Vettel

Marti, 27 Noiembrie 2012 | Formula 1

Thiessen: "Vettel poate atinge recordurile lui Schumacher"

Mario Thiessen, omul care l-a promovat pe Sebastian Vettel în Formula 1, consideră că germanul are potenţialul de a egala recordul de şapte titluri mondiale deţinut de Michael Schumacher.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso: "Am pierdut titlul din cauza lui Grosjean"

Fernando Alonso susţine că abandonul suferit la Spa-Francorchamps din cauza unui incident provocat de Romain Grosjean este principalul motiv pentru care a pierdut titlul mondial.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel: "Am învins în ciuda trucurilor murdare ale rivalilor"

Sebastian Vettel a avut o declaraţie surprinzătoare la finalul cursei în care a câştigat titlul mondial, afirmând că a învins în ciuda "trucurilor murdare" la care au apelat unii dintre rivalii săi.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Controversa finalului de sezon: l-a depăşit Vettel pe Kobayashi sub steaguri galbene?

Comisarii de cursă de la Interlagos afirmă că Sebastian Vettel l-a depăşit pe Kamui Kobayashi în turul 9 sub drapel galben, însă FIA insistă că manevra este regulamentară.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Sebastian Vettel este campionul sezonului 2012 în Formula 1!

Jenson Button a câştigat în mod dramatic ultima cursă a sezonului de la Interlagos, iar Sebastian Vettel a cucerit încă un titlu mondial cu un avans de trei puncte în faţa lui Fernando Alonso.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Calcule matematice: ce trebuie să facă Vettel şi Alonso pentru a câştiga titlul mondial

Sebastian Vettel are nevoie de locul patru pentru a deveni campion mondial în sezonul 2012, în timp ce Fernando Alonso este obligat să termine pe podium pentru a avea şanse la trofeu.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel: "Nu prea mă interesează ce va face Alonso în cursă"

Sebastian Vettel susţine că nu este interesat de parcursul pe care îl va avea Fernando Alonso în cursa din Brazilia, în timp ce Mark Webber afirmă că nu-l va ajuta pe german.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel şi Alonso se gândesc la provocările ploii din cursa de la Interlagos

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso admit că trebuie să se gândească ce setări vor utiliza în calificările de la Interlagos în condiţiile în care cursa va avea loc aproape sigur pe ploaie.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso ar putea fi la fel de rapid ca Vettel în calificările de la Interlagos

Fernando Alonso a demonstrat în antrenamente că are un ritm bun în regim de calificări şi ar putea lupta pentru pole position cu Sebastian Vettel, potrivit datelor preliminare de vineri.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso şi Vettel: "A fost un privilegiu să concurăm alături de Schumacher"

Fernando Alonso şi Sebastian Vettel i-au mulţumit lui Michael Schumacher pentru impactul pe care l-a avut în Formula 1 înaintea ultimei sale curse în competiţie.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel nu se teme de o eventuală ploaie la Interlagos

Sebastian Vettel susţine că nu este îngrijorat de perspectiva de a concura pe ploaie în cursa decisivă de la Interlagos, chiar dacă Ferrari a obţinut rezultate bune în astfel de condiţii.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Brazilia: Bătălia finală pentru titlu şi câteva despărţiri

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso vor încheia duminică lupta pentru titlul mondial, în timp ce câţiva piloţi se pregătesc să se despartă de actualele lor echipe sau chiar să se retragă din Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Piloţi care au devenit campioni în Formula 1 fără să fie favoriţi înaintea ultimei curse

Nouă piloţi, dintre care unul de două ori, au răsturnat calculele hârtiei şi au devenit campioni mondiali în Formula 1 chiar dacă nu erau favoriţi înaintea ultimei curse a sezonului.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Formula 1

Red Bull nu schimbă strategia în Brazilia şi mizează pe victorie

Red Bull susţine că Sebastian Vettel va lupta pentru victorie în cursa decisivă de la Interlagos, chiar dacă are nevoie doar de un loc patru pentru a câştiga titlul mondial.
Marti, 20 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "La Austin l-am învins pe presupusul cel mai bun pilot"

Lewis Hamilton susţine că victoria de la Austin în faţa pilotului "despre care se presupune că este cel mai bun din Formula 1" demonstrează că este unul dintre piloţii de top ai competiţiei.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Formula 1

Red Bull solicită noul tip de alternatoare de la Renault

Red Bull speră să primească un alternator de specificaţie nouă cu ocazia cursei decisive de la Interlagos, după ce Mark Webber a abandonat la Austin din cauza acestei componente.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton şi Vettel au căzut de acord: Karthikeyan a decis învingătorul cursei de la Austin

Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel consideră că Narain Karthikeyan a jucat un rol decisiv în stabilirea câştigătorului cursei de la Austin după ce l-a întârziat pe german înaintea zonei DRS.
Duminica, 18 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite, Vettel şi Alonso pe podium!

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Austin după ce l-a depăşit pe liderul Sebastian Vettel cu 14 tururi înainte de final. Înaintea ultimei curse, germanul are un avans de 13 puncte în faţa lui Fernando Alonso, care a terminat cursa pe locul trei. Red Bull este campioană la constructori.
Duminica, 18 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso insistă că va câştiga mai multe puncte decât Vettel la Austin

Fernando Alonso este convins că va câştiga mai multe puncte decât Sebastian Vettel în cursa de la Austin, deşi pleacă de pe locul 8 al grilei de start, în timp ce germanul este în pole position.
Sambata, 17 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în SUA! Alonso, doar pe locul 8!

Sebastian Vettel a obţinut pole position-ul în Marele premiu al Statelor Unite, în timp ce Fernando Alonso va pleca doar de pe locul 8 în urma unei penalizări pe grilă suferită de Romain Grosjean.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru