Cu tupeu înainte

Sunt sigur că v-aţi plâns cândva de traficul din Bucureşti. Indiferent ce schimbări minuscule ar face primarii şi guvernanţii în caţiva ani, lucrurile nu se schimba deloc. De ce oare? Din cauza celor care se cred mai destepţi şi se simt mai speciali.
De aceea avem sute de accidente stupide şi platim un tarif mai mare pentru RCA decât în restul ţării, deoarece la noi este zonă de risc.

Salut pe această cale şoferii maşinilor încercuite cu roşu ( erau vreo 3 în momentul în care am facut poza). Primul spre exemplu, avea doi copii în spate, o pereche mare de ochelari şi un car de tupeu. S-a simtit jignit că i-am facut poză şi a început să injure când a auzit că o sa apară pe internet.

1
Cu mare drag, ataşez imaginea de mai jos. Să il salutati şi voi din partea mea, e super baiatu’, are o abilitate specială de a flutura degetul mijlociu pe geam de n-ai treaba, parca ar avea trei mâini…

Mulţumim, prietene că ne încurci în fiecare zi. Apropo, GUT vine de la Guţă? Dar 13 ce sens are?

9 comentarii la “Cu tupeu înainte”

  1. Daniel Ion spune

    Inteleg ca face parte din categoria celor jmecheri care deapseste coloana pe contrasens si cand vine ceva din sens opus se urca pe trotuar.

    In ce zona s-a intamplat?

    Vad faza asta zilnic pe Fabrica de Glucoza in directia Barbu Vacarescu. Data viitoare fac un filmuleti si ti-l trimit

  2. Sebastian Toma spune

    In Pipera, chiar in fata la DRPCIV.

  3. Daniel Ion spune

    stiu zona, paralela cu Fabrica de Glucoza de care spuneam. E teroare toata zona Pipera la ora 17.

  4. unckle spune

    Problema in Bucuresti ( si proabil in toata romania ) este ca oamenii fac asta fara a le fi frica de vre-o “amenintare” din partea Politiei. Este incredibil cum politistii stau in intersectie si “jmekereii” tre pe langa pe rosu, peste refugii, pe linii continue…orice iti trece prin minte . O fi si vina politiei… dar cred ca vina sta la minister si la numarul MUUUUULt prea mic de politisti pe strada ( vorbind de rutiera… ca presupun ca deficitul de politisti de la “siguranta” este mult mai mare ).

  5. Daniel Ion spune

    Ca tot va spuneam mai sus de Fabrica de Glucoza.

    La ora 17.30 cand am plecat de la munca, coloana infinita pe strada. Ca sa ajung in parcare la masina trebuie sa traversez strada. Avem trecere de pietoni in fata iesirii din cladire.

    Cum coloana stationa, primul care lasase loc pe trecere era o camioneta cu platforma, gen Ford Transit.

    Ma angajez in traversare, ma uit in dreapta, pe sensul care era liber. Fac 3 pasi in fata Fordului si …….. trece prin fata mea un Smat galben cu o blonda(la propriu) la volan venind din stanga mea.
    Nici n-am apucat sa reactionez, sa ma feresc,sa injur, nimic. M-am uitat doar la soferul Fordului care ridica din umeri si isi facea cruce.

    Practic, nici n-am avut timp sa ma sperii. Mai rau m-am speriat cand am derapat usor cu masina pe zapada si m-am oprit incet intr-un parapet.

    Acum, daca eram 2 pasi mai in fata, eram cel putin grav ranit. Nicio clipa nu m-am gandit sa ma uit in stanga pe dupa Ford, desi am povestit mai sus de acesti teribilisti.

    Multumesc lui Dumnezeu ca pot sa va povestesc.

    Asa ca, indiferent cum traversati, asigurati-va si unde nu e cazul ca nu stii cine te asteapta la colt.

  6. drako spune

    Se grabea bizonul. Pentru el “fraieri” din trafic nu exista! Eu cand vad dinastia procedez in urmatorul fel: reduc viteza si incerc sa maresc distanta dintre mine si masina din fata mea in cazul in care in urma mea e o masina departe reduc astfel incat sa nu poata iesi deoarece la 50-100metri vine alta masina. Daca nu vine nimeni din spate incepe “sa-mi fie teama” sa mai merg tare si las libera acceleratia pana trec de el. Daca nu are suficient loc si imi lasa mai putin spatiu ma opresc si incep sa analizez daca am loc sa trec pe langa el lasandu-l sa zica: ce naiba fraierul asta nu vede ca are loc destul?

  7. as21ro spune

    deh, asa e la noi…ai ferrari dar locuisti in garsoniera cu chirie, ai toyota(exemplu de mai sus) dar n-ai creier….toti frustratii sufera de “smecherie”! Politia vad ca e oarba! zi de zi ma lovesc de bizoni precum astia…dimineata ma duc la serviciu pe Stefan cel Mare si ma uit la bizonii astia cum merg pe linia de tramvai, iar 200 m mai in fata blocheaza coloana ca deh, prin dreptul refugiului le este frica sa treaca(la IGP in fata).Sincer, in aproape jumatate din cazuri sunt “pitzipoance” carora le-a cumparat “sponsorul” masinuta, iar apropo de refugiu, uneori nici nu se sfiesc sa depaseasca pe contarsens(la aceeasi intersectie ma refer) iar gaborul din intersectie “nu ii vede”…dar ma vede pe mine ca nu port centura si ma atentioneaza! m-am intors in tara de fiecare data cand am avut ocazia sa ma stabilesc(cu serviciul) in alta parte, cu gandul ca ne vom schimba mentalitatea si vom renunta la “jmecherismele” care(pana acum nu eram) acum sunt sigur ca au acaparat 90% din noi…. nu’s rasist, nu generalizez, am prieteni rromi care se comporta exemplar(chiar directori) dar unii parca acum au aterizat din epoca de piatra… as avea multe de scris, dar cu ce folos? suntem o tara de lasi…

  8. Zed spune

    Nu o sa va vina sa credeti cate cazuri de genul acesta se pot rezolva cu un Patrol “obosit” si o bucata dintr-o sina de cale ferata…

  9. Liviu D spune

    @Zed: Spoken like a true hero :) ) . Bine ar fi daca i-am putea indoi pe baieti asa, si sa nu avem nimic de tras si noi, daaar, daca noi cauzam accidentul, noi platim. Not iz nice :D