Cu dintii infipti intr-o cauza buna

Este bine sa aperi o cauza care inseamna ceva pentru tine, mai ales cand stii ca este o cauza buna. Cum ar fi protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO2.

Si sa zicem ca te decizi sa aperi cauza asta. Iti schimbi masina, circuli cu ea doar cand ai nevoie si mergi la serviciu cu transportul in comun.

Cand astepti autobuzul, iti vine o idee: bai, stai asa! Autobuzele nu sunt ecologice! Pai stai asa, ca nu am facut nici o treaba aici. Apoi vei simti nevoia sa protestezi, asa ca te certi cu soferul autobuzului. Desi el iti explica faptul ca e doar un sofer si ca nu el alege ce autobuz sa conduca, il musti de mana. E pentru o cauza buna totusi. Orice pentru protejarea mediului,nu?

Acum va intrebati de ce va povestesc aceasta intamplare? Deoarece asta a facut o femeie pe nume Shelia Bolar, din NewYork. Dupa ce a realizat ce a facut, femeia a fugit cu toate puterile dar a fost prinsa de catre politisti. Aceasta risca sa fie data in judecata pentru ultraj, si a fost retinuta de politie pentru a fi supusa unui examen psihiatric.

Via | Autoblog | DailyNews

Etichete: / / /

2 comentarii la “Cu dintii infipti intr-o cauza buna”

  1. george spune

    Si totusi prostia provoaca durere…din pacate, altora…

  2. dogy spune

    extremele si extremistii din america te pot ranii la extremitati…..he he