Cum salvezi o masina de la ridicat

Colegii de la Kamikaze au urmarit pret de o zi angajatii firmei Transauto, care ridica masini in sectorul 1. Au urmarit modul de operare, incalcarea legilor si au prezentat chiar si o metoda de a opri angajatii acestor companii sa ridice o masina, fara a va pune in pericol din punct de vedere legal.

Daca sunteti soferi sau rude de soferi si vedeți masini de la ridicari in actiune, puteti ajuta. Pe trotuar sunteti regi, asa ca luati aminte!

Daca masina este parcata in spic, usor intrata pe trotuar, e ca si cum ati castigat. Va asezati chiar langa roata si nu au ce sa va mai faca, decat daca va imping sau va lovesc. Caz in care ii puteti da in judecata, cu conditia sa aveti martori.

Daca masina este parcata paralel cu trotuarul, fiți solidari si asezati-va pe bordura, cat mai aproape de roti. Nu vor putea sa puna sistemul de prindere, caz in care salvati in total intre cinci si noua sute de lei din buzunarul omului.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Foarte tare ideea celor de la Kamikaze, merita incercata!
Via | Kamikaze

6 comentarii la “Cum salvezi o masina de la ridicat”

  1. scuderia spune

    :) )). tare. si daca acea echipa de la ridicat este insotit de un politist?:)) atunci ce ramane de facut:)) oricum tare smecheria

  2. scuderia spune

    insotita*

  3. Sebastian Toma spune

    Si aceasta echipa e insotita de un politist, dar unul de la Politia Comunitara.
    Tocmai asta e treaba, ca nu faci nimic ilegal daca stai langa trotuar, in dreptul rotii. Ei nu au voie sa te bruscheze, trebuie sa te convinga de vorba buna sa te dai la o parte:)

  4.   Cum sa-ti bati joc de ridicatorii de masini by MOTORSTORY spune

    [...] Cititi intreaga lor aventura aici/via Sebastian Toma [...]

  5. adrian spune

    nu ajuta cu nimic.
    presupunand si ca nu te vor brusca (desi nu poti sa-i dai in judecata daca te imbrancesc putin) le este foarte usor sa te indeparteze. se aseaza langa tine si te imping usor. sau stau efectiv lipiti de tine. incet-incet te dai inapoi.
    pot tracta masina – daca are inel de tractare (si multe masini au) o trag de langa tine.

  6. adrian spune

    sfat – lasati numarul de telefon la vedere. aproape sigur un trecator va va suna.