Un exemplu de luat in seama

Un proverb vechi romanesc spune sa “faci ce spune popa, nu ce face el”. Iata ca acesta se aplica si pentru politisti. Dupa cum stie oricine, nu ai voie sa treci pe rosu, nici cand esti pieton, nici cand esti sofer.

Politistii au dreptul sa incalce aceasta regula doar cand au activate avertizarile luminoase si sirena. Din cand in cand, politia mai “uita” sa porneasca girofarul si sirena si fac o nefacuta:

Nu uitati proverbul cu popa!

Apropo, ati observat pana acum ca soferii RATB anticipeaza verdele sau trec direct pe rosu? Eu am fost in situatia asta de cel putin cinci ori in ultimele trei luni. Dragut, nu-i asa? Mai ales cand se incruciseaza doua tramvaie in fata ta:)

Via | zoso

2 comentarii la “Un exemplu de luat in seama”

  1. Cata spune

    Mdea nimic nou… Clipul asta nu l-am vazut pana acum dar ma intreb cate or mai fi pe net de acest gen, clipuri care sa arate respectul fata de “contribuabili”
    si eu sunt revoltat de fiecare data cand vad sau aud ceva ca mai sus, insa ma gandesc ca nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala… Se mai gasesc si mai-sti seriosi care inca isi vad de treaba (rar e adevarat)

  2. octav71 spune

    Nu te intrebi de ce ai asa putine comentarii la articolele tale?
    Stima!