Vehicule electrice

Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Modele noi

Opel va lansa un vehicul electric până în 2017

Nemţii de la Opel vor lansa propriul lor vehicul electric în viitorul apropriat. Debutul va avea loc în 2017, susţin cei de la Automotive News.
Joi, 05 Decembrie 2013 | O lume nebuna

Proprietarul unui Nissan Leaf, arestat în SUA pentru că a furat curent în valoare de 5 cenţi

Şoferul unui Nissan Leaf şi-a încărcat acumulatorii de la o priză descoperită de pe proprietatea unei instituţii de învăţămână fără să ceară permisiunea nimănui. În urma unei plângeri la poliţie, şoferul respectiv a fost arestat.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

Nissan nu exclude posibilitatea unei versiuni electrice a lui Qashqai

Următorul Nissan Qashqai ar putea fi oferit şi într-o versiune electrică. Însă, această versiune nu este o prioritate pentru constructorul japonez.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Modele noi

Kia va lansa o versiune electrică a lui Soul în 2014

Kia a confirmat debutul unei versiuni electrice a lui Soul pe piaţa din SUA în decursul anului viitor. Pentru moment, nu sunt cunoscute detaliile tehnice ale acestei versiuni.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | General

Cel mai iute vehicul electric din lume: 0-100 km/h în 2.15 secunde

O echipă de studenţi de la Universitatea de Tehnologie din Delft a reuşit să construiască cel mai iute vehicul electric din lume, acesta fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.15 secunde.
Joi, 26 Septembrie 2013 | Modele noi

Venturi vrea să atingă 600 km/h cu un monopost electric de 3.000 CP

Cei de la Venturi vor să stabilească un nou record mondial de viteză cu un vehicul electric. Francezii au prezentat deja monopostul pe care îl vor folosi, acesta având 3.000 CP şi 2.800 Nm la dispoziţie.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Tehnologie

Jaguar şi Land Rover investesc 160 de milioane de dolari în dezvoltarea vehiculelor electrice

Jaguar Land Rover va deschide un centru pentru dezvoltarea vehiculelor electrice. Acesta va fi construit în parteneriat cu Universitatea din Warwick.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

General Motors pregăteşte un competitor al lui Tesla Model S

General Motors intenţionează să dezvolte un model electric cu o autonomie de 320 kilometri, care să devină rivalul lui Tesla Model S, informează The Wall Street Journal.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Mediu

Alianţa Renault-Nissan a vândut 100.000 de vehicule electrice

Renault şi Nissan au luat o opţiune serioasă în dominarea pieţei destinată automobilelor electrice. Cele două companii au vândut împreună 100.000 de vechiule cu zero emisii.
Vineri, 05 Iulie 2013 | Modele noi

Infiniti amână primul său model electric în aşteptarea noii generaţii de acumulatori

Japonezii de la Infiniti au decis să amâne lansarea primului lor model electric, acesta fiind programat iniţial pentru anul 2015. Modelul respectiv, bazat pe platforma lui Nissan Leaf, va primi un sistem avansat de încărcare şi acumulatori mai performanţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Modele noi

Nissan vrea să construiască un frate mai mare al lui Twizy

Nissan lucrează la un vehicul electric urban inovator, bazat pe platforma lui Renault Twizy, informează Automotive News.
Joi, 23 Mai 2013 | Modele noi

Renault interacţionează cu fanii de la Facebook: Vreţi un Zoe Cabrio?

Renault a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine prelucrată digital care prezintă o versiune decapotabilă a lui Zoe şi a cerut părerea publicului privind o eventuală versiune de serie.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | Modele noi

Volvo C30 electric primeşte o actualizare înainte de lansarea versiunii de serie

Versiunea electrică a lui Volvo C30 a primit o actualizare înainte de a fi oferită pe piaţă în regim de leasing începând cu vara anului curent.
Joi, 18 Aprilie 2013 | Industrie

BMW pregăteşte un pachet de servicii speciale pentru clienţii de vehicule electrice

Nemţii de la BMW spun că lucrează la un pachet special de servicii pentru clienţii lui i3. Aceştia ar putea primi funcţii speciale pentru sistemul de navigaţie şi vehicule de înlocuire echipate cu sistem de propulsie convenţional.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Modele noi

Detroit Electric SP:01, cea mai rapidă maşină electrică de serie din lume

Detroit Electric, o companie americană care va renaşte o marcă amorţită în 1939, a prezentat versiunea de serie a unui vehicul electric de 201 CP, care va accelera de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde.
Marti, 26 Martie 2013 | Mediu

Japonia: Unul din trei posesori de maşini electrice nu ar mai cumpăra un asemenea vehicul

Piaţa auto japoneză este mare amatoare de vehicule electrice. Cu toate acestea, posesorii nu par a fi mulţumiţi de caracteristicile vehiculelor cu zero emisii şi mulţi dintre ei susţin că nu ar mai cumpăra un asemenea automobil.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Ecotichetul de 12.000 de RON, acordat la achiziţia unei maşini electrice

Odată cu noul timbru de mediu, Guvernul a anunţat că va acorda un Ecotichet de 12.000 RON celor care achiziţionează un vehicul electric nou, anunţă Gândul. Valoarea ecotichetului va fi dedusă din preţul de achiziţie al vehiculului.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Industrie

STUDIU: Germania va avea un milion de vehicule electrice pe şosele în 2020

Potrivit unui studiu realizat de Horvath & Partners, Germania va avea un milion de vehicule electrice în circulaţie până în anul 2020.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Lotus, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru