Pana cand moartea ne va desparti

Pasiunea americanilor pentru pickup-uri este deja un fapt cunoscut in lume. Totodata, pasiunea pentru masini este o “boala” din ce in ce mai des intalnita, care se intinde in toate ariile vietii unui om.
Exista numerosi pasionati de automobile care au un fix pentru un model anume si pot duce pasiunea lor pana la extrem.

Unul dintre acesti pasionati a fost si Albert Dancy Jr, din Virginia de Vest. Americanul le-a spus copiilor sai ca el vrea sa fie ingropat in pick-up-ul sau. Din pacate pentru Albert Dancy Jr., acel moment a venit pe 15 februarie, cand a fost impuscat mortal in urma unei dispute conjugale.

Deoarece Albert Dancy Jr. era pasionat de pescuit si vanatoare, acesta a fost imbracat in haine de camuflaj si a fost ingropat in masina sa, alaturi de o pusca Remington si un briceag clasic. Ingropand-ul in Chevroletul sau din 1967, fii lui Albert i-au indeplinit ultima dorinta.

Pentru ca Chevroletul din 1967 sa dauneze cat mai putin mediului inconjurator, au fost inlaturate cauciucurile, motorul, transmisia, benzina si lichidul de frana. Copii sai au declarat ca Albert Dancy Jr. detinea acel pick-up de cand se stiau si ca acesta ceremonie era ceea ce isi dorea.

Via | ChevroletPedia | Williamsondailynews

Etichete: / /

3 comentarii la “Pana cand moartea ne va desparti”

 1. george spune

  “Albert Dancy Jr, din Virginia de Vest”, “pasionat de pescuit si vanatoare”, “a fost ingropat in masina sa, alaturi de o pusca Remington si un briceag clasic” si “detinea acel pick-up de cand se stiau”…

  In afara de incest, poate sa existe ceva mai “Redneck” decat asta?

  In alta ordine de idei, nenea asta avea 3 copii…if you know what I mean…

 2. Sabau Ioana spune

  Foarte frumos!

 3. marius spune

  Foarte ….excentric :|