Debut

Luni, 05 Decembrie 2022 | Concepte

Detalii noi despre Toyota bZ Compact SUV. Anunță un rival electric al lui Volkswagen ID.4

Conceptul Toyota bZ Compact SUV a debarcat în Europa. Cu această ocazie, producătorul asiatic a dezvăluit o serie de detalii noi, inclusiv dimensiunile acestui exercițiu de design.
Marti, 23 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Ford Mustang debutează în 15 septembrie

A șaptea generație Mustang va debuta în 15 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, anunță constructorul american de automobile.
Vineri, 20 Mai 2022 | Industrie

Polestar confirmă data lansării noului SUV electric Polestar 3

Noul SUV electric Polestar 3 va fi prezentat oficial în luna octombrie 2022, după cum reiese dintr-un comunicat de presă transmis de companie. Acesta va putea fi comandat fie cu un motor electric, fie cu două.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Noi imagini cu interiorul SUV-ului Renault Austral. Prezentare în 8 martie

Constructorul francez de automobile a publicat noi imagini de la interiorul viitorului Austral. Înlocuitorul lui Kadjar va fi prezentat oficial în 8 martie.
Marti, 08 Februarie 2022 | Intern

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus au debutat oficial. Ediția din 2022 permite casarea a două mașini vechi

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus au debutat oficial, a anunțat în urmă cu puțin timp Administrația Fondului pentru Mediu. Ediția din acest an vine cu o serie de modificări, inclusiv posibilitatea de casare a două mașini vechi.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

Ferrari: Purosangue, primul SUV al mărcii, debutează în 2022. Livrările încep un an mai târziu

Constructorul italian de automobile confirmă intrarea în producție a SUV-ului Purosangue în 2022. Primele exemplare vor fi livrate clienților un an mai târziu.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Modele noi

Teaser cu noul Suzuki S-Cross. Debutul programat pentru 25 noiembrie

Suzuki a publicat un teaser cu noua generație a modelului S-Cross. Debutul este programat pentru data de 25 noiembrie, iar mașina va avea un sistem de propulsie mild-hybrid.
Luni, 01 Noiembrie 2021 | Modele noi

Volkswagen: „Viitorul model electric ID.5 GTX debutează în 3 noiembrie”

Viitorul model electric Volkswagen ID.5 GTX va debuta oficial în 3 noiembrie, a anunțat constructorul german de automobile. Acesta va avea o autonomie de până la 497 de kilometri.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Maserati Grecale debutează în 16 noiembrie

Constructorul italian de automobile a anunțat data lansării pentru SUV-ul Grecale: 16 noiembrie. Așa cum spuneam anterior, acesta va avea și o versiune de performanță, Grecale Trofeo.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Modele noi

BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.
Joi, 14 Iunie 2018 | Modele noi

McLaren va lansa un nou model pe data de 28 iunie: prezentarea va fi făcută online, iar debutul este programat în iulie la Goodwood

McLaren a anunțat lansarea unui nou model al companiei, a cărui prezentare va fi făcută online pe data de 28 iunie. Atunci vom afla numele și toate detaliile despre noul model McLaren, al cărui debut public este programat în luna iulie la Festivalul de la Goodwood, în Marea Britanie.
Marti, 08 Mai 2018 | Modele noi

Rolls-Royce Cullinan mai face un pas către debut: teaser cu SUV-ul britanic ce va fi dezvăluit pe 10 mai

Rolls-Royce a publicat un teaser cu SUV-ul Cullinan, a cărui dezvăluire este programată pe data de 10 mai. Debutul comercial va avea loc în acest an, urmând ca livrările să înceapă în prima parte a lui 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Noul Subaru Forester este aici: interior mai spațios, motoare revizuite și tehnologii de ultimă generație

Noul Subaru Forester și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. Ajuns la cea de-a cincea generație, SUV-ul promite un interior mai spațios, motoare îmbunătățite și tehnologii de ultimă oră.
Joi, 29 Martie 2018 | Modele noi

Hyundai Tucson facelift, debut internațional la New York: vânzările din Europa vor începe în această vară

Hyundai Tucson facelift și-a făcut debutul internațional în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul coreean se prezintă cu noutăți la nivel de design și îmbunătățiri când vine vorba de motoare și tehnologie.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota RAV4 debutează la New York: design agresiv și performanță sporită în off-road

Noua generație Toyota RAV4 și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul japonez are acum un design mai agresiv și promite abilități mai bune în off-road.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Aston Martin Valkyrie AMR Pro: debut internațional pentru hypercarul cu peste 1.100 CP și tehnologie de Formula 1

Aston Martin a anunțat debutul oficial al modelului Valkyrie AMR Pro, un hypercar ce dezvoltă peste 1.100 de cai putere și beneficiază de tehnologii împrumutate din Formula 1. Toate cele 25 de exemplare ce vor fi produse au fost deja rezervate.
Luni, 12 Februarie 2018 | Modele noi

Varianta de serie a lui BMW X7 va fi prezentată oficial în luna noiembrie: debutul noului SUV este programat pentru Salonul Auto de la Los Angeles

BMW X7 a intrat în producție în cadrul uzinei americane din Spartanburg, iar varianta de serie va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Noul Range Rover Sport - prima fotografie teaser

Noul Range Rover Sport va fi dezvelit publicului înainte de Salonul Auto de la New York de la finalul lunii martie. Până atunci, constructorul britanic a publicat o primă fotografie teaser.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Loeb renunta la cursa de F1 de la Abu Dhabi

Sebastien Loeb a decis sa nu concureze pentru Toro Rosso in Marele Premiu de F1 din Abu Dhabi, considerand ca aceasta experienta ar fi prea riscanta.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Formula 1

Loeb confirma interesul pentru a pilota la Abu Dhabi

Sebastien Loeb a confirmat ca va testa un monopost de GP2 pe 8 octombrie si sustine ca astepta un telefon din partea celor de la Toro Rosso pentru a debuta in F1 in Marele Premiu din Abu Dhabi.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Ford, Porsche, Williams, Hyundai, Honda, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru