul american câștigă acest titlu.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Hyundai: 20% dintre mașinile vândute în Europa, în primele două luni ale anului, au fost electrice

Potrivit presei din Coreea de Sud, care citează documente oficiale, 20% dintre mașinile vândute de Hyundai în Europa, în primele două luni ale anului 2022, au fost electrice.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Economic

ANALIZĂ: 65.9 milioane de mașini noi, vândute în 2021 la nivel mondial

Potrivit unui raport realizat de ACEA, anul trecut au fost vândute 65.9 milioane de mașini noi la nivel mondial. Astfel, vânzările globale au crescut cu peste 3% față de anul precedent, dar sub nivelul atins în 2019. Au fost înregistrate creșteri minore în America și Asia.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

ANALIZĂ: Peste 4 milioane de mașini electrice au fost vândute la nivel mondial, în 2021

Potrivit unei analize realizate de compania independentă Jato Dynamics, anul trecut au fost vândute, la nivel mondial, peste 4 milioane de mașini pur electrice noi. Asta înseamnă că vehiculele cu zero emisii au avut o cotă de piață de puțin peste 6%, de două ori mai mare față de nivelul din 2020.
Joi, 10 Februarie 2022 | Economic

ANALIZĂ: Vânzările de mașini noi la nivel european vor crește cu 8% în 2022

Potrivit estimărilor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), vânzările de mașini noi din acest an vor crește cu 8% față de anul trecut. Dacă prognoza se va adeveri, atunci vom avea parte de primele creșteri după doi ani de declin.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Industrie

Dacia: Au fost comercializate 2 milioane de exemplare Duster la nivel global

Constructorul de la Mioveni anunță că SUV-ul Duster a ajuns la 2 milioane de exemplar comercializate la nivel global. Acest model este vândut în 60 de țări și, până acum, a primit peste 40 de premii
Duminica, 30 Ianuarie 2022 | Industrie

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 118% anul trecut în România

În 2021, piața auto din România a înregistrat o creștere a vânzarilor pe segmentul mașinilor electrice de nu mai puțin de 118%. Decembrie a fost cea mai bună lună iar modelul Dacia Spring s-a poziționat pe prima poziție a podiumului.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Mini, vânzări pozitive în 2021. România a înregistrat cea mai puternică creștere din Europa

Mini a comercializat cu 3.3% mai multe vehicule în 2021, comparativ cu anul precedent. Dintre țările din Europa, România s-a evidențiat cu cea mai puternică creștere de pe Bătrânul Continent.
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Dacia, al treilea cel mai vândut brand către persoane fizice în Europa. Sandero și Duster, lideri în segment

În 2021, Dacia a comercializat 537.095 de unități la nivel global si a reușit, în premieră, să fie al treilea cel mai vândut brand către clienții particulari din Europa. Sandero și Duster au contribuit la succesul producătorului de la Mioveni.
Duminica, 09 Ianuarie 2022 | Industrie

Vânzări Ford Mustang: 2021 a fost cel mai slab an din istoria acestui model

În 2021, Ford a comercializat 52.414 exemplare Mustang, ceea ce înseamnă că vorbim despre cel mai slab an, din punct de vedere al vânzărilor, din istoria acestui model.
Marti, 21 Decembrie 2021 | Industrie

Dacia Spring, locul 3 în topul electricelor din Europa în luna noiembrie

Potrivit datelor Jato Dynamics, modelele Dacia s-au descurcat admirabil, în Europa, în a 11-a lună din 2021. Dacă Sandero a ocupat locul al doilea în topul vânzărilor, Spring a reușit un loc 3 în clasamentul electricelor.
Duminica, 19 Decembrie 2021 | Industrie

Hyundai și Kia câștigă teren în Europa, mulțumită producătorilor coreeni de semiconductori

În ciuda scăderii de 20,5% a pieței europene de automobile înregistrate în luna noiembrie, Hyundai și Kia au reușit să își îmbunătățească vânzările destul de consistent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Decembrie 2021 | Industrie

ACEA: Vânzările de automobile au scăzut cu 20.5% în noiembrie, în UE

Conform celui mai nou raport venit din partea Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), vânzările de automobile din Uniunea Europeană au înregistrat o scădere de 20,5% în luna noiembrie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Dacia Spring depășește Logan și devine cea mai vândută mașină din România în noiembrie

Modelul electric Dacia a devenit cea mai bine vândută mașină din România în luna noiembrie. Spring a depășit, astfel, vânzările Logan, iar România este printre puținele țări din lume unde o mașină electrică ajunge pe primul loc.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Economic

Volkswagen Golf iese din topul celor mai vândute mașini din Europa în octombrie

Modelul compact al constructorului german a ieșit din topul celor mai vândute mașini în luna octombrie. Vânzările slabe ale acestuia se datorează, în mare parte, crizei mondiale de semiconductori.
Marti, 23 Noiembrie 2021 | Economic

Stellantis depășește grupul Volkswagen și devine cel mai mare producător din Europa în octombrie

Grupul Stellantis a reușit să depășească Volkswagen în luna octombrie. Această schimbare neașteptată în topul vânzărilor din Europa vine pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

În octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. Pentru a doua lună consecutiv

Pentru a două lună consecutiv, în octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. După primele 10 luni ale anului, liderul vânzărilor de mașini cu zero emisii este Volkswagen.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

După rezultatele din Franța, Dacia înregistrează creșteri de 5% și în Marea Britanie, în octombrie

După succesul înregistrat în Franța, în luna octombrie, Dacia se bucură de un trend pozitiv și pe piața auto din Marea Britanie. Asta vine în contextul în care au fost înregistrate scăderi în vânzările de mașini noi pe aceasta piață.
Vineri, 05 Noiembrie 2021 | Economic

Spring și Sandero ajută Dacia pe piața din Franța în octombrie: creștere de 2.8%

Piața auto din Franța se confruntă cu o scădere a vânzărilor de mașini noi în ultima perioadă. Cu toate acestea, Dacia este printre puținii care înregistrează o creștere în vânzări cu ajutorul modelelor Sandero și Spring.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru