Fortwo

Joi, 11 Aprilie | Industrie

Smart caută parteneri noi pentru dezvoltarea succesorului lui ForTwo

Compania de mașini de oraș Smart este în căutare de parteneri noi pentru dezvoltarea urmașului modelului ForTwo, care a ieșit recent din producție. Constructorul german va trebui să creeze o platformă nouă, însă are nevoie de parteneri noi pentru a împărți costurile de dezvoltare.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Smart Fortwo primeşte o transmisie automată cu două ambreiaje în ofertă

Smart a anunţat introducerea unei variante cu transmisie automată cu două ambreiaje în gama Fortwo. Aceasta se numeşte Twinamic şi are şase trepte.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Miercuri, 20 August 2014 | Intern

Preţuri Smart Fortwo şi Forfour în România: noul model mini porneşte de la 11.350 euro

Importatorul oficial Daimler în România a anunţat preţurile pentru noua generaţie a modelelor Smart Fortwo şi Forfour în România. Preţul de pornire este 11.350 euro (TVA inclus).
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Fortwo şi Forfour au primit o nouă generaţie

Smart a prezentat astăzi noile generaţii ale modelelor Fortwo şi Forfour. Acestea împart platforma cu noul Renault Twingo, dar păstrează anumite trăsături de design de la predecesoarele lor.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Duminica, 03 Noiembrie 2013 | Modele noi

Smart Fortwo - a treia generație a modelului de oraș va fi lansată în 2014

A treia generație a modelului de oraș se află deja în teste pe șosea și va sosi în showroom-urile mărcii în a doua jumătate a anului viitor. Va fi urmată de o versiune cu patru uși și o variantă Brabus.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.
Joi, 08 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Fortwo WeSC debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt o ediţie limitată a lui Brabus Fortwo numită WeSC. Aceasta primeşte un kit estetic, scaune din piele şi un set de căşti.
Joi, 01 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Smart Forvision Concept debutează la Frankfurt

Smart aduce la Frankfurt conceptul care prefigurează viitoarea generaţie a lui ForTwo. Modelul va avea o platformă realizată împreună cu Renault şi va utiliza piese din plastic construite de BASF.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Smart Fortwo Lightshine: Cel mai ecologic model de serie din istorie

Cei de la Smart pretind că au lansat cel mai puţin poluant model de serie echipat cu un motor cu combustie internă. Acesta se numeşte Fortwo Lightshine şi emite 86 de grame de CO2 per kilometru.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Iulie 2010 | Modele noi

Smart a lansat un program inedit de personalizare a vopselei în SUA

Actualii şi viitorii posesori de Smart din Statele Unite ale Americii au la dispoziţie un program deosebit de personalizare a maşinii, care le permite vopsirea maşinii într-o culoare identică cu cea pe care o visează clientul.
Joi, 01 Iulie 2010 | General

Părintele lui Smart fortwo a decedat

Nicolas Hayek, fondatorul Swatch şi părintele lui Smart fortwo a decedat în urma unui stop cardiac. Acesta avea 82 de ani şi era considera salvatorul industriei de ceasuri din Elveţia.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Modele noi

Primele informatii despre viitoarele Smart forfour si fortwo

Viitoarele Smart fortwo si forfour vor pastra motorul amplasat in posterior si tractiunea spate, dar vor fi construite alaturi de fratii de platforma de la Renault pentur reducerea costurilor.
Vineri, 19 Martie 2010 | Modele noi

Smart a lansat un pachet de accesorii pentru ForTwo

Clientii Smart pot opta pentru un nou pachet de accesorii pentru ForTwo, modelul a primit o serie de elemente estetice, cum ar fi un set de abtibilde si un pachet de ornamente pentru interior.
Sambata, 06 Februarie 2010 | Mediu

Noul Smart Fortwo CDi emite 86g de CO2/km

Versiunea diesel a lui Smart ForTwo se mentine in topul celor mai ecologice masini din lume, cu emisii de numai 86g CO2/km.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Brabus a dezvaluit primul sau minicar electric de serie

Casa germana de tuning a dezvaluit modelul electric de serie Ultimate High Voltage, bazat pe Smart Fortwo. Minicar-ul dezvolta 82 de cai putere si accelereaza de la 0 la 60 de km/h in 3.7 secunde.
Sambata, 19 Septembrie 2009 | Tuning

Smart Fortwo a fost modificat de Brabus

Germanii de la Brabus au prezentat la Frankfurt modelul Smart Fortwo Ultimate R. Cu noile modificari aduse de casa de tuning germana masina sprinteaza de la 0-100 km/h in 9.5 secunde.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Murray pregateste un model de 3 pasageri mai mic decat Smart

Gordon Murray, creatorul supercarului McLaren F1, a anuntat ca viitorul model pe care il pregateste va fi capabil sa transporte 3 pasageri chiar daca va fi mai mic decat actualul Smart Fortwo.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru