Colaborare

Luni, 06 Ianuarie 2020 | Industrie

Posibilă colaborare Daimler-Volvo pentru dezvoltarea de motoare cu combustie internă: “Au fost discuții, nu există planuri concrete”

Daimler și Volvo ar putea colabora pentru dezvoltarea de motoare cu combustie internă, astfel încât să-și reducă nivelul costurilor, potrivit informațiilor neoficiale din presa germană. Surse apropiate de situație susțin că “au fost discuții” între cele două companii, însă nu există deocamdată “planuri concrete”.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu avem planuri să colaborăm cu Tesla, dar îi admirăm”

Șeful Volkswagen a declarat că nu are planuri pentru o colaborare cu Tesla. Totuși, Herbert Diess a spus că Tesla trebuie admirată pentru inovațiile aduse și pentru rapiditatea cu care a devenit un reper al industriei.
Sambata, 20 Iulie 2019 | Industrie

BMW și Jaguar Land Rover pregătesc o extindere a alianței: cei doi constructori ar putea face schimb de motorizări

BMW și Jaguar Land Rover sunt pe cale să semneze un acord prin care să împărtășească diferite motorizări, într-o mișcare menită să reducă nivelul costurilor cu dezvoltarea pentru ambele companii, potrivit unor surse citate de presa britanică.
Joi, 06 Iunie 2019 | Modele noi

Colaborare: Toyota și Subaru vor dezvolta un SUV electric compact pe o platformă comună

Toyota și Subaru au anunțat că vor dezvolta împreună un viitor SUV electric compact. Modelul va fi vândut sub ambele mărci, urmând să utilizeze tehnologia all-drive de la Subaru și “electrificarea” Toyota, astfel încât cei doi producători să-și împartă costurile cu dezvoltarea.
Duminica, 19 Mai 2019 | Industrie

Volkswagen apelează la IBM pentru “transformare digitală”: nemții vor “eficientizarea activității financiare” și servicii noi pentru clienți

Volkswagen a semnat o colaborare cu IBM prin care să accelereze “transformarea digitală” a companiei. Nemții vor să-și eficientizeze activitatea financiară și să dezvolte noi servicii digitale cu ajutorul inteligenței artificiale de la IBM.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Industrie

BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea alianței: “Acest scenariu nu este luat în calcul”

BMW exclude preluarea unei participații în compania rivală Daimler, în contextul în care cei doi producători continuă negocierile privind modul de extindere a cooperării lor.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini autonome

Ford, Toyota și General Motors vor să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome: cele trei companii speră să ajute la crearea unui nou cadru legislativ

Ford, Toyota și General Motors au anunțat că vor forma un consorțiu care să stabilească standarde de siguranță pentru mașinile autonome. Astfel, cei trei producători speră să ajute la crearea unui cadru legislativ care să permită circulația acestor vehicule.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Industrie

Ruptură iminentă: presa franceză susține că PSA și Toyota vor întrerupe producția comună pentru Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo

Grupul PSA și Toyota au decis să întrerupă colaborarea privind producția comună a modelelor Citroen C1, Peugeot 108 și Toyota Aygo până în 2021, însă vor lega un parteneriat pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare, potrivit presei franceze.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler nu exclude o colaborare viitoare cu Tesla: “Nu regretăm că am vândut acțiunile”

Daimler nu exclude posibilitatea să coopereze în viitor cu Tesla, chiar dacă și-a vândut în trecut toate acțiunile pe care le deținea la constructorul de mașini electrice, potrivit lui Dieter Zetsche, CEO-ul grupului german.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Ford negociază o alianță extinsă cu Volkswagen: “Colaborarea nu va fi limitată în niciun fel”

Ford poartă negocieri cu Volkswagen pentru extinderea alianței dincolo de vehiculele comerciale, astfel încât cele două companii să-și împartă costurile cu dezvoltarea noilor tehnologii și modele.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Industrie

Magna va produce scaune pentru BMW în Cehia: uzina va începe activitatea până la sfârșitul lui 2018

Magna International a deschis o fabrică de scaune în Cehia și va furniza aceste componente către BMW în Europa. Producția este așteptată să înceapă până la sfârșitul acestui an. Detaliile contractului de furnizare și costul investiției nu au fost dezvăluite.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler și Renault-Nissan vor să continue colaborarea: “Ne putem ajuta reciproc în dezvoltarea mașinilor electrice”

Daimler și Renault-Nissan iau în calcul extinderea colaborării în domeniul vehiculelor electrice și al noilor tehnologii autonome, precum și în ceea ce privește serviciile de mobilitate, potrivit unui anunț al celor două entități.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Septembrie 2018 | Masini autonome

Colaborare Hyundai-Kia pentru dezvoltarea tehnologiei mașinilor autonome: “Trebuie să recuperăm decalajele de câțiva ani față de concurență”

Hyundai și Kia au construit un centru de testare a mașinilor autonome ca să dezvolte această nouă tehnologie și pentru a recupera “întârzierile” față de ritmul celorlalți concurenți de pe piața auto.
Marti, 07 August 2018 | General

Thierry Henry a devenit ambasador Renault: fostul fotbalist francez va promova parteneriatul dintre Renault și Premier League

Celebrul fotbalist francez Thierry Henry a devenit ambasador al brandului Renault. Fostul atacant va promova constructorul într-o serie de clipuri publicitare ce vor fi difuzate pe Sky Sports, pe durata noului sezon de fotbal din Premier League.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Seat anunță intrarea pe piața din China: spaniolii vor lucra cu Volkswagen la o platformă pentru mașini electrice

Seat va intra pe piața din China, acolo unde va colabora cu Volkswagen și compania locală JAC. Cei trei constructori vor dezvolta împreună o platformă pentru mașini electrice, precum și noi tehnologii pentru vehiculele autonome.
Vineri, 23 Februarie 2018 | Masini autonome

Uber și Toyota vor să colaboreze în dezvoltarea mașinilor autonome: “Am avut discuții foarte bune despre creșterea acestui parteneriat”

Uber și Toyota au în plan să facă echipă în vederea dezvoltării tehnologiilor necesare pentru mașinile autonome, potrivit Bloomberg.
Luni, 12 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Efort comun: Porsche și Audi speră că noua lor platformă va reduce semnificativ costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice

Colaborarea dintre Porsche și Audi pentru o platformă care să permită construcția unor viitoare mașini electrice va permite scăderea semnificativă a costurilor cu dezvoltarea, potrivit șefilor celor două companii.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Colaborare: Volkswagen, BMW și Nissan vor lucra cu Intel la dezvoltarea unor noi tehnologii pentru mașinile autonome

Grupul Volkswagen, BMW și Nissan vor colabora cu divizia Mobileye de la Intel în vederea dezvoltării de noi tehnologii pentru mașinile autonome, după cum a declarat șeful Intel, Brian Krzanich.
Joi, 06 Octombrie 2016 | Industrie

Colaborarea dintre Daimler și Renault-Nissan intră în al șaptelea an. În program: pick-up Mercedes pe platformă de Navara și prima uzină construită în comun

Una dintre cele mai interesante colaborări din industria auto mondială intră în al șaptelea an. Iar următoarele luni sunt concentrate pe patru proiecte comune majore.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Industrie

Mitsubishi Lancer va avea un urmaș construit în colaborare cu grupul Renault-Nissan

Mitsubishi va construi două modele sedan noi în colaborare cu Renault. Sedan-ul compact va fi vândut pe plan global, în timp ce modelul de clasă medie va fi destinat doar pieței nord-americane.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Toyota, Lotus, Citroen, Opel, Fiat, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru