Primarul Londrei a fost la un pas de a fi ucis pe bicicleta(+video)

Camerele de supraveghere din Londra au surprins un eveniment inedit. Primarul orasului britanic era sa fie ucis in timp ce se plimba pe o bicicleta pe strazile din Londra. Culmea ironiei este ca primarul analiza un traseu nou pentru o pista de biciclete suplimentara. Spre deosebire de Romania, demnitarii din Vest isi “permit” sa circule pe strazi fara o gloata de bodyguarzi, indiferent de evenimentul la care se prezinta. De data aceasta nu era vorba de nici macar de un eveniment, ci de o sarcina de serviciu, la care primarul londrei a raspuns fara ezitare.

Boris Johnson, primarul capitalei britanice, era sa fie ucis in timp ce planifica locatii pentru un traseu nou pentru biciclisti. Primarul Londrei circula pe o bicicleta in cadrul unui grup, cand un autocamion a facut un accident la doar cativa centimetri distanta de acesta.

Se pare ca soferul camionului circula cu viteza excesiva si nu a mai reusit sa mai controleze volanul dupa ce a trecut peste un obstacol de pe sosea. Camionul a intrat intr-un automobil parcat langa bordura si a tarat masina agatata dupa el pana la oprire. Nici un biciclist din grupul pe langa care a trecut camionul nu a fost ranit.

Etichete: / /

3 comentarii la “Primarul Londrei a fost la un pas de a fi ucis pe bicicleta(+video)”

  1. alex72 spune

    camionul nu a intrat in masina ci a agatat-o cu usa spate dreapta care s-a deschis in momentul in care a trecut printr-o groapa. viteza era maricica, dar nu cred ca nu ar fi putut sa opreasca la intersectie (daca era una).

  2. warmitu spune

    Daca va uitati mai atent observati ca problema nu a fost ca nu am mai putut controla volanul dupa ce a trecut peste “speed bump”, ci ca in momenul respectiv s-a deschis usa de la bena datorita socului, care a agatat o masina parcata.

  3. Bogdan spune

    Videanu pe bicicleta ? Oprescu pe bicicleta? Never !!!!

    Poate Viorel Lis ?